Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Tudom hogy van mielött a 23 ultra topikba találkoztunk elötte 4 évig xiaomim volt. Nem idegen tölem a kinai de annyira megszoktam a samut hogy nehezen térnék vissza. De nem azt jelenti hogy esélytelen csak a samsung tényleg nagyon felhasználo barát testreszabható hogy az nagy kényelmet biztosit. Ettöl függetlenül biztos én is imádnám a v3-at is meg sokkal jobban bejönnek az arányok, nekem is ez az irány tetszik.
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #22 üzenetére
Ha nem jön a xiaomi fold 4 vagy tavasszal a samsung fold ultra akkor lehet talán de szoftverbe nem tudom mennyire versenyképes a samuhoz képest.
-
Lajmund
őstag
V2 is volt sima szép hàtlappal azt hiszem Porsche dizájn vagy valami ilyesmi az dögös volt.
-
Lajmund
őstag
Nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni. Valószínűleg ha ilyen vékony a vezetèk nélküli töltés nem most lesz bevezetve amivel mèg meg is tudnék baràtkozni de azért kényelmes ha csak le kell tenni a telot de ami fontos az a vízállóság és legalább egy kicsi por védelem. Samsung igy vagy úgy de eddig mèg mindig jobban megbizok a samuban minden tèren hiába csàbit a nagyobb szebb kijelző meg jobb kameràk. Probléma mentes a fold5 és mègis ujdonsàgra vàgyom szörnyű ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged