Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1995M

aktív tag

Úgy megnézném Ördög Nórával legyen pl. a Móricznál Lidl-ben egy real life demo is, ahogy áll a sorban főleg így nyáron a szagos polgárok és büdös automatáknál ragacsos padlón. Nem lenne olyan szép a mosolya mint a hivatalos reklámban. ;]
    Báthory utcai Aldi is halál amióta ott a gép rögtön a bejáratnál, csak beugranék egy szendvicsért erre majdnem elhányom magam! Hétpecsétes titokként kell kezelni amikor találsz valahol egy nem forgalmas automatát hogy ne legyenek zsákos frodók és egy kis üzletben legyen, mert ott kénytelenek tisztán tartani különben az eladók is szagolhatják. Amennyivel csökkentettem az italok számát, már azon gondolkozom nem is éri meg ezzel vacakolni, vigye el a szomszéd, bukok havi 500-1000 forintot, megspórolom a fejfájást.

Nem gondoltam végig, csak így hirtelen azt miért nem lehet van a csoda app, én itthon leolvasnám a kódokat, app generál egy nyugtázó kódot, összenyomva elviszek háromszor annyit a visszaváltó helyre a boltban valahol hátul mint régen, M.A.R.I szemmel szkenneli a cuccot nagyjából stimmel a dobozok száma és az összeg, lecsipogja a kapott nyugtázó kódot és utalják a pénzt. Nem kell automata, nem kell szerelő, nem kell egyesével hajigálni, nem kell hímes tojásként vigyázni a cuccra, kevesebb helyet foglal, bár gondolom visszaélés lehetősége miatt ez sem jó ötlet.

Új hozzászólás Aktív témák