Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Na éppen megy a stáblista.
Fő boss nem volt nehéz, egy jó hollowseaker-el sima volt. Jó sok életem volt mondjuk, 220% kb, egy nagy élet töltőt használtam el harc közben és ennyi. Itt most tényleg az idevezető út, a víz alatti pálya volt a nehezebb. A sztori az viszont nem állt össze, majd utána olvasok, hogy mit is akartak pontosan elmesélni.Mi kell a true ending-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX One S 500 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Új szériás PlayStation 5 Pro 2TB (CFI -7121) 33 hó garanciával eladó/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Makulátlan,új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/garanciás 2027.12.05-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fő boss nem volt nehéz, egy jó hollowseaker-el sima volt. Jó sok életem volt mondjuk, 220% kb, egy nagy élet töltőt használtam el harc közben és ennyi. Itt most tényleg az idevezető út, a víz alatti pálya volt a nehezebb. A sztori az viszont nem állt össze, majd utána olvasok, hogy mit is akartak pontosan elmesélni.