-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31769 üzenetére
Na ezaz...én is előtte megnéztem, és csak azért raktam fel a hirdetést. Ráadásul ez még egy valamirevaló telefon volt, nem úgy mint az ilyen javás i5-ök.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31767 üzenetére
2 óra kitiltás (éjjel volt szóval nem nagyon basztak ki velem) de régebben egyszer már hirdettem és akkor is törölték, csak én ezt elfelejtettem
Természetesen ezt is megjegyezték gúnyosan...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31765 üzenetére
Törölték, hogy rohadnának meg... az enyém volt
25-be megvették helyben. 6-ért kapott hozzá akksit a csávó és így 31-ért lett egy rohadt jó telója. Bezzeg én végigkukáztam az egész internetet, de semmit nem találtam, ő meg az első gsm boltban megcsináltatja
-
bunkomen
aktív tag
Független Nokia E52-nek mi a reális ára? Nézegettem 10 alatt nem nagyon vannak, viszont találni annyiért dobozost is.
Elvileg lassan megyek egyért... 5k-ért találtam angol menüs (phoenix megoldja), de még belealkudtam egy 5130-at az árba -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31753 üzenetére
Ezt a tagot én már figyeltem... rá van állva az 1ft-os aukciókra, bármi is legyen az. Rengetegszer láttam már, de ahogy elnézem a vásárlási múltját, nem csak telókra megy (kávéfőző, hűtőmágnes) minden ami 1ft
-
bunkomen
aktív tag
Útban hozzám az első C szériás darabom
C2-05, vajon szalagkábeles lesz vagy mi a baja?
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Lamborghini telefon
Nem retró, de érdekes -
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31696 üzenetére
Vidd nyugodtan, azért linkeltem
-
bunkomen
aktív tag
Nokia E65 ezer forint.Ugyanattól az eladótól akitől én vettem 5k-ért az N97 és 6500s párost. Akkor még 5k-ért hirdette és nem hoztam el, mert már van E65-öm, de egy postával belefért volna még ez is
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #31661 üzenetére
Első kép OLX. Régóta hirdetik, el is van mentve, de a megvételig nem jutottam soha
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6260 Régóta vadászom, de ilyen kopottan, hátlap nélkül, ennyiért ezt most kihagyom. Hátha valakinek megtetszik...
-
bunkomen
aktív tag
Ma is sikerült egy best buy... habár nem retró, de magamnak fa alá tökéletes
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31626 üzenetére
3-ba hirdette, alku után a kettő telefon 5k postával együtt
-
bunkomen
aktív tag
Rég találtam már az én árkategóriámban best buy telefont. Most olx-en felbukkant egy dobozos 6500s, már át is lett utalva
stufen2: Ez miben más mint az e52?
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
6250 billentyűzet bele van ragasztva az előlapba? vagy csak az évek során ragadt bele, vagy valaki házilag taknyolta bele? ki akartam szedni hogy kifehérítem, aztán nem nagyon akarja
ksparrow: valami megoldás arra, hogy bekapcsol világít, de se kép se semmi?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #31458 üzenetére
Természetesen, csak ilyenkor este már a fények se az igaziak, plusz még csinosítom őket. Ha van rá igény akkor ömlesztem én a képeket, de inkább csak a facebook oldalamon lesznek majd. De itt egy kép közvetlen bontás után:
-
bunkomen
aktív tag
Egy kis mókolással sikerült kiderítenem, hogy működik a Nokia 9000-em. 8110 akkut csatlakoztattam rá dróttal. Bár kellett 4 kéz az összeérintgetésekhez, de szó nélkül bekapcsolt. Sajnos a belső kijelzőt elfelejtettem a nagy örömben tesztelni. Útban van hozzám még egy 9000-es, ami eladó lesz (remélem nem i-s verzió mert akkor fájó szívvel válok meg tőle). Annak is rossz az akkuja elvileg. Képek, tesztek jövőhéten
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31425 üzenetére
Dunaújvárosban bolha piac sincs... Rendes piac van két hetente vasárnap aztán viszlát
-
bunkomen
aktív tag
halott akksis nokia 9000 mennyit ér? akksi révén működés passz
-
bunkomen
aktív tag
na apunak is megjött az sms egy 3110-ről, de én mióta az eszemet tudom ezzel a típussal először akkor találkoztam a lakásban amikor bizniszeltem egyet magamnak... szüleim állítják hogy emlékeznek rá, de szerintem azt se tudják melyik az a 3110
úgyhogy itt nem lesz asha:/
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #31368 üzenetére
király lenne, ha pont egy lopottat vinnék le
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #31366 üzenetére
De minek nekik az IMEI? Csak elkönyvelni, vagy valamit visszanéznek vele? Na meg ez miért éri meg nekik? Reklám, kedveskedés? Mert oké volt, hogy 5000-10000-et elengedtek az új készülék árából ha leadtál valami fost. De itt akkor full ingyen van az egész, semmi hasznuk... Van itt nekem bőven a cipősdobozban telefon ami macskát dobálni se jó már, azt levisszük akkor aztán jöhet az Asha
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #31317 üzenetére
Hanyagold... Dehogynem, kéne hogy legyen matrica, az akku is utángyártott és az a 400+ látogató sem véletlen, hogy nem vitte el
Stufen: Azt a hó fehér gombsort irigylem, az enyém be van sárgulva (valakinek ötlet a fehérítésre?). De amúgy 5-ért volt fent egy szintén dobozos, kb annyit is ér max
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31302 üzenetére
Képek mindig jöhetnek
Nekem csak egy antenna nélküli akksi halott van. Lehet maga a telefon is halott, passz.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31149 üzenetére
Lehet élni, de ha már van, nem szeretnék. Sok funkcióra szükségem van, amit pl egy 3310-es sajnos nem tud megadni. Két telefont pedig nem fogok magammal hordani.
Vodára kitérve, pedig tényleg csak egy 3. szolgáltató. Egyedül a flottái amik érnek valamit. De ebbe ne menjünk bele, mert kinek mi.
Tavaly augusztusban találtam futás után egy vodás simet a földön, felvettem, hogy majd próba cseresznye. És még nem lett letiltva azóta sem, pedig én nem töltöttem rá. Azzal szoktam térerőt tesztelni -
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31135 üzenetére
Sajnos nem. Egy sim kártyám van. Az okostelefon adta lehetőségekről pedig nem szeretnék lemondani 1-2 napig se. Egyszer hazavágtam az androidot akkor N73-at használtam pár napig, jó volt szép volt. Szilveszterkor pedig szintén nálam volt egy 6680, mert éreztem hogy le fogok merülni. Így is lett.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig lusta voltam elmenni micro sim adapterért, így meg elég nehéz belejátszani a régebbi telókba -
bunkomen
aktív tag
Engem pedig tök nem érdekel, hogy milyen velük sms-t írni, mert úgy is csak a polcon vannak
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31090 üzenetére
meglátjuk, berakom figyelőbe
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31088 üzenetére
2700 és 2630 nincs a gyűjteményemben, keressek rájuk valami cserét vagy kp-t akarsz? (az nincs
)
-
bunkomen
aktív tag
1000ft és 2000ft szerintem jó ár volt értük
7370 és 7373
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Zotykoresz #31079 üzenetére
Ráadásul nem is volt lepukkant állapotban
-
bunkomen
aktív tag
Független szép Sony Ericcson P910 mennyit ér? Mennyire ritka?
-
bunkomen
aktív tag
Ha már így eladó témába kerültünk. Valakinek független bronz e72 tartozékok nélkül 10-be? minolta, ez sem magyar billes mint az előző amit tárgyaltunk egy hónapja
-
-
bunkomen
aktív tag
Szerintem meg arra gondolt, amit írt: 8310.
Szép kis telefon az, én is nagyon akartam amíg meg nem szereztem. Már csak egy fóliás ház kéne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest