Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RE remakekre gondoltam. Nekem mondjuk mindegyik sokkal tovabb tartott mint a tesztekben, videókban latott játékidők de ez az én hihetetlenül rossz tájékozodási képességem (sok órányi felesleges bolyongás, fel-alá szaladgálás) és egyéni játék stílusom miatt volt. RE2-nél 9-10 órás walktroughtokat látok leaon és claire story fullon, RE3-nál 3-4 óra, RE8 is 8-9 óra. Ezek szerintem elég rövidek és a 70 dollár is necces nemhogy még ennél is drágábbak legyenek....
RE4 remake még nem volt meg de idén tervben van a dlc-vel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ada párhuzamosan zajló története az eredeti Resident Evil 4 szerves részét képezte, a Remake-hez viszont DLC formájában kaptuk meg a kalandot. Vajon megéri az árát az extra sztori?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest