- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csoda120 #11875 üzenetére
Fizetési határidő + 1hét = figyelmeztetés,
fizetési határidő + 2 hét = inaktívvá tesznek,
inaktiválás után 8 nap = behajtókhoz közvetítik az ügyet és küldenek egy csekket a kamatos tartozásodról megspékelve egy 3-4 ezres eljárási költséggel.Én jelenleg a másodikban vagyok valami 600Ft miatt.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy szürke 6210-est fogok venni a korábban említett telók közül. (100% refurbished, új akkuval, töltővel, házzal stb.)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #11656 üzenetére
Azért az túlzás, hogy sok van.
Az a baj, hogy már szemmel láthatóan néhány karcot én is ejtettem a GD95-ön, és tudod mennyire könnyen lejön a gyári ezüst festés...
Most annyira jó áron vannak ezek az "új" Nokiák, hogy nagyon gondolkozok a dolgon. Ha nem volt 8850 feketében akkor én sem veszek, azért legyen eredeti valamennyire. A téglavörös 6310 viszont kimondottan tetszik, nem tudom mennyire vállalható az a szín. -
törölt tag
válasz
szőröscica #11651 üzenetére
Egyenlőre autó híján ez nem tényező.
A 8850 viszont szebb.
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #11648 üzenetére
Ahha, értem.
KSparrow: igen, de lehagyta az y-t, mert helyesen "banány" a cseh nyelvben.
Mindenki: amúgy nagyon tervezem, hogy veszek egy refurbished Nokiát mindennapos használatra, hogy ne a Panák amortizálódjanak. 6310i, 8850, 6210, 8210 az esélyesek. Vélemény? (Mindegyik potom pénzért van kb...)
-
-
törölt tag
Na megvolt a mobil-kor kiállítás. Jó volt élőben látni ennyi telefont, néhány nekem is újdonságként hatott. Jó volt megfogdosni a GD70, 90 dobozát, de sajnos a ritkább Panák közül nem volt semmi. (52, 30, 50 és 90 volt csak) Érdekes volt a kínai műanyag burkolatú 8810-es de 8850, 8910 pl nem volt.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #11468 üzenetére
Neten van egy csomó kalkulátor hozzá. Nem írok linket, használd a guglit.
-
törölt tag
Ha esetleg valakit érdekelne néhány jó cucc 1Ft-ról: [link]
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #11436 üzenetére
Függetlenek, vagy külföldi függők. Itthon nem nagyon forgalmazták, max rövid ideig.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #11427 üzenetére
Szép GD90-es, vigyázz rá.
-
törölt tag
A mai álmomban is egy 3110-essel szaladgáltam. Honnan jöhet ez a dolog? Még csak ismerősi körben se volt senkinek...
-
törölt tag
Kínai refurbished 8850-eknek fém háza van?
-
törölt tag
Valakinek szüksége van egy Sony 15 colos LCD monitorra? Gyönyörű képe van, pixelhibamentes. Mielőtt felmegy Vaterára megkérdezem, és olcsóbban is adom.
-
törölt tag
Ezt látta már valaki? Még ápr. 16 előtt megnézem, elvileg országos turné...
-
törölt tag
válasz
szőröscica #11289 üzenetére
Szerintem jók, én simán vennék ha ilyen típus kellene. Lehet, hogy nem eredeti gyári alkatrészekből újítják, de minőségre megfelelők és azt hiszem garanciát is adnak rá.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #11284 üzenetére
E-bayen olcsón lehet kapni felújított 100%-os példányokat.
-
törölt tag
válasz
herdsman83 #11102 üzenetére
Nem gondolnád, de egyenként gyorsabban elmenne. (Persze nem itt.)
-
törölt tag
GD93 powa!!! Most ez a soros.
-
törölt tag
válasz
meroly #11026 üzenetére
Ezt most nem értem, de kifejtem mégegyszer mire gondolok.
Te írtad, hogy milyen fasza az új technológia 2500mAh egy 5x3x2 vagy mekkora cellából. Erre én írom, hogy egy mostani NiMh is tud ennyit ekkora méretben. Mert tud. A jobbak (volt Sanyo Eneloop-om pl.). Csak az nincs tisztázva, hogy az általad adott méret egy cella vagy egy komplett akkura vonatkozik-e. Nem hinném ugyanis, hogy 1 cella (1.2 vagy 1.5 V) feszültsége elég lenne egy mobilnak. Tehát valószínű, hogy a komplett akku méretét írtad le, így már látható az előrelépés.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #11000 üzenetére
Ez mióta jön? Pár hónapja biztos...
-
törölt tag
válasz
selenge #10868 üzenetére
Nem csináltam még végfokcserét, jelenleg nincs is hozzá eszközöm, mindössze csak elgondolkodtam, hogy érdemes lenne-e elkezdeni. Bár van hőlégfúvóm, de félek, hogy az inkább ártana az alaplapnak, mint használna. Míg egy áramköri lapról le tudod szedni a sérülékeny alkatrészeket (kondik, műanyag-elemek) fúvás előtt, addig egy mobil alaplapján meglehetősen szűk a hely...
-
törölt tag
-
törölt tag
E250-ből rendesen kiszedték a SIM kártyát. Lenne 1-2 tippem az elkövető nemi hovatartozására. (Már a színből is kiindulva)
[link] -
törölt tag
válasz
pszili8 #10778 üzenetére
Szili amit vettél G50-es, ha jót akarsz ne nézd meg az alaplapját. Ritka egy gány munka ahogy össze van rakva. Ferde, pontatlan smd forrasztások. Annyira ócska, hogy el sem hiszem, hogy a Pana gyártotta. Csoda-tól vettem egyet, de nem is foglalkozok vele tovább. Rengetegen panaszkodnak, hogy ilyen-olyan hibájuk van.
Van viszont G50 akkum új gyári kék 2db és egy ezüst GD55-höz.
-
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10713 üzenetére
A nokia a nem okos telefon kategóriában most is a legjobb.
Ezzel abszolút nem értek egyet. A koreai gyártók lassan keresztbe lenyelik a Nokiát (is), példát statuálva minőségben, innovációban és legfőképpen ár/teljesítményben.
A 6230(i) valóban új és forradalmi VOLT kb 5 évvel ezelőtt. (Talán másik nem felsőkategóriás modellt nem is tudok mondani, aminek ilyen sikere volt 6300?) De azóta mi történt? Az ezredik bőrt húzzák le ugyanarról az alapról... Nem akartam én vitatkozni, utólag is bocsánat a hívőktől, de nekem a Nokia (mostanában) egyet jelent a túlárazott butácska tucattermékekkel. A Nokia a mai napig abból él, abból próbál plusz ezreket kicsalni a vevők zsebéből, amit jónéhány évvel ezelőtt letett az asztalra.
Tény, hogy az összes gyártó vergődik, de pl a SE-nek sem volt sikeres középkategóriás telója a K750 óta. Valahogy úgy látom, hogy kezd megváltozni a kínálat összetétele és egyre nagyobb az oprendszert futtató okostelók aránya, egyre alsóbb kategóriákba beszivárog a Symbian is.
Várom a kövezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged