- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba #2990 üzenetére
tőltőt ebayről-honnan máshonna- rendeltem a 1610hez talán 1k körül volt, asszem az jo a 8110-hez is.
torxom van több is, egy faszát vettem 800Ft-ért bótban, de kaptam már kis ócskát is ebayes házhoz... az kell? célját ellátja végülis.
anevemearl: te vennél ilyen telefont? mert ha igen, akkor mi iránt érdeklődhetünk privátban?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #2984 üzenetére
azért olyan húúdesokat állítgatni nem kell.. kicsit megvágni a rugeszt, szilikonozni a csúszkát, és hadd csattanjon..
biza' csattannia kell a 7110-nek. kb. ugy illik felvenni, mint a 8110-et Neo a Matrixban, miután kivette a FedEx tasiból.... eltartva, látványosan
Iscariah: ebay a forrás
-
Magnum_
nagyúr
még korai erről bezsélni, nem?
E61 is annyi van még, mint a csuda, pedig az is van vagy 5éves.
Roland: nem jó tablet, meg amugy se cserél.
én se
amugy a müanyag mizériáddal szerintem egyedül vagy, ill. kevesen vagytok
nálam mindig több telefon van. a kocsiban van a 3110c. amig az volt a céges, addig a 3510i volt a back up telefon.
-
Magnum_
nagyúr
ezlrt beajánlottam cserére a 8850-et... kiváncsi vagyok, mennyire hajt el -
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #2937 üzenetére
továbbra sem tartom retro telefonnak a 6230/i-t.. színes a kijelzője
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Apollyon #2928 üzenetére
na, ilyet még nem láttam.. az enyémen az antenna takaró külön volt a hátlaptól, szerintem az a gyári megoldás.. keress egy olyat, ami jól működik, az antenna takaró és a bill jó állapotú, aztán vaterán meg vadászni rá 500-1000Ft-ért egy fekete elő-hátlapot
srácok, nem klón. iphone, stb jellegű telefonoknál vannak, 8210-et szerintem nem éri meg másolni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Apollyon #2924 üzenetére
a haz lehet kopott, de a gomb maradjon jo allapotu, gyari es az antenna takaro se legyen karcos. Elolapot hatlappal 500-1000ft korul tudsz venni, teljesen jok. Tehat 5-6-7k-bol meguszhato a dolog. Javaslom a fekete szint, ami nekem volt,csak eladtam, kb 1 honapja. Tettem fel ide is kepet rola, miutan felujitottam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
grabber #2872 üzenetére
tényleg hányadék.. dehogynem megéri, hidd el. ebay-ről vmi utángyártott?
amugy ez a fogrkémpolir tényleg vmi urban legend lehet.
ez tök olcsó és nagyon raj
fekete?
vagy ez? nem kell minden tfelhasználnién az E71.emet 13 hónap után karcmentesen adtam el. mindt minden telefonomat
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba #2864 üzenetére
te gyermek, ezekre nagyon kell figyelni!
nekem mindegyikben benne van.... ha majd a most érkező 7110-ben nem lesz, akkor majd kerül abba is (egy alkatrésznek valóból)
a 6150-eket megnézem, hogy azokban van-e, de sanszos, hogy kivettem már, de otthonról megírom, ezek fontos alkatrészek
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba #2859 üzenetére
frankon müködö? nekem van két darabom, működö, de nincs benne bill.fólia meg akksi, pedig makulátlanok.... de nem izgatnak annyira, hogy telefont faragjak belőlük.
tudjátok, mit nem értek? sok retro telefonomon azzal kellett kezdeni, hogy az ilyen alkatrész telefonokról vettem le az antennát, és tettem fel, mert egy csomón szét volt rágva, stb.... miért kellett szegény atennát b@sztatni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
che 1990 #2856 üzenetére
bocsáss meg, több 10k környéki és alatti link volt itt 8850-el kapcs, pont hogy lebeszélni akartam bepe-t a 20k-s 8850-ekről....6,5k a kopott, 10k a felujitott...
bepe: igy ujitják fel. a T29-emen uj a ház, meg az antenna, de a középrészt ujrafújták ők is, elég profin, alig észrevehtő, hogy festett.
-
Magnum_
nagyúr
jó, akkor aug. elején lesz egy újabb 7110-esem...
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #2814 üzenetére
itt mondjuk nem krono, hanem tipus sorrend van, de talán segit
wictor megelőzött, bár látom, gyanúgy a google-t használta
-
Magnum_
nagyúr
adtam egy linket, az jónak tűnik. 10k alatt marad a költséged. de tőlem csinálsz, amit akarsz, itt segíteni próbálunk. klónt nem küldenek, mert kivágják őket ebayről.. és fontos nekik a pozitív feedback.. küldtek egy 5310 házat, de a plexi karcos volt.. mondtam, hogy küldjenek uj plexit, csak plexit... ök vissza akarták adni a 3$-t... visszairtam, hogy nem érdekel a 3$, csak egy jó plexi kell, erre küldtek egy másik komplett házat...
-
Magnum_
nagyúr
én nem értelek téged, de komolyan. amugy elgondolkodom lassan, hogy feldobom én is vaterára az enyémet 20.000Ft-ért, aztán veszek kettőt, amiket szintén felrakok 20-20.000Ft-ért és kerestem 40.000et...
ez még mindig ugyanaz az ebayes telefon, amit fele ennyiért meg tudsz venni.
remélem az érdeklődő üzenetet a számal nem te irtad, mert repülni fogsz vateráról...
-
Magnum_
nagyúr
azok a karakterek, amik az enyémen vannak, zavaróak? szerintem nem igazán. az enyémen nem gyári a ház, mégis penge. mondom megint, az itthoni darabok 98%-a is mind ilyen utángyártott házas. akinek még van karcmentes gyári házban 8850-e, az nem adja el, vagy nem ennyiért.
az IMEI buhera meg sajnos egy 10éves telefonnál előfordulhat.
de komolyan, nagyon sokan árulnak ugy vaterán,hogy ök is ebayröl veszik meg. nagyon sok embernek fel sem tűnne, hogy az enyém is utángyártott házas. énigy akadtam rá.... hogy leirta a vatera árus, hogy szállítás 7-14nap. aztán mér 7-14nap? jaaa, mert ebayezik... csak 250%-os áron adná el (amivel baj nincs, cska tudok én is ebayezni). ennyi.
én, akit linkeltem, tőle van a T29-em és a 8850em. sok panaszom nincs rájuk.
de akit lineltem ugye, az most inaktivvá tette magát (biztos megvan az oka) de szerintem most a másik linkelt account alatt árulja a cucocst.
-
Magnum_
nagyúr
be is tettem a sim kártyát, kicsit elhanyagoltam, holnap viszem magammal.. pénteken meg a T29-et fogom...
-
Magnum_
nagyúr
nem akkor jelent meg a 8850.. akkor már rééééég szines kijelzös-kamerás telefonok voltak (pl sharp gx-20.) az enyém is 2002 augusztusi. inkább 1999 a megjelenés éve.
akkoriban a kinézet és anyagminöség került ennyibe... 7110 is majd 100k volt... pwdig az nem is 8as széria.amugy én is cserélnék.. lehetne a céges az E72 és a 8850 a privát..
-
Magnum_
nagyúr
katikám kiszedte ügyesen, és müxik másik töltővel. sérülés nincs. ügyes lány.
hétvégén készítek rendes fotókat a kicsnekről
Roland: HP 8440p
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Lacazr93 #2735 üzenetére
amikor feltettem töltöre, ferde volt kicsit a töltő vége, de nem foglalkoztam vele, mert hogy ez vastag. csörgött, futtotam felvenni, direkt figyeltem, nehogy rántsam. erre bennszakadt. egyszer egy tű-végűvel jártam igy, az szervizes történet lett.... remélem, ki tudom operálni.
-
Magnum_
nagyúr
bennszakadt a munkahelyi tőltőm vége a 8850-ben
ki se tudom szedni....
szerintetek ideges vagyok? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #2726 üzenetére
-
-
Magnum_
nagyúr
kimegyek balatonra es ekkora porgest csinaltok? Hetkoznpa sracok, hetkoznap...
oldmobil nagyon jo oldal
ilyen oldmobilos talalkozon nokrol is van szo?
-
Magnum_
nagyúr
kimegyek balatonra es ekkora porgest csinaltok? Hetkoznpa sracok, hetkoznap...
oldmobil nagyon jo oldal
-
Magnum_
nagyúr
szép hétvégét
-
Magnum_
nagyúr
ebayen elfogytak az olcsó felujitott T29-ek.. már csak a drágából van. aki eddig vett, jól járt.
-
Magnum_
nagyúr
semmi-
-
Magnum_
nagyúr
ezek a 6310i alkatrészek annyira gyáriak, int amiket én rendeltem ebayről
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest