- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Na, ideért az Onyx Boox Air pár órája.
Itt sincs katarzis, mert megnéztem 3-4 órányi review videót, szóval felkészülve történt az unboxing. Maga a cucc, nagyon jól össze van rakva, üveg és unibody alumínium, nehezebb, mint az rM1, éppen kicsit nehezebb, mint az rM2 volt, 350g - 403g - 420g; Android 10; satöbbi.
Amik negatívumok és hátrányok említve voltak, azok valóban léteznek: a mágneses toll nem tapad eléggé (még annyira sem, mint a rM2 esetén, pedig az is gyenge szerintem), a toll maga tényleg kopogós és csúszós, a rM1 tolla viszont már fasza, de rendeltem egy Lamy tollat, ami még faszább és nem tettem (még) rá a plusz protector fóliát, azzal elvileg pláne faszább.
Ami hiányokat felírtam a témaindító hozzászólásban az rM1 kapcsán, az ebben nincs: a lag kisebb, mint a rM1 esetén, elvileg nagyobb, mint a rM2 esetén, de nem tudom összevetni, nem okoz problémát. A felület és a menük faszák és egyértelműek, az elrontott dolgok javítása a Lamy tollal fasza lesz, mert van külön gombja (megrendelve), a tartalommenedzsment fasza, van cloud sync, illetve ha rádugom gépre, ott van minden fájl. Van háttérvilágítás és van Kindle, Kobo, Moon, meg minden egyéb reader app. Van Google Play, szóval bármi is telepíthető, de nem telepítettem, Kindle és Goodreads került fel. Van Bluetooth, tudok hangoskönyvet is hallgatni fülessel.
A háttérvilágítás miatt egy picit messzebb van a toll hegye az e-papír felülettől, ez oldalról nézve látszik, normál használat mellett nem tűnik fel.
Nagyon úgy néz ki, hogy a rM1 eladásra kerül, nem egy súlycsoport, annak ellenére, hogy árban viszonylag közel vannak egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Tőzsde és gazdaság
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest