- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #13507 üzenetére
Félreértesz...a lényeg,hogy magamnak már rendeltem,nekem lényegtelen van-e benne magyar nyelv,eleve rá se kérdeztem. Közben kollegámnak is nosztalgiája támadt,ő kért meg,kérdezzek körül itt; nem-e lenne valakinek egy független,szép állapotú,működőképes magyar T28 telefonja;mert ő alkalmasint használni is akarja.
Erre írtam,ha nem találok magyart,és esetleg abban,amit rendeltem nem lenne magyar nyelv,akkor majd próbálok intézni bele. -
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Polarstar #13502 üzenetére
Refurbished telót már megrendeltem,lényegesen olcsóbban.
Viszont kollegámnak meg magyar T28 kellene,úgy nézem az nehezebb eset lesz.Leírom megint,hátha :
Valaki írt nekem innét mailt,magyar független T28 telefonnal kapcsolatban...csak sajnos véletlenül kitöröltem a mailt még mielőtt válaszoltam volna...ha az a valaki olvassa ezt,legyen szíves írjon rám újra,itt vagy akár mailben.
kösz -
.bruszli.
senior tag
Valaki írt rám e-mailben a T28 keresésemmel kapcsolatban...sajnos válasz helyett töröltem ( nem direkt ) kérném az illetőt,írjon rám újra mailben vagy itt privátban.
kösz -
.bruszli.
senior tag
Keresnék egy Ericsson T28 szép állapotú,működőképes,kártyafüggetlen,magyar nyelvű telefont. Ha lenne valakinek ilyen,nyugodtan zaklasson.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13434 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában az ME45 nagyon jó. Az 5140i már picit újabb,azt is használtam egy ideig ( bár az első,ami nálam volt anno,az egy Vodás példány volt,elég terhelt volt szegény szoftveresen...le is cseréltem hamar egy gyári függetlenre,azzal nem volt gondom ),szóval az lehet jó alternatíva.
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
zorzy4 #13422 üzenetére
Hát igen,itt rengeteg Samsungot nem forgalmaztak... Pedig amikor bejöttek az első 900-as telók,nagyon erősek voltak. Lehet nem jól tudom,de az elsők közt jött hozzánk az SGH500,tetszett is nagyon ( főleg a kialakítása;mondjuk akksi nagyon gáz volt,meg nem volt azon még magyar nyelv ) de pár hétel később hozzájutottam egy SGH600-hoz;na az már mérföldekkel jobb volt minden tekintetben ( bár nem volt olyan 'vagány' formája )
-
-
.bruszli.
senior tag
Ja és ha lenne valakinek egy szép PIROS színű SE T610 háza ( esetleg telefonja szép állapotú piros házban;akár működésképtelenül,hibásan is ) az érdekelne.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
kovy79 #13241 üzenetére
Nekem elsősorban gyűjteménybe kellene ( mondjuk eleve csak szép állapotú,rendesen működő telókat 'gyűjtök' ) de nem árt,ha működik is. Kollegám viszont napi használatra keresne egy T28-ast...szóval jó lenne,ha menne rendesen.
Postával rendben volt minden ? Mennyi idő alatt jöttek meg kb ? -
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13159 üzenetére
Minimál használattal ( szinte készenlétben ) elmehet annyit,de átlagos használattal nálam max. 3 napot ment el...bár az átlagos használat is mindenkinél mást jelent.
Most én is elővettem egy S45 telót,és meglepően jól bírja...szerintem többet elmegy,mint anno,mikor használtam ( persze az nem ez a példány volt,de azt meg újan vettem és ahogy emlékszem 3,max 4 napot ment el akkor ) -
.bruszli.
senior tag
válasz
csoda120 #12258 üzenetére
Elég sok Symbian telót használtam ( SE p800-tól Satioig az összes UIQ;7650-től x6-ig a legtöbb nokia is ) de ráuntam. Van jobban használható ,számomra kézreállóbb oprendszer;és így már abszolute nem hiányzik a .sys
Amúgy most beszélgetősre \\\ T39,T68 és Siemens S45i nyúzódik épp felváltva;csak hogy egy kis retro szag is legyen... -
.bruszli.
senior tag
EZ még mindig aktuális lenne nálam.
-
.bruszli.
senior tag
Keresek Siemens S45 készüléket;ezüst színű,szép állapotú,működőképes érdekelne. Esetleg S35 is jöhet. Ha valakinél lenne elfekvőben,privátban várok ajánlatot.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #10839 üzenetére
Lepasszoltam 'szakembernek'...
Volt más szerelnivaló is,így egyben meglesz minden. Nem felejtettem el;ha kész lesz,küldök képeket.
(#10840) pszili8 Nyomokban van benne igazság...
Attól hogy van benne IMEI címke,még ugyan úgy lehet lopott;de ha a BB PIN oké és IMEI alapján nincs listán,akkor az tiszta;címkétől függetlenül.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10275 üzenetére
Van pluszba egy 850-es slim akksim,ami az ezüst T29-ről maradt,majd betesztelem mit bír;meg valahol volt 650es ultra slim is,csak kicsit körül kellene néznem...
(#10277) area_51 : nálam a T39-es telefonok kifejezettem jók voltak térerő szempontjából ( főleg kihúzható antennával
)
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10266 üzenetére
Nem sokért vettem,úgy kaptam.
Viszont ha tudnak hozzá szép előlapot,akkor mindenképp felrakom. T28 nálam is tervben van minden gyári színben,lehetőleg szép állapotban...meg a T39 is. Nekem T39-ből van egy kék,dobozos,0 perces ( bár ezt most lehet beáldozom egy r520+T28+T68 Gold trióra...folynak a tárgyalások
)
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli. #10238 üzenetére
T600 képek
Holnap talán több időm lesz,szétszedem,átnézem,kitisztítom...meg talán tudnak rá intézni előlapot,mert ez eléggé kopott... -
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10228 üzenetére
Igen. Úgy indult,hogy be sem kapcsolt...fél napig volt töltőn,mire elkezdte venni a töltést,azt tartja is szépen. Szóval eddig pozitív,mert azt hittem teljesen halott. Aztán bekapcsoltam...kérte a kártyát. Öröm... Raktam bele kártyát;felállt pannon hálózatra. Mega-öröm... Kb 1 perc múlva "No Network" és azóta is. Ez van ha az ember telhetetlen.
Bár így is örülök neki.
Töltök fel pár képet róla később. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #10220 üzenetére
Azt megköszönném...
Nekem tegnap egy T600 jött meglepetésképp...ja meg a T29 is meglett végre.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #10217 üzenetére
Na az is necces...
Viszont egy szép grafit T18 nekem sem ártana...most megint elkezdtem összeszedegetni a régi kedvenceket. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #10208 üzenetére
Ez az arc,aki nem tudta megkülönböztetni a GF768-ast a T10-től ?
Amúgy azok közül megkaptál már valamit ? Mert a felsorolásban voltak jó cuccok... -
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9950 üzenetére
Erről nincs tudomásom...
ERRE esetleg valaki ? Jó lenne hétvégéig szereznem egyet,szóval ha van valakinek,akkor ne fogja vissza magát !
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9948 üzenetére
Erre felesleges...mind elég lepusztult...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9944 üzenetére
Ez most úgy 5 méteres körzetből jött össze...
(#9945) area_51 : no para,előfordul.
(#9946) pszili8 : sokan vagyunk...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #9929 üzenetére
Amiket én próbáltam,azok egyik kéznél levő unlock SIMet se kazelték.
Ja,értem;így nem vetted meg. Milyen színű-állapotú volt amúgy ?(#9931) pszili8 : Abban másfél év alatt lett 100e,amíg használtuk. És az is úgy ment,mint új korában. Valahogy utána nem bírták addig,pl a t610 fél évente ment tisztításra,aztán meg cserére.
-
.bruszli.
senior tag
Keresek ERICSSON T-29 telefont. Állapota nem lényeg,csak kifogástalanul működjön !
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #9836 üzenetére
Persze,ennek a 'testvére' volt. Megoldható egyszerűen.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9796 üzenetére
Az kemény,ha egy ilyen komoly gyűjtő keveri ezt a két típust...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Magnum_ #9758 üzenetére
Korrekt...gondolom ezek a gyári állapotú,full tartozékos vételi árak...
(#9759) KSparrow
Itt az már nem megoldás...akkor aztán tényleg semmi nem látszana.
Gondolom elég régóta rajta volt már a fólia,meg nem is lehetett túl jó minőségű...mert én ilyen durva ragacsmaradványt még nem láttam.Legalábbis a kép alapján elég erősnek tűnik.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #9589 üzenetére
Utána néztem csak a tartozékos képeket...nekem is ott ugrott be,hogy valószínűleg nem 'szimpla gyűjtő';vagy az,csak full fanatic.
A 'tétel' a darabszámra,teljességre meg igényességre utalt inkább...nem kell ahhoz Svájcban élni,hogy valaki akár egyben megvegyen egy ilyen gyűjteményt;ez nem képvisel olyan hatalmas értéket ( persze nekünk 'pórnépnek' ez is nagyon erős ) pl a műtárgyakhoz képest. Csak ebből nehezebb egy ilyen,szinte teljes gyűjteményt összeszedni,gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest