- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2965 üzenetére
Há bakker nekem szokott esni. Most a zsebemből rántottam ki és fejjel lefelé, kicsit ki is nyílt az előlap, az antenna. Nem 8800 ez, hogy vigyáznom kelljen rá. Szeretem ha bírja a gyűrődést.
zombinyul: számomra is megdöbbentő, hisz a másik többet zuhant és szintén semmi baja. Attól is függ hova esik. Nem, az antenna nem mozog, rendesen passzol. Kipróbáltam úgy így hogy kézzel fogom a hangszórót, úgy se szólt.
Na megoldottam. Mérgemben az asztalhoz kalapáltam párszor. Most jó.
De azért szeretnék a végére járni. Szétszedem, de hol keressem a hibát? -
meroly
veterán
Leesett a 6230i-m és most nincs a külső hangszórón nincs hang, meg beszélgetés közben is szarul hallok mindent.
Megigazgattam az antenna fedélt és a hangszórót is de semmi. Mit csináljak?Az előző egy csomószor leesett és soha nem volt ilyen baja.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2949 üzenetére
A mai napig adnak ki mono kijelzőset, úgyhogy ez nem jó behatárolás. Meg a korábban emlegetett 6650 is színes mégis elég retro már szerintem. És persze nem utolsó sorban a 7650 is színes.
Lasy: hát igen, és még mindig fenn van? Azt hittem leszedték. Kíváncsi vagyok az eladó arcára akitől ilyet kér valaki
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2937 üzenetére
Szerintem tök ugyanaz a két ebből a szempontból teló. Legalábbi első pár töltés alapján (ugye most nekem i-s, asszonynak meg sima van). Az előző telója (3110c) 4-5 napig húzta nála, tehát nem beszél sokat (általában az enyémről szokott), a sima 6230 három napot húzta nála úgy, hogy a harmadik estére totál lemerült. Nálam ugye az i-s a normál akkuval 2 nap, talán 1,5, ahhoz viszonyítva jó. Térerő max 1 csikkal több, tegnap kerestünk a pincében valamit és ott le szokott menni a 7 pálcából 4 legalább, na nekem 5 ment le neki 4.
A fő ok egyébként hogy olyan bazi erős a kijelző világítása mindkét telóban, hogy simán tudom elemlámpának használni fehér háttérrel. Ezt kellene lejjebb venni (pl a 3110c vagy a 2330c fele ennyire volt erős) és bírná jobban az akku.
Ha valaki talál megoldást, szóljon (gondolom elég ha szoftveresen állítjuk át). -
meroly
veterán
válasz
Pastika #2916 üzenetére
De durva.
A legjobb egyébként a 8800-hoz adott prémium szerviz szolgáltatás volt, tudjátok fel lehetett hívni egy számot és bármiben segített, mint a tudakozó plusz, meg ugye prioritást élvezett a szervízben is, vagy az mindegyikhez járt?Saint_: nyár van, nyaralunk vazze' kell a lé, majd a télen
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2902 üzenetére
Van, de bötük nincsnek a kijelzőn, csak kéken világít.
8xxx-re nem szabad utángyárottat a flip miatt. Máshova mehet.grabber: amíg nem volt a gyerek vígan meg tudtam tenni, most kicsit több a kiadás....
SyntaxeError: hogy micsodán?
Stimpy001: grat a telóhoz, az eladóval ne foglalkozz, vannak gyökerek, a teló számít!
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2900 üzenetére
Tudom ki vagy. Minden tudok, ne félts te engem
Amúgy témára visszatérve. Utángyártott házat TILOS venni. Nekem a győri szervizes srác mondta hogy nem rakja rá a siroccomra ha megveszem, keressek másik szervizest vagy másik házat.
A 8800 előtti luxusmobilok nem igazán tetszenek, ez van. Mono kijelzősből nálam a 6310i viszi a prímet. -
-
meroly
veterán
válasz
Pastika #2781 üzenetére
Hát ez az, de nem csak telefonok terén figyelhető meg ez a tendencia és lassan a retro nem hóbort lesz hanem érték. Nézz meg egy mai kocsit, porszívót, tv-t, stb meg nézz meg egy 15 évvel ezelőttit.....
Sztem a 8800 a legszebb az összes közül. Ha az arte meg olyan lett mint a luna, akkor szót sem érdemes rá.... -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2729 üzenetére
Inkább privátban.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2714 üzenetére
Ha tudnád a történetét.....
-
meroly
veterán
Akkor még alkudozom kicsit kollegámmal, mert szerinte nagyon ritka és értékes darab, de akkor ahogy látom nem nagyon, vaterán is elő szokott fordulni.
Viszont ha már retro és bár nem telefon, ezt muszáj belinkelnem: Apple Lisa
-
meroly
veterán
Nokia 720-ér mennyit adjak szerintetek?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2703 üzenetére
Szerinted mi van az aláírásában?
http://panasonictelefonok.5mp.eu -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2653 üzenetére
Neem, rájött hogy az összes telefon közül ezt féltem tőle a legjobban, azóta csak ezt akarja. Aztán meg nyitogatja mint a nagyok meg "telefonál" vele 1000L
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2637 üzenetére
Nekem is a csúszóssággal van a bajom és tény hogy a sirocco magasabb fényű, mégis kb 15%-al kevesebb a csúszása. Legjobb a műanyag, erre már rájöttem párszor.
Gondolkoztam még a plasti-dip-en, de nem hiszem hogy meg tudom csinálni és hogy szép lesz... -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2630 üzenetére
Én még attól is fosok, hogy szétszedjem a 8800-m, pedig az egyik oldalon jobban eláll a kijelzőnél és hátul a csúszka miatt van egy csík, valahogy így. Be kéne csak igazítani gondolom...
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2623 üzenetére
Carbon? Nemmondod?!
Arról külön tesztet kérek! -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2621 üzenetére
Én leszek az első tagod.
Mióta szóba került itthon folyamatosan nálam van a 8800-m.
Ja és a kisfiamnak is az tetszik a legjobban -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2608 üzenetére
Ez nem az a fajta ami olyan hamar tönkremegy, meg fillérekér lehet kapni minden sarkon alkatrészt, pont ezért is szeretem ennyire
-
meroly
veterán
válasz
honfi_mark01 #2599 üzenetére
Szép gyűjtemény és jó az oldal is
A felső sávban lévő kép egy az egyben egyezik csoda120 kollegáévalKSparrow: egyébként az egész kamera cserével az volt a célom, hogy mivel a sima 6230-ban csak 128x128-as a kijelző, így gondoltam kevesebbet fogyaszt, viszont minden tekintetben megfelel, csak gyenge a kamera. De ahogy elnézem a fényerejét nem hiszem hogy észrevehető lenne a különbség. Asszonynál jó szolgálatot tesz ezzel a bordó előlappal.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2569 üzenetére
Félek hogy tönkrevágom
Azt hittem már hülye vagyok, mert emlékezem rá, hogy régebben még az őskorban láttam színes kijelzős 6310i-t, aha szóval így csinálták. Ha kamerát lehetne bele rakni, akkor tuti azt használnám.Azt mondtad zsebpénzed van, tehát nem lehetsz túl idős, akkor honnan tudsz mégis ennyit ezekről?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2559 üzenetére
El ne menjél!
Most akartam írni, hogy szereztem egy 6230-ast, átraktam a hangszórót és most hibátlanul szól a kicsikém.
A készülék meg jó lesz asszonynak úgyis van egy maradék bordó előlapom.A kamerát nem mertem kicserélni, (6230-ba i-s kamera), majd az új kollega megmondja működne-e?
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #2544 üzenetére
nap mint nap sok embernél látom elsődleges telóként használva
Hol? Bakker én még sose láttam senkinél, pont ezért imádtam.Saint_: ja a carbon, sajnos ez az erdos 8800 kamu volt...
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2510 üzenetére
Ezek görög betűk. Görögországba szánták a telefont. De tetszett ez a gombsor, azért hagytam meg.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2500 üzenetére
A napi 1,5-2 óra mindig megvan.
A 8800-mba 1 év alatt 500 órát tettem, nekem egy napot bírt.
Szép kis teló, már nem tudnám használni, nagyon csúszna, de néha bekapcsolom, nyomgatom -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2497 üzenetére
Nem call center
Én a vezetékest nem használom, le is van némítva, egy darabig hívogattak, aztán megunták hogy nem veszem fel, így mindenki mobilon hív. Ebből sok a telco, amikor csak be vagyok tárcsázva itt van mellettem kihangosítva, aztán beszélünk.
Meg ugye család is ezen hív, párommal is ingyen beszélek, meg egy darabig mindenkivel, szóval van nyúzva a kicsike. Hazamegyek, párom megint felhívja a barátnőit róla.
Kinasználjuk, amit lehet. -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2495 üzenetére
Ja hát a 2330c se egy nagy eresztés (én ilyet kapok), ezért is használom a 6230i-t. Megelégednék egy 6303i-vel is vagy egy E51-el is. Dehát evvan.
6-7 hívás? Nekem óránként van annyi
Tegnap vettem le töltőről 333:47 és most 335:53 és a legszebb, hogy fullon van. Estére lemegy egy pötty, de a holnapi napot még kibírja. Számoltátok? Bizony, 3 nap! -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2491 üzenetére
Én egy 1100-son gondolkozom másodtelónak, a 1200 menüjét útálom. Jó heti egyszer veszem elő, de nyaraláskor nagyon jól jött az elemlámpa.
Láttátok az X2-est? Hát az mekkora király. Mindent tud ami nekem kell (S40, bar kialakítás, jó akku, vaku, zseblámpa, normál gombos). Szerintem ő lesz a következő telóm.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2474 üzenetére
Én mindig is fordítva akartam, sirocco belső és sima 8800 külső. Húúú de jó is lett volna. Aztán vettem a siroccot, de vállalták az átszerelést Győrben, úgyhogy vettem a fekete keretes siroccora egy ezüst házat, így színösszeállításban pont úgy nézett ki mint az eredeti 8800. (mert a sirocco vagy fekete keret + fekete előlap vagy fehér keret + ezüst előlap).
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2450 üzenetére
Én a mostani 6230i bekapcsoló gomb cserén kívül még sose szedtem szét telefont még tisztításra sem.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2363 üzenetére
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk (vagy legalábbis azt hiszem..
)
Elképzelhető hogy más felépítésű a sima 6230 és a 6230i bekapcsoló gombja? Mert vettem egyet az i-mre és picit lötyög, lehet hogy sima 6230-ból bontották? (nem fényes)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Autós topik
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest