- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Tudom hogy van mielött a 23 ultra topikba találkoztunk elötte 4 évig xiaomim volt. Nem idegen tölem a kinai de annyira megszoktam a samut hogy nehezen térnék vissza. De nem azt jelenti hogy esélytelen csak a samsung tényleg nagyon felhasználo barát testreszabható hogy az nagy kényelmet biztosit. Ettöl függetlenül biztos én is imádnám a v3-at is meg sokkal jobban bejönnek az arányok, nekem is ez az irány tetszik.
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #22 üzenetére
Ha nem jön a xiaomi fold 4 vagy tavasszal a samsung fold ultra akkor lehet talán de szoftverbe nem tudom mennyire versenyképes a samuhoz képest.
-
Lajmund
őstag
V2 is volt sima szép hàtlappal azt hiszem Porsche dizájn vagy valami ilyesmi az dögös volt.
-
Lajmund
őstag
Nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni. Valószínűleg ha ilyen vékony a vezetèk nélküli töltés nem most lesz bevezetve amivel mèg meg is tudnék baràtkozni de azért kényelmes ha csak le kell tenni a telot de ami fontos az a vízállóság és legalább egy kicsi por védelem. Samsung igy vagy úgy de eddig mèg mindig jobban megbizok a samuban minden tèren hiába csàbit a nagyobb szebb kijelző meg jobb kameràk. Probléma mentes a fold5 és mègis ujdonsàgra vàgyom szörnyű ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest