- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carlos_crl #1243 üzenetére
Szia!
Én sajna nem nagyon vágom az Amigákat és az áraikat, ez ugye fresvho szakterülete, de azt látom, hogy kezd a téma kicsit már eltérni az árazástól. Szóval hálás lennék, ha átfáradnál a K6-III totyikba és ott folytatnád/folytatnátok, itt maradjunk meg csak a beárazásoknál
frescho ugyanúgy ott is ott van, és tud neked további segítséget, tanácsot adni -
válasz
carlos_crl #1236 üzenetére
Árat nem tudok (merek) mondani. Csak annyit, hogy azt a kuty meg a macska! Ha működik, akkor a komplett gép bőven 200k fölött ér az tuti. A kártya valószínűleg ez lehet: [link] Még nem volt a kezeim között ilyen, de ebay-en 400$ fölötti árakon mentek el amiket láttam. Itthon nem tudom mekkora fizető képes kereslet lenne rá, mert az tuti, hogy kereslet lenne. Engem is érdekelne, de a gyűjteményem egy részét (A1200, A600, HT, Primo) be kellene érte áldoznom, ami nem 1-2 napos művelet lenne.
Szóval a tanácsom:
1. Rakd össze a gépet kompletten és teszteld le.
2. Indítsd el és nézd meg sysinfo-val, hogy pontosan mi van benne.
3. Készíts mindenről fényképet, képernyőmentést
4. Úgy gondolom, hogy ha van benne floppy, akkor a sima 720-as lemezt kezelni fogja, szóval valahogy ki tudo menteni a képeket is, de van rajta ethernet csatlakozó is, ha jól láttam az egyik képet. Ezeket a képeket mindenképpen töltsd föl valahova, mert az eladásnál jól jönnek
5. Ha ez megvan, akkor a facebookos csoportban lengesd meg, ott sok embernek elindul a nyálelválasztása. Ha el akarod adni itthon, akkor ott mindenképpen licittel hírdesd meg. Akár direktben, akár vaterás hirdetét linkelve.Valamivel többet kaphatsz érte ebay-en, de kérdés mennyivel, a postázás, hogy biztosan épségben kibírja-e a szállítást. Ha nem vagy rutinos ebay-es, akkor nem biztos, hogy egy ilyen géppel kell kezdeni. Na meg kis haza felé hajló kézzel kár lenne ezt kivinni az országból. Én rácsapnék, de ahogy írtam ez már akkora összeg, amihez idő kell mindenkinél szerintem.
-
válasz
carlos_crl #1231 üzenetére
Az első nem árazható be pontosan. Ahogy látom egy A1200-ról van szó, Blizzard kártyával, SCSI meg még pár apróság. A turbo kártya tipusa nem látható, pedig az meg tudja dobni az árat. 120 alsó hangon, ha csak egy 68030-as turbó van benne és gyorsan akarod eladni. Amit én tennék az ha van monitor egy beüzemelés és megnézném, hogy pontosan mi van benne. Ha tudod fényképezd le a monitort, és főként a turbo kártyát.150 fölött simán elmehet, ha meg egy PPC-s kártya van benne, akkor meg sokkal többet ér. Licitre tenném fel, ha el akarnék adni egy ilyen gépet olyan helyen ahol értenek hozzá. Lent le is írom, hogy hol.
Ha jól láttam, akkor van még egy A1200 és egy 500+. Mind a kettő dobozzal. Az elsőre attól függ kit kérdezel, én kb. 80-at adnék érte a doboz miatt. Az 500+ már nehezebb dió, de 30-40 közötti indulóval azt is licitre tenném fel.
A licitet én vaterán, vagy még inkább a "Retro számítógép és játékkonzol fórum / adásvétel, csere" facebook csoportban csinálnám. Esetleg ha vaterás (a vitát elkerülendő) akkor is megemlíteném ott.
Színes Amigához való monitorok 12-15-18 típustól, állapottól függően. Egyben eladva kevesebbet kapsz érte. De ez csak egy durva becslés. A képek alapján többet nem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged