- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fullextra #5417 üzenetére
nem csak neked. google képkereső
-
Magnum_
nagyúr
ha meglesz, komolyan, írok tesztet róla.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #5360 üzenetére
rengeteg...
én 2.000Ft-ért vettem a 3510i-t makulátlan állapotban. hozzá új ház ugye 500HUF.
öccsém, lehúztak, hagytad magad kirabolni
ha ma nem tankoltam volna, megrendeltem volna a 8910-et... na nem baj, jön még fizetés ebben a hónapban
ez a szomorú, tulajdonképpen egy tank gázolaj ára a 8910.
adjátok-veszitek egymás között a 8910-eket és engem kihagytok
hátbszátok meg
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #5325 üzenetére
itt azt írja Viktor, hogy a 3510i kijelzője van benne.
mindegy mondjuk, nekem monokróm kell, 8800 kijelzője úgysem hegeszthető rálesznek rezisztív érintőkijelzős telefonhoz érintő ceruzám (stylus), ha valakit érdekelne. pár száz forintért.
[link]
-
Magnum_
nagyúr
nem értek vele egyet. ott könnyebben törhet a hátlap. a 6310 középrésze és akksija (mint hátlap) massziv műanyag, nehezen karcolódik, inkább fényesedik, de az is hosszú idő alatt. az enyémen a gombsor eredeti (sok éves gombok), kopás nélkül.
a 3310 nehéz teelfon ahhoz képest, hogy műanyag, a 6310i meg pillekönnyű. -
Magnum_
nagyúr
nokia 8800 kinek van és ki szeretne?
-
Magnum_
nagyúr
7110 miatt ne írjatok többen, elkélt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #5249 üzenetére
én hiszek neked, de hogy jön a történethez az első sor, hogy üzletelgetsz, nemcsak telefonokkal? mert szerintem teljesen független a 6650 történetétől, vagy összefügg?
ill a régi 6650 vagy az újabb 6650 fold?amugy megjött ma a 8800-hoz a hangszóró, de megvárom a beszerelésel az új házikót.
-
Magnum_
nagyúr
lenne egy Nokia 7110-em eladó bagóért, de szigorúan alkatrésznek, mert kapott az élettől (tőlem) rendesen. érdekel valakit, vagy toljam vaterára?
-
Magnum_
nagyúr
lehet, hogy nem fogok bírni magammal és a 8850 árából rendelek egy 8910-est.. majd még meglássuk, hogyan alakulnak a pénzügyek.
-
Magnum_
nagyúr
srácok, akkor azért tisztázzunk valami. nem gondoltam, hogy itt ez előferdül, de ezekszerint mégis.
ha felajánlok egy telefont, hogy elvihető ingyen, a lakhelyemen átvehető, akkor az nem azt jelenti barátok között sem, hogy Olcsó Jánosnak én a saját költségemen el fogok juttatni.
Kaptam privát üzenetben tegnapi kisbarátomtól, hogy ajánlottan feladva X összeg, ennyit csak ki tudok fizetni
Ki ám, többet is szerencsére, de ez nem így működik. Ha ingyen felajánlottam egy telefont, még ha semmi értéke nincs is, nem fogok azért fizetni, hogy máshoz kerüljön. A minimum az, hogy a postaköltség ára a bankszámlámra kerül ls akkor elküldöm olcsójánosnak.eszem megáll, mit gondolnak az emberek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
honfi_mark01 #5196 üzenetére
feladhatom neked önköltséges alapon a létező összes opcióval ellétva?
tudod mekkora a súlya ennek a telefonnak? valakit fejbedobsz vele, betörik a koponyája.
de talán ezt privátban folytassuk -
Magnum_
nagyúr
válasz
honfi_mark01 #5194 üzenetére
meg hát. Pécsen odaadom neked szívesen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #5185 üzenetére
így kell ezt csinánie.
linkelem a képeket a tegnapi két telefonról.[link]
kaptam mellé ezt a tokot is, de megy a kukába, rozsdás, koszos,stb.
viszont a 1610 gyerekek, pöccre indult, ki is vettem a mikrofont, átszereltem a rendes példányomba, de annyira tetszik tetszik ez ótvar zöld előlap (remélem visszaadja a kép vmelyest), hogy összeraktam egy makulátlan példányt erre alapítva.
az ericssonról semmit se tudok, azt se, hogyan kell leszedni az akksit. help!
Ericsson kinek kell? nekem csak teher itt.
-
Magnum_
nagyúr
olybá' tűnik, hogy a 8850-em Finno.-ba kerül haza
-
Magnum_
nagyúr
kaptam csajom anyukájának emberétől két telkót ma. az egyik egy ericsson gh-198 (kell valakinek,, igen undorító
)
és a világ legcsúnyább előlaőjával egy 1610-est. (lefotozom, látnotok kell, mint valami fekete-zöldes márvány, ótvar
), de minnyá' kiszerelem belőle a mikrofont.
-
Magnum_
nagyúr
fővárosiak figyelem!
holnap lehetőségetek nyílik megvenni a világ legszebbnek tartott telefonját bagóért megkaparintani sok kiegészítővel! picike alkuka lehetke
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #5077 üzenetére
pannongsm, a hőskorból
ez ugrik be -
Magnum_
nagyúr
persze kép nincs erről
-
Magnum_
nagyúr
szerintem borzasztó.
de, amugy többször leírtam már a telefonokat, de amúgy is jobban érdekel, kinek mi van?
aztán végül mindig arra jutok, hogy tényleg jobb, ha nem a mennyiségre hajtok....ja emg van 2db 6150, amik elajándékozásra várnak. egyiket már odaígértem valakinek, a másik még várja jógazdáját. akksi+ bill.fólia kell bele, meg lehet kijelző se ártana új, de elvihető.
-
Magnum_
nagyúr
régiekből csak az ericssonokat kedvelem a noklán kívül, meg 1-2 motorola (V3688+V50)
de ugye a t29-et is eladtam, mert nekem az a fontos, hogy napi használatra alkalmas legyen.bár eddig ezek közül a 6310i alkalmas erre csak igazán.
tehát lehet, hogy fog még becsúszni valami, de nincs kifejezett cél most, pláne nem olyan, ami nem_nokia
pszili új 8910-esét elfogadném, de amik igazán tetszenek, megvannak, kivéve a 8910, bár samsung i8910-em volt, szar is. (jó, a T29-et eladtam, na)
3510 kapott szép új házat.[link]
éppen csajom ezt használja. -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
péntek, Bp, 8850 vkinek?
-
-
Magnum_
nagyúr
fél órát próbálnék meg aludni délután (ha nem ébresztenének fel) és ti aztán aktívak vaytok.
mr.roly: grat a ranghoz is, meg mutter strapa telefonjához, be is bszott volna, ha elkeveredik, mit hallgattam volna
stimpy: tényleg jó az az eladó, de engem ez a típus egyszerüen nem vonz. persze gratulálok, emrt tudjuk, hogy ritkaság
minolta5: 7k-t azért, mert engem nem igazán érdekel, soknak tartok, ezért 1-2k-t adnék.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! megválok a 8850-től (töltő, dokkoló, 3db akksi, a 3. Trvor 1200mah-s, ma érkezett..), nem, nem fogom megbánni (ha igen, fogok még tudni venni)
oka: munkára visszahozom a 6310i-t, továbbá lesz helye a zsének is.
akit érdekel, írjon püt, kihagynám a vaterát, DE péntekig el akarom adni.
-
Magnum_
nagyúr
Srácok! sima Nokia 8800-ra akkor tutira felmegy egy 8800 sciroco ház?
-
Magnum_
nagyúr
egy 7110 megint elkelni látszik
lassan megint vennem kell -
Magnum_
nagyúr
nekem a bp.-i tali kiesik... jövö vasárnap pl megyek, de szigorú shoping túra lesz csak
-
Magnum_
nagyúr
srácok! be akartam durrantani a 1610-est, de nem kapcsolt be, letört az akkunál az az érintkező saru, vagy mi... mondom nem baj, kicserélem a másikkal, ami alkatrész, de abban nem müködik a mikrofon.. amikor szétszedtem, akkor a jó mikrofon is eltört..... most nincs jó mikrofonom... megint vehetek egy alkatrészt, amiben jó a mikrofon
-
Magnum_
nagyúr
mondtam már, nekem használatra kell, ha már a cégtől nem kapok E72-t.
megvannak, hát. kéne mi? toljam privibe?
-
Magnum_
nagyúr
ettől a snecitől vettem vazze 2 dolgot is már pedig.
őőőő, nekem azért nincs napi 2 óra beszélgetés, 2. akksit ugyis veszek bele, amint hazaérek, dobom rá a dokkolóra. modnom, letesztelem, aztán döntök. szeretem a 8850-et ám. de a 8800 kijelzője szép
amúgy ennek a 8800-nak sokadik gazdája lehetek és azért látszik rajta a használat, csak azt nem értem, hogy ilyen drága telefontra miért nem vigyáznak?
hogy is hívom elő a lifetimert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest