- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #1913 üzenetére
Még nem igazán, de nekem is van egy a gyűjteményben
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1843 üzenetére
Igazad van, de én eddig még sose tekintettem rá befektetésként.
Bááááár, korábban régi Macintosh-okat gyűjtöttem és 1-2 még mindig megvan, épp a napokban mentettem ki anyuék padlásáról a Macintosh Plus-om (az enyém működik és hiánytalan), a legértékesebb darabot. Ebből tényleg nem sok van, de inkább eszmei az értéke. -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1824 üzenetére
Már feltettem egyszer, de itt vannak újra:
1. kép
2. kép
3. kép (dummyk)
4. kép
5. kép (dummyk)Itt is megkérdem: szerintetek egyébként normális ha a 6230i-m vadi új akkuval 2 napig bírja? Igaz nyomkodom rendesen, meg sokat beszélek róla, de akkor is kevés. Mindenki 3-4 napról beszél vaterán is. A két napot arra írták ha napi 2,5-3 óra beszélgetés van.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1783 üzenetére
Az 1500-asnak azért bírnia kell egy 3 napot legalább.
Az a gond, hogy ebben megállt a fejlődés, hisz a 6310i-hez is már li-polymer volt 1100mAh-ban. Most is ugyanezeket adják jó esetben, de 10x annyi energia zabáló funkcióval és alkatrésszel...Jut eszembe, már akartam tőled kérdezni, hogy a céges 3110c-d meddig bírja akku ügyileg? Gondolom sokat telefonálsz vele.
-
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1752 üzenetére
Grat hozzá.
T20s és T20e közt lehelletnyi különbség van. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1725 üzenetére
Ne aggódj, nem fog
Vett egy srác egy 6310-est és volt pár kérdése, de nem tudtam a választ. Ide irányítottam, de eddig még nem írt. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
KennyONE #1667 üzenetére
Olyan is van már, lást qwerty-s okostelefonok. De sokakat nem vonz. Engem pl egyáltalán nem, lehet maradi vagyok, de internetezni, e-bankolni stb számítógépen kell. Az arra van. Minden célra megvan a megfelelő eszköz. Telefonálni telefon, internetezni laptop, zenét hallgatni mp3, fényképezni fényképező. Jó persze nem rossz dolog, ha egy telefon tudja mindezt, de én tuti nem tudnám olyan hatékonysággal használni, mint az említett eszközöket külön-külön. Bár ha építenének egy normális telefonba olyan fényképezőgépet, ami helyettesíti a kamerám, akkor talán. De lehet csak én vagyok maradi...
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1639 üzenetére
Naugye milyen jó bekapcsolni és nyomkodni nem csak nézegetni
Én most újra 6230i-re vágyom, mert jön a jó idő, egyre több fotót csinálok a csemetéről, de a 2330c-ben olyan fostalicska kamera van, hogy említésre sem méltó. A 6230i-t használtam tavaly nyáron, az nagyon jó képeket csinált. Kár hogy csak két napig megy új akkuval is -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1633 üzenetére
Itt a memory functions-ban 174kb-ot írnak a 6310i-re.
Ahogy jólesik
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1614 üzenetére
Nekem a 6310i-ből a kihangosítás hiányozna csak szerintem.
Csengőhangom most sincs csak valami pittyegés. Naptár arra elég lenne amire én használnám. Wlan abszolút nem.
Nálam esetleg a kamera hiányozna, mert szoktam lekapni ezt-azt mégha olyan szar képek is lesznek belőle a 2330c-vel, amilyenek. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1612 üzenetére
Tuti jól bírja, hisz nincs mi merítse. Milyen akksi van a tidében?
lány műanyag
Milyen a fiú?
Akkor ha neked nem kattog csak a kilépés, akkor nálam van a bibi. Lehet a javítással együtt beiktatok egy új házat is rá.Coyote már behódolt a tapi-ájfónnak
Egyébként igen, ezért is tetszik az E50, kár hogy pöckös és fém, különben ellennék vele. Az utódok (E51, E52) pedig már sajnos lepényebbek.
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1610 üzenetére
Nem sok változtatás kéne.
Mondjuk ennyi pl.Jó tudom, túl banán forma, az kicsit erős.
-
-
-
meroly
veterán
Szerintem ha már legalább 4-5 éves akkor simán retro. Annyira gyorsan fejlődnek a készülékek és annyira nagy a rotáció, hogy ha ma megveszel egyet, az holnap már retro.
Kb úgy vagyunk most mint a 80-as években a számítógépekkel. Most élik a fénykorukat. Aztán egyszer szépen lecsendesedik és mindenki megnyugszik. Na akkor fog igazán számítani egy régi készülékHúú most nézem csak mire gondoltál. Ez az 5510 igen menő lesz
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1528 üzenetére
Igen, aztán ahogy a 8800-m is, pl naponta kért enni, tehát én lennék az elsők között, akiknek a telefonja feladja vészhelyzetben. Ezért is ragaszkodom már a 3-4 napos készenléthez.
Meg nem csak a preztizs, hanem hogy bármennyire is nem lehet, meg titkolják, de látják hogy hol vagy. Van ennek legális követési rendszere is (flotta), de a szolgáltató ki tudja adni hogy épp hol voltál ekko és ekkor.
A másik meg hogy nincs magánélet, bárhol, bármikor el tudnak érni, és ha épp kikapcsolod mert intimkedtek akkor meg szemrehányást kapsz hogy hol voltál, mit csináltál? Mintha bárkinek bármikor be kell tudnod számolni azzal, hogy hol vagy és mit csinálsz. Azért így belegondolva szörnyű, engem erősen Orwell 1984-jére emlékeztet a dolog..... -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1524 üzenetére
Jajj bocsánatért esedezem. Melóban nem tudom, de otthon kezdőlapnak fogom beállítani ígérem
Most ránéztem, ugyanaz a baja mint tegnap volt.Egyébként hogy ne csak off legyen, ti hogy voltatok annak idején a 3410-el? Annyira vicces volt hogy a fél város kis zöld dobozkákkal mászkált és nagyon menőnek érezték magukat, mert nokiájuk volt. Amúgy a konstrukció egész jó, bár tudásban nem sokat fejlődött a 3310-hez képest, de külsőben hanyatlott, az biztos.
Egyik tanárom mondta, hogy mivel ő távközléses, így se mms-t, se e-mailt ne akarjunk írni a mobilszámára, mert ő csak telefonnak használja. Hm mondom jófej az ürge, biztos 6310i-je van. Aztán mikor egyik órán megszólalt és előkapta a 3410-et, jót mosolyogtam magamban. Egyáltalán nem illett hozzá. És szegény úgy akarta elutasítani a hívást, hogy előtte feloldotta a billentyűzárat zavarában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged