- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
A Far Cry 6-ot ne is emlísd. A windows asztalon történő az ikonra való rákattintástól (úgy, hogy az összes megjelenő intro videót egyből ki ESCeled) addig amíg bedob a pályára játszani, 2 perc 18 másodperc telik el (ebből 1 perc 57 mp a játék főmenüje), egy 10400F és 32GB RAM meg egy 1TB-os M2 SSD mellett. Ez szerintem önmagában nagyon gáz. AC Syndicate : 1 perc 44mp. Itt is minden azonnal lenyomva. És én még a JC3-at ekéztem anno az 56 másodpercével mint a lassú indulás eklatáns példája.
De jártam úgyis, hogy csak a főmenütől a játékig 3 perc 12mp kellett az FC6-nak (mondjuk az extrém eset volt) közel 20GB szabad memóriával.Bele sem merek gondolni, hogy ezek 8-16GB RAMmal meg SATA3 SSD agy ne adj Isten HDDvel mit mehetnek, de szerintem olyasmi lehet mint anno a (legelső) Hitman volt a 366-os Celeronomon 32MB RAMmal meg 3GB-os HDD-vel, hogy kellett neki egy erős 3 perc mire betöltötte a pályát.
-
KROK640
nagyúr
Nagyon jó cikk volt, ilyen technikai teszteteket még szívesen olvasnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest