- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
öhöm, csak vissza kell néznem...
Az összes dokumentum fájlnevéből eltűntek a Ő betűk, és _ van helyettük. Nah ez mitől lehet? -
Bigya
őstag
ŐŐŐŐŐŐŐvvvőővővővőőőőő
Régi vinyót visszatettem, az újjat is slave-en.
Kerreső---->''wpsdrvnt.sys'' beír--->megtalál, töröl bután, semmi uninstal (merthogy ez egy Sygate szoftver szemete
Kikapcs, régi vincsi ki, új jummpi masterra...
Körömrágás, bekapcs, és láss csodát... MŰKÖDIK!!!
kop, kop, kop remélem marad is, még van egy kis dolog vele.
Köszönöm a segítséget, ezt együtt csináltuk meg, sztem PH! és Nélkületek nem jött volna össze!
BÉKE
Sokkal jobb, gyorsabb és remélem stabilabb is lett a gép az újjab vinyóval. Örülni fog a főnököm, aki mellesleg az apám is... -
Bigya
őstag
A probéma még mindig fennáll... még mindig dolgozok rajta...
-
Bigya
őstag
válasz
csabika999 #29 üzenetére
nyóc
-
Bigya
őstag
Partmagiccel is csináltam persze.
Nem ment azzal sem. Most is csinálódik még egy megoldás, remélem műxik majd végre. Valszínű az a Sygate beírás kever be. Megvárom mire megcsinálja, aztán félrerakom a régi vincsit, és megpróbálom azzal a parancsal amit fentebb mondtak renbehozni, meg Sygate kiírtásával, persze csak ha nem megy... -
Bigya
őstag
Azt nem szeretem, mindig összekavarja a rendszert.
De Maxtor MaxBlast3 progit használtam most. Van egy olyan, hogy install drive.
Arra katt, és megadtam, hogy ez egy új boot drive legyen, parciztam 20G-re, és csinálja most azt, hogy mindent másol a régi vinyóról az újra.
Nagyon remélem, mert a legutóbbi ghostra, rá particionáltam... -
Bigya
őstag
Sziasztok!
Adott egy gép, xp home op-pal, 20GB Quantum Fireball Plus As vinyóval, rengeteg telepített proggal. Vinyót kellene cserélni egy 80GB Maxtorra.
Pata-s mind kettő, már mindenféle képpen próbáltam másolgatni, de az eredmény siralmas:
Üdvözlőképernyőnél bejön a kék, és leáll a vinyó.
És mondá: A Win hibát észlelt, azért leállította a gépet. A hibát valszinű WPSDRVNT.SYS okozta, itt: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.
Nem szó szerint, de ez a lényeg...
Ilyenkor mit tehetek? A régi vinyón még épp a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest