-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
bunkomen #24932 üzenetére
Az ingyenes navifirm product code alapján keres csak, de az írásodból ítélve a telefon nem Magyarországra szánt, ezért itt van 1-2 Pk:
N70 RM-84 Standard Edition Euro0524090 Hungary,
0524092 Hungary,N70 RM-84 Music Edition Euro
0539229 Hun, Czech, Slov / Music editionN73-hoz meg itt van Product code:
N73 - RM-133 Standart Edition
0529799: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)
0529780: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)N73 RM-133 EURO Music Edition
0539289 Hungary -
TommyX_
őstag
Ő lenne a legnagyobb Európai Nokia fan?
-
TommyX_
őstag
Most találtam
-
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23484 üzenetére
Akkor sajna nem tudom, hogy mi a gond.
Én xp-s gépen próbáltam, ott simán felraktam Audio managerrel a HDR-1-re a zenét és le is játszotta azokat. -
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23481 üzenetére
Ha el is indulna, ott a másik dolog, hogy a Win 7, vagy 8 felismeri-e a telefon driverét.
Nálam a HDR-1-t nem ismerte fel a Win 7, csak xp alatt ment. -
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23479 üzenetére
Ehhez a programhoz win xp kell és kábel.(Mondjuk neked könnyebb a helyzeted, mert nekem a HDR-1hez speckó kábel kellett, amit kb lehetetlen szerezni.
)
Elindítod a programot betallózod a zenéket, előtte csatlakoztatod a telefont és rá fogja a program másolni a telefonra. -
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23477 üzenetére
-menu majd a space billentyű
-Ehhez a Nokia audio manager kell, elvileg ugyanaz van, mint a HDR-1-nél, hogy a saját védett formátumát játssza le a telefon. -
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23361 üzenetére
Nokia 6630 → RM-1
És 2 másik:
Nokia N900 → RX-51
Nokia E90 → RA-6 -
TommyX_
őstag
válasz
LaciGSM #23188 üzenetére
Igaz, így mondhatni kerestél bőven rajta, meg jól is járták, ha tettszik az S3.
"A 7270 Versace értékét senki nem tudta megmondani!!
Pedig kérdeztem többször is!"
Én megmondtam volna szívesen, de akkor láttam először, amikor Te szóba hoztad.
Amikor kicsit utána néztem, és láttam az akkori árát és a gyártót darabszámot az dobott volna jóval az árán.
Szóval a lényeg, ha nekem lett volna ilyen lehetőségem mint Neked, hogy vehettem volna egy Versace edition-os telefont, akkor én még feljebb nyomtam volna az árát. -
TommyX_
őstag
válasz
LaciGSM #22671 üzenetére
Egy oldalon 799 euro-t
írtak árnak még 2005-ben.
Mondjuk az sokat dob (szerintem) rajta, hogy limitált szériás (727 darab készült belőle).
Ha full dobozos, akkor egy divat mániás gyűjtőnek sokat megérhet.
Bár ha én tudtam volna egy ilyen telefon szerezni, még ha nem is tettszene, azért megtartanám már csak a különlegessége miatt is. -
TommyX_
őstag
válasz
ferret77 #22462 üzenetére
Ha fognak tudni Neked ilyet szerezni, akkor fel lehet készülni, hogy 5000 ft alatt nem áll meg az ár, persze ha magánszemélytől vennéd és nem értene hozzá, akkor hozzá lehet olcsón jutni egy ilyenhez.
Mondjuk amit láttam, a maga 187 euro árával, hát nem bizalom gerjesztő.
Bár láttam 30 euroért is. -
-
TommyX_
őstag
válasz
Mulderpapa #22284 üzenetére
Mennyibe került?
Tényleg jófogás volt, bár én a sima N-Gage-t jobban preferálom. -
TommyX_
őstag
Én egy ilyen szerény telefont raknék össze: Nokia E90 Multimedia Edition.
12mpxes kamera (N8-ból), 1,3Ghz proci + grafikus gyorsító + hang"rendszer", Full HD videofelvétel(808 PW-ból), külső kijelző felbontása 360x640, a belső kijelző felbontása 1280x720 és természetes, hogy érintős lenne(persze maradna a gombos vezérlés is), Symbian S^3 FP2 rendszer, 512mb ram, 1Gb Telefonmemória, 16Gb-os memóriaegység és 64Gb-os memóriakártya bővítés támogatás és egy 2000-es akksi, kész is lennék. -
TommyX_
őstag
válasz
vegyszer #21673 üzenetére
N95:
332mhz-s proci
6600
104mhz-s proci
Mondjuk felesleges csodát várni már egy 2003-as telefontól. Nekem még mindig meg van a 6600-m és ez nem is fog változni sose, ezzel kezdtem a Symbianos pályafutásom, sok program és játék lett rajta kipróbálva, mp3 vagy ogg csengőhang alap volt(persze a codec felrakása után)
-
TommyX_
őstag
Valakinek van amerikai N95-e (RM-160)?
Annak idején mikor nekem Rm-159-es N95-öm volt, szívesen kipróbáltam volna ilyet
A több ram, meg elméletileg 1200-as akksi van benne. -
TommyX_
őstag
Amelyik telefonokat nem használjátok, annak az akkumulátoraikat hogy tároljátok?
Gondolom érdemes néha feltölteni az akkukat, nehogy tönkremenjenek. -
TommyX_
őstag
válasz
Mulderpapa #18763 üzenetére
-Ha leszedted a játékot, és a csomagban látsz Apps és libs mappát, azt a memóriakártya apps és libs mappájába kell másolni a dolgokat és egy újraindítás után ott lesz a menüben a játék ikonja.
-Ha a jatek.blz kiterjesztése a fájlnak, akkor kéne hozzá egy blz installer program.
-Ha pedig sis-be van, akkor érdemes szétbontani unmakesis-sel és felmásolni a fájlokat az adott mappákba. -
TommyX_
őstag
válasz
tolts.hu #18428 üzenetére
Jó időszak volt,(lehet kéne nosztalgiázni egy kicsit és újra használni
).
Sokat hallgattam zenét(Sennheiser CX-400-zal használva nem szólt rosszul + Plantronics Pulsar 590-es A2DP-s fejhallgatóval is használtam még sokat), persze néztem rajta filmet, meg neteztem is rajta természetes, ha találtam wifit. -
TommyX_
őstag
Kis off
-
TommyX_
őstag
válasz
pszili8 #17704 üzenetére
Annak idején sokaknak nem tettszett az anyaghasználata, meg ugye vigyázni kellett a kijelzőre, mert nem volt előtte védelem, ezért kicsit "félve" használtam
.
Meg az első szériásoknak,(amilyen nekem is volt) csúszka cserét kellett csináltatni.
Itt lehet erről olvasni, akit érdekel. -
TommyX_
őstag
válasz
Mulderpapa #17279 üzenetére
Nekem 1,5 évig volt napi használatban, de nekem nem "ficánkolt" a zsebemben.
-
TommyX_
őstag
válasz
Earl_Muttley #15926 üzenetére
Ha van infrád, akkor csak ez a program kell hozzá.
A kód meg elvileg ez :*#67705646# -
TommyX_
őstag
Nekem nagy kedvencem az E90(szó szerint is
), de sajna van hibája, a navi gomb idővel el kezd kopni és az előlap is, még úgyis, hogy én tokban hordtam és sose ejtettem le.
-
TommyX_
őstag
válasz
arkades #15870 üzenetére
Akksi:
21-es szofttól felfelé, már jobban bírta a zenehallgatást A2DP-s headsettel, körülbelül 4-5 óra volt.
Zenehallgatás nélkül, elvileg kibír 2 napot is, átlagos használat mellett, sajna arra már nem emlékszem, hogy új korában mennyit bírt az akksi, mert akkor is, sok zenét hallgattam, filmet néztem, meg játszottam a telefonnal.
Ha sokat netezel vele, akkor a gyári böngésző felejtős, mert hamar megtelik a "memória".
Hátrány: Nincs a kijelző előtt védelem. -
TommyX_
őstag
Én 8 éve használok Symbianos telefonokat, és ezen a jó szokáson nem is kívánok változtatni.
-
TommyX_
őstag
válasz
KSparrow #14307 üzenetére
Amúgy itt egy kis konvertálási beállítás mp4-hez.
Ez a program kell hozzá:
Select Output Container: mp4
Select The Output Video Codec: MPEG-4
Select The Output Audio Codec: AAC LC
Video scale size: addig kattingatsz a More-ba, míg meg nem jelenik, az a rész, ahova te írod a felbontást,
oda pedig Width 320 height 240
Aspect: rád van bízba, hogy mit állítasz be
Frame/Sec: film illetve videó függő, nézd meg egy pc-s progival, pl media player classic, crystal player
Bitrate kbps: 1000-1200 között érték szerintem jó minőséget eredményez.
Direct Show decodernél a kis négyzetbe pipa legyen.
Audio: 44100 hz és Bitrate 256 kbps. -
TommyX_
őstag
válasz
meroly #14259 üzenetére
Én először a 6600-t, egyik T-mobile(vagyis Westel) üzlet vitrénjéban láttam és ott álltam előtte, csak néztem...., amikor szóltak, hogy megyünk, alig akartam otthagyni
, akkor döntöttem el, hogy nekem ilyen telom lesz.
3410 után nagy ugrás volt, és azóta is meg van a dobozában pihenve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest