- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Közönségkedvenc Samsungra is megjött az Android 13
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
válasz
AttilaMvh
üzenetére
Szia Attila!
Nekem a héten jött meg a Remarkable 2-m és még éppen tanulgatom a használatát, de erre találtam megoldást.Ha az íróeszköz ikonra hosszan koppintasz, felajánl több íróeszköz stílust. Azok között van olyan, ami nemcsak feketén, hanem szürkén és fehéren is tud írni. A golyóstoll (ballpen), a tűfilc (fineliner), a filctoll (marker), az ecset (paintbrush) és a kalligrafikus toll (calligraphy pen) tud fehéren írni. Ahhoz, hogy ezt kiválaszd a vonalvastagság ikonra kell hosszan koppintani, ahol a vonalvastagságon kívül tudod választani a fekete, a szürke, vagy a fehér tollszínt.
A youtube-on van egy halom hasznos video a használathoz és a trükkökhöz. Én is onnan vettem a megoldást. feltöltök ide egy képet a tollakról, az utolsó oszlopban pipáltam fehérrel...
Korábban többen panaszkodtak a radírra is. Nekem az is tökéletesen működik a radírozós tollal. Nem is kell rányomni, csak oda kell érinteni. A radírnál is ki lehet választani a "vonalvastagságot" és a toll hegyével is lehet egészen precízen kis felületen is, vagy széles sávbank nagy felületen is radírozni. A radírra hosszan koppintva szintén felajánl további lehetőségeket. Akár egy nagyobb felületet körberajzolva egyszerre nagy terület is kiradírozható, de egy koppintással az egész lap is "kiradírozható"
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Acer LED monitor (B247Y)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest