- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1254 üzenetére
Azon ami világít talán még lehet segíteni. Hard resetet próbáltad?
minolta5: a 8250 nagyon ritka, mint a fehér holló, szép egyedi darab. A 1011 klón nem hiszem hogy klón, egyszerűen csak pont úgy néz ki mint az eredeti. Abban a korban még nem volt ilyen nagy divatja ezeknek a dolgoknak.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1246 üzenetére
Meg is vetted?
Na és milyenek az első benyomások? (bár ezt inkább a saját topikjában beszéljük meg.) -
meroly
veterán
Basszus ez az egész kupac 4k.
Egyébként a 720-as nokia még mindig ilyen horror áron mozog....
-
meroly
veterán
Erre gondolok. Nagyon tetszik, kár hogy a mai telefonoknál nincs meg az az opció, hogy vehetek (a vékonyság rovására) nagyobb akkut. Régen volt ilyen (6110, 5110...stb). Bár ott hátlappal együtt volt, de egy hátlapot nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne legyártani pluszba a nagy akkuhoz. Mintha valami HTC tudná is ezt, olvastam valahol...
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1228 üzenetére
Én mondtam.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1226 üzenetére
Hát ez attól függ mennyit telefonálsz, mennyit nyomkodod. Én elég szadista felhasználó vagyok, nálam eddig minden telefon 2 napot ment. Egyedül ez a nyamvadt céges 2330 bírja 3 napig. Amúgy napi 1,5-2 óra beszéd, sms, naptár, nyomkodás, fényképezés a normám.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1222 üzenetére
Hát izéééé
....ő 6230i-ről akart váltani, ahhoz képest iszonyat gagyi. Sagem után nagyon jó lesz, hidd el.
Nekem amúgy az akku nem tetszett benne, nekem gyenge volt.csoda120: a biztonsági őröknek is van internet elérésük? Nem semmi, és akkor ki vigyáz a biztonságra ha te fórumozol?
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1220 üzenetére
Húúú ez se mai darab
A 2730-al jól jársz, 2700-m volt, jó kis telefon.
Bár nehezen képzelem el, hogy 5 év múlva ezeket emlegetjük retroként. -
meroly
veterán
Ezt az oldalt néztétek már? Egész szép gyűjtemény.
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1198 üzenetére
6650 slide nincs is, vagy igen?
-
meroly
veterán
Hát ez még nagyon gyönyörű. 8210 black.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1180 üzenetére
Nem tudom, félek tőle hogy nem lesz olyan kényelmes. Régóta keresem az "igazit", de eddig mindig csak átmenetileg találtam meg. Egyszerűen nincs olyan nokia ami jó lenne. Ezzel is csak akkor lennék megelégedve ha nem lenne qwerty és már az új FP2-es S60 lenne benne, a többi funkció maradhat (nagy akku, LED, zseblámpa, anyagok).
Nézz körül basszus, használt sehol sincs, ez az egyetlen van, amit belinkeltem. Én ilyet még nem értem, ennyire jó lenne hogy senki sem akarja eladni? -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1178 üzenetére
Na és ha más baja van? Pl azt mondja hogy nyekk? Akkor mehetek szervizbe (vagy gsm boltba) és ott is 5k-ról indul az órabér. Vagy ha valami átvezető fólia adja meg magát, ami gariban ingyen, amúgy 10k körül van? Ááááá szívtam én már meg nem garis dolgokkal, legalább még 0,5-1 év legyen rá.
Kb két hete egyik pesti gsm boltban akciósan 35k volt az új 2 év garival, de akkor még nem tudtam hogy biztosan ezt akarom (a qwerty miatt most is kétségeim vannak), de már egy fokkal jobb -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1169 üzenetére
Ja nem ő nem szokott kereskedni, meg foglalkozni ilyenekkel. Csak beszéltünk róla, hogy engem érdekel és mondta hogy megnézi milye van a pincében. Aztán gondolom közben rá is keresett a neten, hogy mennyiért adják, akkor ilyen 15-20k között mozgott és azért mondott 10k-t mert hirdetgetni nem akarja, örül hogy megszabadul tőle ennyiért is.
Most egyenlőre nem telik rá a budget-ből, E63 vétel van folyamatban -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1165 üzenetére
Ja eszembe jutott mit akartam még. Végülis annyira nem retro telefon-téma.
Egy 6090-es nokiát kellene beszereznem, aztán beletenni egyik házimobil sim kártyámat. Az pont jó lenne, mert a készülék végülis valamennyire helyhez kötött.Meg egyik munkatársamnak van egy Nokia 720-a , csak 10k-ra tartja. Pedig ez nagyon szép!!!!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1148 üzenetére
Nem biztos. Lehet olyan rendszerhez készült, ahol nem volt SIM. Nincs rajta valami típusszám? IMEI?
Megvan. Maxon MX2450
Analóg, tehát nem volt benne SIM, valóban.
Hogy én milyen okos vagyok -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1146 üzenetére
T192-es a Motorola, az első wapos készülékek közül 2001-ből.
Szép darabok, gratula -
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #1137 üzenetére
Ettől a linktől elsőre lefagyott az explorerem....
A foszforeszkáló előlap nagyon menő
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1056 üzenetére
Úgy néz ki nem lesz ám jó az E63, úgyhogy most az 5630 az új kiszemelt.
Az oldalról: gratula
Ha elfogadsz építő kritikát, akkor a képeket úgy rakod fel, hogy van egy úgynevezett thumb-kép, ami az eredeti kicsiben és ha rákatt, akkor jön be nagyban, így gyorsabb lesz az oldal működése. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1034 üzenetére
Nem rossz dolog, bár én nem szeretem szétszedni a telóimat
BL-5C kompatibilitási lista. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1030 üzenetére
Igen, még az E50-ben a két kicsi gomb valóban gondot szokott okozni. De formára nagyon tetszik, az E51 már olyan lepény lett, ami nála hátrány (nem úgy mint egy qwerty-snél).
7710 inkább gyűjteménybe való szerintem. Én is szeretnék gyűjteménybe egy ilyen 6650-et, ez volt az első 3G-s telója a nokiának, nagyon tetszik.
Most milyet használok? Nagy meglepetésemre tökéletesen meg vagyok elégedve a november elején kapott 2330c-mel. Életemben nem vettem volna ilyet a VGA kamera miatt, de mivel ezt adta a cég nem mondtam nemetÉs kellemeset csalódtam benne. Ez az egyedüli telefon ami nálam 3 napot bír, ami nagy csoda. November óta 130 óra beszélgetés van benne, tehát hétköznap 1,5-2 óra simán elmegy. Az korábbi telefonok mind feladták 1-2 nap után.
Megjegyzem a nagy szerelem a 8800 silverem volt (még megvan). -
meroly
veterán
válasz
MartOOn #1012 üzenetére
Az EEE nem tapicskolós, ez egy sima mezei netbook.
Ez a TAG tényleg nagyon szép, jó drága is volt, én megálltam a "mezei" luxusmobiloknál (8800, 8600, sirocco). Mennyiért adod?grabber: valami sufni gsm-ben biztos cserélnek benne jó pénzér végfokot.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1008 üzenetére
Ez mondjuk jó funkció, bár nem nagyon sms-ezek. De az pl zavar, hogy megjegyzi hol jártam a menüben és a névjegyzékben is, de biztos hozzá lehet szokni valahogy (E51-nél nem sikerült
).
MartOOn: miért tetszik mindenkinek ez a 7650? Mérföldkő az tény (első symbian, első kamera), de nem akkora nagy szám. Luxustelók még régebbiek is drágák. Én mondjuk megtartottam a 8800-m (de a Luna-t és a Sirocco-t eladtam).
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
#21559296 #991 üzenetére
Én régen útáltam a nokiát, mert mindenkinek az volt. Egy Ericsson T28s-el feszítettem (A40, Trium Mars meg ilyenek után), na az sem volt piskóta, mindenki megnézegette. De a legnagyobb az volt mikor megvettem a 8210-esemet, a sok nokia-mániás csak lesett
Na és onnantól csak nokia
csoda120: addig örülj míg nem kell a bankszámla, ott is csak lehúznak, amúgy 25 vagyok
grabber: szal akkor neked voltak ilyenek? A 6310i-t miért nem javíttatod meg?
-
meroly
veterán
válasz
#21559296 #985 üzenetére
Siemens A40, pannon bee.
Emlékszem akkor jött be a voda és nagyon át akartam váltani, fel is hívtam a pannont, nem emlékszem pontosan mit mondtam, de arra igen, hogy mondtam a srácnak, hogy nem vagyok megelégedve a szolgáltatásaikkal, erre kérdezte, hogy melyikkel, aztán lenyomtam. -
meroly
veterán
A 6310i-nél jobbat nem találtok.
Egyébként lenne egy épp felesleges 1200-m. Másodtelefonként használom, kb 2 hétig elvan a táskámban, úgy, hogy nem kell tölteni. Gondolom beszélgetésben is hasonlóan jó lehet, mert nincs mi merítse az akut. De nem is ajánlom, mert messze vagytok, bár Pest felé pont útba estek nekem
Dehát van egy pár eladó. -
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #961 üzenetére
Akkor itt a probléma, és gondolom az N70 meg a másikat, azért ment vele, szal a kábel jó.
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #956 üzenetére
Ejha. Ha a kábel lenne rossz, akkor semmit se írna ki, bár lehet magát a kábelt is érzékelné és arra írná ezt.... Jó lenne megnézni egy másik pop-portos telóval. N70 miért nem jó?
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #954 üzenetére
Amúgy érzékelte a winfos a történéseket mikor rácsatlakoztattad? Eszközt nem lehet csatlakoztatni vagy ilyesmi?
Szép ez a fehér hátlap, a minap gondolkodtam is hogy veszek egy 2690-et, mert fehérben nagyon dögös. Tudásban is elég, hamár megelégszem a céges 2330c-vel (nagy meglepetésemre), akkor ezzel sem lehet gond, bár az akku gyengébb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest