- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34336 üzenetére
a játékokat gondolom sd-re kell másolni
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
van de mire kell?
-
stufen2
aktív tag
Mit ér egy szép ngage qd meg egy sima? Mennyivel tud többet az egyik mint a másik? Mennyire jó játszani rajtuk?
-
stufen2
aktív tag
Mennyit érhet egy szép állapotban lévő 6288 vagy 6280 cullangok nélkül?
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34247 üzenetére
Meg az 50-60 plusszos más generáció.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #34242 üzenetére
Haverok közt 25 rá egy új gyári előlap. Egyik kollégám (56 éves) ilyet használ, neki telefonálásra kell, másra nem, az okosok nála max fél napot bírtak, ki ez meg 2 napot egy töltéssel. Hozzáteszem Vertut is megengedhetne magának, de neki csak egy hosszú üzemidővel bíró készülék kell. Az idősebb korosztályhoz tartozó üzletembereket, jól menő vállalkozókat nem nagyon érdeklik az okos telefonok.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #34189 üzenetére
Nem figyeltem, tévedtem, valamiért arra emlékeztem ezüst gyárilag mindene. De 30ért sok, többször néztem már Marcinál, de ez a telefon egy vicc, nem csoda, hogy bukás lett a vége. De nem hinném, hogy kétségek között marad emiatt valaki. Itt úgy is az ár a döntő, ennyit meg meztelenül nem ér.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Gaborpecs #34186 üzenetére
Még sima 8800-át lehet látni swapként, 250-300 között, de siroccot-vagy artét nem láttam már rég, max felújítottat újként hirdetve. Külföldről ennyi pénzért meg inkább nem rendelnék, és ha lenne rá lehetőségem csak akkor vásárolnék kintről ha én vághatom fel a ragasztót az oldalán. A ritkább verziók meg 500 körül vannak vagy felette. warren29 -et keresd meg itt fórumon szerintem tud benne segíteni.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #34142 üzenetére
Össze vissza van felújítva, legalább egy színű elemeket épített volna be.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34108 üzenetére
Igen, de, a q10 csak a gyári töltőjével tölt, nokiával, samuval pl nem és az alapcsomagban nincs töltő...
-
stufen2
aktív tag
Nem értékelem kevesebbre, de a protoknak, mint minden más ritkább dolognak van egy eszmei értéke és egy reálértéke, a kettő nem összekeverendő, megspékelve pláne némi érzelmi túlfűtöttséggel. A Munkácsy Golgotájának művészettörténeti értéke is felbecsülhetetlen, még is visszavásárolták egy bizonyos összegért. Az meg a másik, hogy ezek nem olyan ritka darabok (tudom páran nem így gondolják), mint pl egy 8800 Brian Eno. De nagyon egyszerű fel kell tenni az ilyen állítólagos drága ritkaságokat ebayre 1 misiért (annyiért tuti nem viszik el) és a max licit majd megmutatja hol van kb az ára. Csak lehet, hogy pofára esés lenne belőle, pár telefon értékével kapcsolatban.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34001 üzenetére
Hát ja.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33997 üzenetére
Jó lepkézni csak a trópusi lepkepetét beszerezni kis hazánkban nehézkes, és több mint 1 évig tart a nevelése.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33992 üzenetére
Figy kb. mindenki számára értéktelenek, én anno sok nokiára vágytam, de nem volt olyan a zsebünk, hogy megtehessük, hogy pl a 7210 nagyon tetszett és azért 100 ezret adjunk. Kb 8adikas voltam akkor. Nekem adnak egyfajta nosztalgiát, életérzést. A működőek nagyon ritkán vonzanak, a 7700-t tán meg se néztem, de a dummyjának nagyon örültem amikor a Marci odaadta. Előzőhobbim meg ez volt.
De források híján felhagytam vele. Meg kicsit nehezebb is a téma. -
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #33969 üzenetére
Ezt én is így gondolom.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33952 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
Az a gond ezekkel a protokkal, hogy túlértékeltek, semmivel sem mutatnak tudnak többet mint az eredetiek és annyi van belőlük, mint a szemét...mielőtt még valaki azzal jönne, hogy ritkák. Simán össze lehetne rakni belőlük egy közepes 50db-os gyűjteményt egy év alatt.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33839 üzenetére
3300b, nálunk a 3300a volt kapható
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #33823 üzenetére
Az újabbak közül csak azt tudod felhasználni a többit nem. 6500 slidenál gyári billentyűvel pótoltam a dummyt, de lötyögött benne ki kellett még hézagolnom. Bár mondjuk a mai napig nem értem miért gondolják még rengetegen, hogy ha a dummykat szétbontják akkor azok alkatrészei felhasználhatók lesznek az igazihoz. Rengeteg dummyn látok csavarhúzó feszítés nyomát, berhálást, az eladó meg fel van háborodva ha lebalfaszozom és nem veszem meg tőle az ilyet.
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #33800 üzenetére
Robbantott látom én is elkéstem a hsz-el
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33756 üzenetére
N0 proto B-t láttam pár hónapja egy 10esért, hátlap nélkül. N950et meg 1-2 havonta lehet találni 120-130 körüli áron.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #33675 üzenetére
Legalább év eleje óta ennyiért árulja, 4 hónap alatt nem tudta eladni, 5-öt még megér, life timer nullázása meg 2-2,5 ezer forint...(Nem tudom ezen mit kell vergődni, de én már rohadtra unom, hogy minden héten ez a null perces dolog a téma, egyszer lefényképezem én is a 0 perces telefonjaim, hátha nekem is nagyobb lesz tőle a gatyámban
). 20ért meg dobozos újat lehet venni...
-
stufen2
aktív tag
Már nem először írjátok, hogy itthon mennyire szar a mobilpiac, nehogy azt higgyétek, hogy ebayen többért el lehet adni a telefonokat.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #33547 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #33331 üzenetére
A saját hülyeségem nem részletezném, de a lényeg, hogy elutaltam a pénzt a termék nem jött meg az eladó meg eltűnt... Nevet sajnos nem tudok, mert a név valószínű nem valódi, a telefonszám se magyar, a hirdetéseket osztrák IP címről adták fel. 11 rendőrkapitányságon (az ország különböző megyéiből) van eljárás "ugyanazon paraméterekkel rendelkező illető ellen. Többet nem mondhatok, ha pont kerül valamikor is a végére majd leírom.
-
stufen2
aktív tag
Közérdekű közlemény!
Nem konkrétan érinti a retro mobilokat, de mivel retro telefon adás-vételi csalásról van szó, ezért mégis valamennyire ide tartozik. Ha találkoztok ezzel a számlaszámmal és telefonszámmal akkor senki, de senki ne utaljon egy fillért se rá, inkább szóljatok nekem, vagy jelezzétek a helyi rendőrkapitányságon!!!
Számlaszám: 182031980139581820020010
Telefonszám: 30/792-1530 -
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #33175 üzenetére
De dobozos, csodálom, hogy az n93i-t nem hirdette utána meg a srác, mert azt is el akarta adni 30 körül, legalább is gondolkozott rajta. De az, hogy egy telefon felénk ritka az egy dolog, másutt annyi van, hogy falat lehetne belőle emelni, csak szar földrészre születtünk.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #32973 üzenetére
a sensation és one után nekem egy fos a bb10hez képest az android, anyám s5 minijét falhoz vágnám legszívesebben, b@ssza meg az android a telefonjait a 2-3 havonkénti fissítgetéseivel, amikkel előbb tóbb el kezd laggolni, lassulgatni a telefon, a bb 2 év után adott ki új sw-t mellesleg
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32927 üzenetére
mi az az ecsethaj ?
-
-
stufen2
aktív tag
Én egyszerűen közöltem anyámmal: "Ja persze az, hogy a te rohadt bizsujaid minden felé szét vannak a házban az nem baj, az én cuccaim meg az én szobámban, ráadásul rendszerezve. Oké kidobhatod őket, de én meg sunyiba felrakom a vaterára a több vödörnyi ékszeredet, és veszek belőle másik telefont!"
- azóta annyira nem kerepel.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32845 üzenetére
Ez nem vicc! Tegnap jött olaszból egy alkatrész, anyám vette át, amikor odaadta annyit mondott: "Megint hozott neked valami kacatot a postás."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged