Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• puputewe

csendes tag

válasz Dr Dee #31894 üzenetére

Majd ha lesz kis időm, szívesen leírom a történetét, 2002 óta gyűjtöm a telefonokat. Soha, senkivel nem osztottam meg, milyen darabok vannak, nem volt publikus - egyszerű okkal, magamnak csináltam :) Bődületes idő és pénz van benne :))))))) Mindent, de tényleg mindent működve raktam el, de 2011 óta - mióta az első fiam megszületett, nem nyúltam hozzájuk. Ezért döntöttem úgy hogy felszámolom, hogy másnál - ahogy azt az aukcióban is írtam - lehetőség szerint másik gyűjtőnél "élhessen" tovább, nekem bizonyosan -a sok munka (projekteket viszek vezetőként) és a gyerekek miatt nem lesz rá időm. Talán a készülékek állapotából is látszik, hogy nem "agyon karistolt" valamik - egyenként, mindet kitakarítottam és felújítottam, ez volt a hobbim annak idején. Nyilván a cél az volt, hogy jó állapotú, működő készülék váljon belőle. Természetesen az akksik ennyi év távlatában valószínű nem mennének már napokig, de több esetben simán bejátszik a full - akksis - működésképtelenség is: ez nem zsákbamacska, aki kicsit is ért hozzá, pontosan tudja, hogyan működnek az akksik.

Új hozzászólás Aktív témák