Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
senior tag
radír tökéletesen megy
-
kisskd
tag
Sajnos infóm nincs, de ha a saját tapasztalataidat megosztanád, azt megköszönném.
Rég a listán van már egy ilyen beszerzés, a főnökasszonynak sokkal komfortosabb a papír, mint a billentyűzet, viszont a papír szanaszét van + nem csoportmunka barát. Illetve őszintén, lehet korrektúrázni, kivonatolni én is örülnék egy ilyen megoldásnak, mert bár szívesen gépelek, és jobban is olvasható, egyes helyzetekben nem kényelmes.
A reMarkable eddig is túl zártnak tűnt, mindketten elég bogarasak vagyunk a megszokott szoftverekre. Nem akarnék egy n+1. alkalmazást/felületet csak arra, hogy átvigyek fájlokat/jegyzeteket, miközben erre számos bevált, használatban lévő, céges szinten is használt megoldás van Androidra, ráadásul az együttműködés jegyében a többieknek is meg kéne tanítani, hol találják az így készült anyagokat. Ez az új előfizetéses modell meg különösen unszimpatikus. -
sifaa
csendes tag
hát ha érdekel valakit mire jutottam...
A két készülék szinte megszólalásig ugyanolyan. Súlyra a vastagságra tudásra hardverre...
A különbségek: Az Air 2 olcsóbb, keskenyebb de hosszabb a kijelzője, amíg nem papír hatású hanem üveg, és jóval olcsóbb. Az air2 ben van automatikus képernyő elfordítás, mig a note 5-ben ujjlenyomat olvasó.
Írtak némi panaszt a note 5 re. A puhább anyagú kijelző alatt kidudorodik valami alkatrész.
Én most úgy döntöttem hogy az air 2 mellett teszem le a voksomat.Esetleg ha valaki tud majd értelmes információval szolgálni szívesen veszem, mert akkor élek a 14 napos visszaküldés lehetőségével.
Uff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Assassin's Creed: Valhalla
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest