- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokia párti #36716 üzenetére
Elvileg Symbian-re is van Cutetube2. N900-on én azt használom, szuper kis program.
-
-
válasz
quailstorm #36589 üzenetére
Na, erre nagyon nem emlékszem már. Régebben volt s60v3-am, mint N-Gage-em. Az N93-aimra pedig már alig emlékszem... csak arra, hogy N93i-n neccesebb volt a hack, mint a simán.
-
válasz
quailstorm #36587 üzenetére
Minden akad rajta, ami azzal a motorral ment. Elder Scrolls is. Szar az a motor...
Az új fajta keretrendszeres N-Gage motyókhoz pedig N93 dukál. -
Engem is érdekelne egy szép állapotú, fekete V3 olcsón.
-
válasz
stufen2 #36464 üzenetére
15 körül.
Pár hete meghirdettem az enyémet, gondoltam, kipróbálok kicsit valami mást, aztán max veszek egy másikat (első hw rev-est, ami jobban bírja az OC-t), de rájöttem, hogy akármire váltanék, valamit nem tudna, amit ez tud, pedig már jelentkeztek rá jópáran. Úgyhogy marad, max mellé jön valami másik kacat. -
-
válasz
quailstorm #36353 üzenetére
Szerencsére vége, most egy darabig nem lesz ria-ria
-
Eh, már itt is a hülye foci, hihetetlen.
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #36273 üzenetére
Akkor jól emlékszem... szerintem az nagyon közeli verzió lehet ahhoz, ami az N93-ason volt, és elég sokat toltam vele, abban sem volt. Fura, hogy kivették belőle.
-
válasz
nokia párti #36270 üzenetére
Én is. N-Gage-től felfelé minden Symbian telómon fent volt.
Viszont a régi N-Gage verzióban találtam multit (nem is emlékeztem, hogy van benne), míg nem emlékszem, hogy a modernebb változatokban lett volna.
-
Akinek van olyan s60v3 Nokiája, amin gyárilag rajta a Snakes, írja már meg, melyik verzió, és hogy abban a verzióban van-e multi?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #36083 üzenetére
Első ötletem volt, de sajnos nem ment úgy sem.
Többieknek is kösz a választ.
Ezeket a topikokat én is megtaláltam, ezért is mertem berendelni a 2 gigást, de szopó. Még a laptop kártyaolvasója sem kezeli, pedig az minden mást kezel, akár SD, MMC, és a most kapott DV-RS MMC-t is. Viszont a kínai noname multireaderem látja.
Most berendelek vakon egy másik fajtát, tuti azzal is megszívom.Amúgy meg beszarás, némelyik N-Gage játékért milyen árakat van arcuk elkérni...
Van pár, amit meg akarok szerezni (csak a kedvenceim), eredetiben, tokkal, de így kb sosem.
- Pathway to Glory (megvan)
- Pathway to Glory - Ikusa Islands (döbbenet árak)
- Colin Mcrae (nem találtam hónapok alatt sem)
- Asphalt Urban GT (elvittek egy olcsót az orrom elől, azóta drágán látom)
- Roots: Gates of Chaos (egyet sem találtam)
- Splinter Cell - Chaos Theory (drága, de néha feltűnik olcsón)
- Tony Hawk (nem találtam)
- Tomb Raider (szokott lenni olcsón, de még nem volt szerencsém)
- Glimmerati (na ezért iszonyat pénzeket kérnek el mindenhol, ahol csak feltűnt)Nem gondoltam, hogy ilyen nagy projekt lesz ez.. azt hittem, majd jól megveszem a szemét ára alá esett kedvenceim, felújítom a telót, és kész.. eheh.
-
Valaki hozzon már képbe, hogy mekkora a legnagyobb MMC, amit elkezel az N-Gage, és a QD?
Nekem régen 256-os volt a simában, havernak 512 (mindkettő mezei MMC volt), nem volt gond.
Most a QD-hoz van egy 2GB DV-RS MMC (ebayről), és nem megy vele, elkönyveltem, hogy akkor a DV felejtős, erre ma egy gsm üzletben kaptam a fiók mélyéről 2 db 64 megás MMC-t ingyen, egy simát és egy DV-RS-t, mindkettő hibátlanul megy a telefonban...
Szóval kizárólag mérethatár lehet, amit elkezel, na de mi az? Mert akkor rendelnék olyat, amit még max kiszolgál. -
Még mindig keresek MMC kártyát (128-256-512MB játszik). Sima kéne, nem RS, vagy DV.
N-Gage QD-ba. -
válasz
ferret77 #36043 üzenetére
Ja, a sima nem ritka annyira.. mégis eszement árakat találnak ki érte itthon.. sőt, anno mikor a 8GB-ost vettem, feladtam egy hirdetést, hogy keresek ilyen telefont, pár napon belül írt rá egy srác, és vihettem a 99%-os állapotú, fulltartozékos, dobozos telefont nagyon jó áron. Szóval azt is ki kell fogni (valamelyik újabb N szériára gyűjtött ha jól emlékszem, alkalmi vétel volt).
Engem meg nem érdekelne a pixelhiba sem, meg igazából semmi más. Megbántam hogy eladtam, ráadásul 5k-ért anno.. -
-
-
-
-
válasz
sz.balazs.95 #35943 üzenetére
Elküldtem neki, meglátjuk.
Mondjuk szerintem nem újat akar, hanem megúszni egy ötösből. -
Gyerkőcök!
Mondjatok olyan mobilokat, amik kinyithatósak, nagyon vékonyak, és nem túlzottan mikroszkopikus a kijelzőjük.
Nem okostelefon kell, csak mezei készülék, még kamera sem feltétel.
Ismerős keres a döglődő Moto V3 helyére valami ahhoz nagyon hasonlót. 3.5 jacknek és memóriabővíthetőségnek örülne, de ez sem létkérdés.
Vagy ha nincs semmi ilyen olcsón, mennyiért reális megvenni manapság egy független V3-at? -
válasz
quailstorm #35932 üzenetére
Megy, megvolt az API valtas. Cutetube2 mindent lejatszik/letolt.
-
-
válasz
Öcsielvtárs #35851 üzenetére
Állat.
És ez mennyire jó eszköz.Mennyiért mehetnek ezek?
-
-
válasz
quailstorm #35824 üzenetére
Mert mázlisták vagytok.
Haveromé is annyit bír mindenféle feszpiszka nélkül (az is régebbi rev).
-
-
-
-
-
válasz
ferret77 #35810 üzenetére
Hm, ez furcsa. Menniük kellene, kivéve, ha még esetleg valami kezdeti szoftver van rajta.
Settingsben mit ír a névjegy? (About product-nál).
Amint megnyomod a screenshot kombót (sym/ctrl(vagy strg ha német) + shift egyszerre, majd p, meg is kéne jelennie a képnek a galériában. Ha fut a tracker. Ha nem fut valamiért, akkor is látnod kéne fájlkezelővel.
Screenshot progi van egy halom, de ahhoz be kéne állítani a mostani repókat, előbb megnézni milyen a szoft, de ha valami spéci, akkor nem kéne elreszelni.. -
-
-
-
-
-
-
Nekem csak egy N91 8GB és egy N92 kéne az N szériából, de azok nagyon.
Ja, és egy N810, de az más. -
válasz
Korrekt Áron #35486 üzenetére
Jézus.
-
válasz
Korrekt Áron #35477 üzenetére
Némelyiket mintha megrágta volt a kutya.
-
válasz
zorzy4 #35466 üzenetére
Szerintem az E72 visszalépés volt az E71-hez képest.. kevésbé találtam kezelhetőnek a navi és menügombokat.. a flat kiképzésük a krómszerű kiemeléssel szép, de nem túl jó. Viszont az mindenképp jó volt benne, hogy a 2.5 jacket 3.5-re cserélték, és átalakítózni már nem kellett vele (igaz, napokig használtam csak).
-
-
-
-
-
-
válasz
sz.balazs.95 #35314 üzenetére
Nekem is, ráadásul a kígyó össze sem tudja nyomkodni a telót.
-
-
válasz
ferret77 #35289 üzenetére
Annyit simán megér. Szerettem a dögöt. Igaz, játszani a sima N93-on jobb volt, mégsem bántam meg a cserét.
Van amúgy fekete változata, nagyon szép.. én adnék neki egy olyan házat -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ha valakinek van elfekvőben MMC kártyája (256, 512, 1GB méretben érdekel), az dobjon nekem egy pü-t ajánlattal.
N-Gage QD elő és hátlap is érdekel.
Minoltától szereztem a QD romot, kipofoztam, szépen megy, csak külsőleg cicomáznék rajta. -
-
-
-
-
-
válasz
sz.balazs.95 #34877 üzenetére
Nagyon poén. Okos is, vagy csak előre programozott motyókat lehet tolni?
-
válasz
sz.balazs.95 #34875 üzenetére
Ez meg wtf?
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #34641 üzenetére
Nem gondoltam, hogy Szegeden, de mégis érdekel.
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #34486 üzenetére
Cserkóra gondolsz? Évek óta nem voltam ott.
-
válasz
arkades #34480 üzenetére
Ne piszkáljátok, kicsi még. A stílusra való törekvés csak később alakult ki nálam is, az ő korában kb ilyen baltával faragott szociális skillekkel rendelkeztem.
Btw én már nem piszkálom azt, aki piszkálja az N900-at, hisz pontosan tudom, hogy a normális használata nyomozós-problémamegoldós poweruser tudást igényel, és egy jó adag fórumozást.. nem való az mindenkinek, nem egy tipikus consumer termék.
ui: Most amúgy nem tudom mi lelte, sokkal kevésbé merül, mint szokott. -
válasz
quailstorm #34466 üzenetére
Izé, az N900 is lebőgés volt, de ordas.
Szeretjük, mert tudjuk, mi van benne, az átlagembernek egy értéktelen fos, ami még azt sem bírja, ha passzentos USB csatival használod.
Mainstream appok nincsenek, innentől döglött volt a kiadása pillanatában.
Sajnos mi kis réteg vagyunk.
Az N9 nyitott a tömegek felé, de sajnos Elop közbejött. Még a Meltemit megvárhatta volna mondjuk. -
válasz
orion1025 #34456 üzenetére
Ezek akkor történnek meg, ha egybitesen akarod használni, mint egy telefont.
Azt nem szereti, ő nem olyan.
Ez amúgy jó dolog, akik csak egy telót szerettek volna, megszabadultak tőle hamar, nem sokkal a megjelenés után már egész olcsón lehetett venni.
Az N97 viszont minden szempontból fail sajnos (volt csajomnak volt).
Szerintem a touchos Symbian már maga egy használhatatlan phos, és ott még nyílt rendszer sincs, hogy megoldd magadnak a bajait. -
válasz
quailstorm #34452 üzenetére
Jaja, Backupmenu, frissítést is kapott a minap.
orion: Az N900 inkább a számítógépekkel rokon, mint a telefonokkal. Az ultimate geek divájsz a Nokiától.
Három bajom van vele: akku, ram, szar kitámasztó. -
válasz
quailstorm #34450 üzenetére
Hát akkor hagyj fel az ilyen idétlenségekkel, hogy legyen idő a komoly dolgokra is.
ui: rootfs flash és backup restore után gyorsabb lett az N900, wtf.
Céges gépeinken nincs net, úgyhogy minden nap azon netezek, és elégedett vagyok vele ahhoz képest, hogy mennyi ram van benne.
Mobil oldalakat nyitva 5-6 ablakkal lazán elmegy, és 2-3 PH topik egyidejű meghajtását is kibírja (+zene és IM mellette) -
válasz
quailstorm #34448 üzenetére
Inkább az N900-ad vedd kezelésbe
-
-
-
válasz
sz.balazs.95 #34399 üzenetére
Nekem ne mondjatok, volt mindket valtozat, szerettem oket, de inkabb techie kulonlegesseg, mint mobiltelefon.
Ellenben a kollega hirdetese ugy kb a legszebb hagyomanyos kialakitasu Nokia mobil. Minel tobbet nezegetem, annal jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest