Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok! Ez a AMD Radeon™ Dual Graphics "mennyit ér" szerintetek?
Egy AMD Athlon II X4 760K (4x3,8Ghz) vagy egy AMD Athlon II X4 750K (4x3,4Ghz) VS AMD A6 6400K Black Edition (2x3,9Ghz) előbb említett dual-ba egy HD7750-es VGA-val melyik lenne a jobb választás? -
Milo629
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez az alaplaphoz: Gigabyte GA-Z87-HD3 és ehhez a CPU-hoz: Intel® Core™ i5-4440 Processor
(6M Cache, up to 3.30 GHz) kell-e mind a 8pin, vagy elég csak 4 a tápellátáshoz? -
Milo629
aktív tag
Köszi a válaszokat, gondolom erről lenne szó. A gép baja, hogy játék közben kikapcsolt, aztán volt hogy el sem indult. Az előbb említett CPU+lap kombó mellé társul még HDD meg SSD és egy SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 és mindezt egy Chieftec-iARENA GPA-500S8-nak kéne ellátni, sztem itt bukik a történet, mivel az iArena-s szériáról nem sok jót olvasni, csak gondoltam biztos-ami-biztos rákérdezek erre is.
[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
válasz stargazerhu #12389 üzenetére
Valami pedig mégis kuka a konfigba
-
Milo629
aktív tag
válasz ates85 #12495 üzenetére
Nekem ugyan ez volt amikor az adattárolós HDD-n megnyitottam valamit, ami olyan hangot adott ki mint egy turbófeltöltő és amikor a hangjából ítélve elérte a 19ezres fordulatot, onnantól ment tovább minden, addig kép/hang minden beakadt rajta, aztán ha beolvasta a cuccokat akkor ment tovább.
-
Milo629
aktív tag
válasz persil #14797 üzenetére
Az FX-ek gyárilag nagyobb feszt kapnak a kelleténél amin a Turbo csak ront, ebben a topikban kérdezz rá az optimális beállításokra és ahogy írtad a gyári hűtő nagyon gyenge, viszont ha nincs húzva akkor le kéne tudnia hűteni, igaz nagyon hangosan.
Kérdés:
Intel Pentium vonalon melyik CPU éri meg legjobban ár/érték arányban?
Esetleg a G3258 megéri a Z97-es lapot, hogy lehessen húzni, vagy max. akkor ha később K-s i5/i7 fogja átvenni a helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest