- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Quasi_modo #11049 üzenetére
Na hát én meg ezért nem vettem meg anno egy Lunát, hanem másfélszer annyiért egy made in germany-t....
-
meroly
veterán
válasz
#43960832 #11005 üzenetére
Durva, hogy 2001-es technológia.....
Ezt érdemes megnézni: data sheet.
5x3x1cm és 2500mAh -
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #10937 üzenetére
Igen, az nagyon szép. Egy dolog zavar benne, de lehet már a kora miatt, a gombok kattognak, de nagyon. És mintha ragadna is, így cuppog, szétszedtem, semmi ragacs nincs benne, lehet kopott a fólia.
3650 megvan köszöni szépen. Érdekes, mert valahogy nem kapcsol ki rendesen és mindig lemerül, de szorgalmasan töltögetem felfelé. SMS-t még nem próbáltam írni vele, de a kezdetleges symbian aranyos
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Bírom hogy itt mindenki jótékonykodik
Valaki engem is megdobhatna egy 6650-el
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10890 üzenetére
Sárgulok az irigységtől én is emiatt.... nekem is lehetne egy rendőr ismerősöm. Amúgy a TETRA rádiókat csak és kizárólag "céges" célokra használhatják, úgy tudom a magánbeszélgetés tiltott. Arra ott vannak a tényleg flottás telefonjaik...
KSparrow: 2300 is kéne....
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10887 üzenetére
Majd kérdezz már rá, hogy hogy használják? Érdekel a dolog.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10883 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan?
Ez illegálisMeghát ha nem DMO-ban (direct mode operation) használják, akkor a diszpécserközpont rögzíti a beszélgetést is. Legalábbis a szabvány szerint, aztán hogy Mo-n ez mennyire működik, azt nem tudom....
KSparrow: ilyesmi volt?
-
meroly
veterán
Régebbi tetra telefonokat nem tud szerezni valaki?
Pl ezt a THR880i-t? -
meroly
veterán
válasz
selenge #10664 üzenetére
Ez az accompli? Azért ez nem semmi
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #10656 üzenetére
Köszönöm, hát nem találtam sajna műanyag házat. De a 3720 jobb, mert van benne zseblámpa és strapabíró (gyerekbíró).
minolta5: ja túléltem, azért nem írtam sokáig. Láttam sok eladó E63-at vaterán mostanság és egyre megy le az ára, már 30k körül lehet jó állapotút kapni. Eladod a 2300-t???
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Jó rég jártam felétek, bocsánat, csak vizsgákra plusz államvizsgára készültem.
Kivel mi újság?
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Srácok!
Jó rég nem jártam nálatok (ég is a pofám, kb így:
).
Após beleszeretett a kölcsönadott 6310i-be, így ha van valakinek nagyon szép és jó állapotú eladó, akkor kérem priviben jelezze!Köszönöm
-
meroly
veterán
Vaterán nem szűnt meg a retro, csak átalakult:
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #6624 üzenetére
Nem hiszem hogy ez korfüggő lenne.... mér félsz hogy elüt és elveszi a pénzedet?
-
meroly
veterán
Bakker srácok ez a 6310i hihetetlen, egy hete pihen a táskámban és még csak egy pötty ment le. És igen, be van kapcsolva és sim is van benne. Meg néha nyomogatom.
Ilyen akku teljesítményt szeretnék a főtelefonomtól is! -
meroly
veterán
válasz
Pastika #6499 üzenetére
Hogy-hogy? Hát nem hangszóró volt rossz?
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #6119 üzenetére
Ez mondjuk egész jó ötlet
7020 service manual
Én lusta voltam regisztrálni, de sztem ez ingyenes -
meroly
veterán
Nincs valakinek egy felesleges 6230i (fényes) bekapcsoló gombja? A sima 6230 jó bele, de egy lehelletnyit mozog és így néha zörög és már zavar.
pszili8: bár még mindig jobb mint szótárazni, legalább egymás mellé rakja a szavakat.
-
meroly
veterán
Nagyon szép állapotban van, de mi ez?
-
meroly
veterán
Skacok!
Ehhez csak ti értetek, segítsetek!
Pár hete cseréltem ki a tartalék (swap) 6230i-mből a hangszórót az antennával együtt mert néha elment, néha nem volt hang meg sercegett. Azóta jól megy, de tegnap megint ugyanezt elkezdte. Lehet akkor nem is ez a baja hanem belül valami? Vagy az hogy feszül a hátlap mert BL-6C van benne és nem nyomja rendesen az antennát? Vagy mi lehet a gond sztetek? -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Azt hittem nem bírtál magaddal és kitépted a kezéből
Pár kollegám van így, aki még 6310i-t használ és az istennek sem akar váltani. Azóta már megfordult a cégnél 6230i, 3110c most meg 2330c, de nem váltanak. Inkább már saját pénzből javíttatják, de nem. Volt akinek az akkuja csak fél napot bírt, de vadi új akkuval, inkább cipelt töltőt mindenhova. -
meroly
veterán
válasz
Pastika #5948 üzenetére
Ohh...
szürke viceroy
#5944 KSparrow: hát aki szeret fotózni, annak ez jó időtöltés elvégre. Én inkább kattintgatni szeretek, élményeket megörökíteni, ezért is bírom a mobillal fotózást, mert az mindig nálam van és bármit lefényképezhetek. Nem szeretek ilyen téren kompromisszumokat kötni, de ugye egy mobil mégse fényképező, ezért nem kell pl autofokusz, eddig jó volt a 6230i a fixfókusszal, de már érzem hogy a sötét téli napokon a fele kép szar lesz. Sebaj, akkor fotózok a fényképezőgéppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest