Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Aktív témák
-
slapec
tag
RTCW - sohasem fejeztem be
Egyszer olyan hangosra tekertem a hangfalaimat, hogy nem adtak ki hangot.... tökre besz@rtam -
Ruzso
tag
Végig olvastam az egészet.
valamibe legalább rekorder vagy ok 289 :)) -
slapec
tag
Számteches:
Elolvastam az összes leírt rekordot...
Amúgy, Postal 2 ~25 óra. Kövezzenek meg, lassú a gép! :)) -
Ruzso
tag
Még egy kis rekord:
Fő a testedzés cimen : Sí gép : 1 óra , de fél óra után már untam.
Szauna : 40 perc (95 fok) -
Ruzso
tag
Nem nagy rekord, de :
12 pohár egri bikavér egy óra alatt + 2 dl tequila huzora.
A többire nem emlékszem. -
hcol7
senior tag
van megegy: tobb orvos egybehangzo velemenye szerint voltam par evesen ketszer egymasutan baranyhimlos:F
-
tomcs
őstag
nekem most 5os lett az analizis zeham. ezzel sikerult is a karot kiveve az osszes le7seges jegyet beallitani :)
-
burgatshow
veterán
válasz
CounterBoci
üzenetére
Annyira nem nagyszám! Mi 3-an tdm-ben q3-ban 5675 fragik mentünk és ezt a mennyiséget 19óra non-stop q3-ban csináltuk ami egy 4napos (3 éjszaka) lanon adtuk elő!
-
hcol7
senior tag
egyszer sikerult triathlon verseny utan lemerni a pulzusom rogton a celbaereskor es 189 lett (alapjaraton 55-58)
-
nofene
aktív tag
Tavaly nyár: Teljesen tisztán szombat este 23-tól vasárnap délig non-stop tánc és buli. utánna vasárnap du 3-tól hétfő reggelig szunya :D
-
Ruzso
tag
Gondolkodtam, hogy irjak e, de leirom:
Konditerem: Ülö vádli gép : 115 Kg 18 ismétlés. :)) -
divot
veterán
Főiskolán párbajban megittam 3,7 liter asztali fehér bort. :DDD
-
CounterBoci
senior tag
ut2k3 deathmatch 1000 fragig.
rekordnak az is elmegy hogy nem tudom mi az a ''fáj a fejem'' nekem még sose volt olyanom, kivéve mikor szalajka völgyben ősemberbarlangtól repülve jöttem le :)) megúsztam pár öltéssel -
neduddki
nagyúr
HI!
Meg vmikor megboldogult lany koromban a kvif-rol felsetaltunk egy lannyal a kek-re, a gond cska az volt, hogy neki frissen mutott laba volt... szoval a nyakamban ult a szentem a maga 55-60 kilo-javal, de hat ez mar regen volt es akkor meg csak a nyaki porckorongserveim voltak meg:- )))))
udv
neduddki -
amargo
addikt
ez nem rekord, de még is..
haveromat pálinkászat után (házi, mit tudom én hány fokos) vmi 2-3decit húzott meg egyszerre.. ezt 2x csinálta meg.. 30-60perc után nagyon kész volt től.. de még embert nem láttam így, pedig nagyon bírja az egész család a piát. de ez sok volt. a lényeg, hogy én vittem haza, koriban voltunk és olyan 1Km mehettünk talán. de csak egyszer estünk el! eléggé elrántott :)) nehéz egy 80-90elhagyott test..
rekord: 9fokos lépcső (nyugati) 360 előre. olyan 11fele keveredtünk oda és már nagyon fáradt voltam. de hát nem lehetett kihagyni.
7fokos lépcső 360 hátra.. (szintén nyugati)
korival DH..
box, átugrása.. görzenálban volt anno egy nagy BK(de persze 100x többet tudnak ott ennél..)
még tudnék sorolni, de nem biztos, hogy ellehet képzelni. -
deedee
őstag
ja és van még egy rekordom:a topikosok közül nekem van a legkevesebb mp3-as albumom.számszerint 4 db....
-
deedee
őstag
egyszer kb 3 km-en át cipeltem egy 17 colos monitort.könnyünek tünik,de kúúúrvára zsibbadni fog pár perc múlva mindened,csípőtől felfelé....
-
mormota
senior tag
haver mindig hivott túrázni, hogy menjek má el vele, mert hogy az olyan jó..
mindig szólt 1-2 hólapon át, hogy itt lesz egy túra ott lesz egy túra...
én nem..
egyszer aztán mondta, hogy lesz Zselic 50 (50 Km- ebből 30 betonon).
mondom ok...elmegyek
eljött a túra napja reggel 5:30-as busszal mentünk volna de elkésett a srác, így csak a 6:30-assal tudtunk menni. ez még nem is lett volna baj, de a rajt már bezárt, és az első ponttal is csak akkor találkoztunk, amikor az már indult haza, de szerencsére nem volt semmi jónak az elrontója, így hát igazolta nekünk a pontot.
nosza neki legalább mentünk 6.5 tempót úgy, hogy mellettünk volt 2 alsótagozatos kissrác is, akik a haverom hivott szintén túrára..
végigcsináltuk, szintidőn belül, és még előztünk is.
ez volt életem első, és utolsó zselic túrája:)
50 km gyalog ''rohanásban'', szintidőn belül, előzéssel, normális túracipő nélkül (aki túrás tudja mennyit jelent), életem első túrája
utána hazafelé még szerencse hogy hoztak kocsival, és majdnem a ház előtt tettek ki, csak 50 métert kellett gyalogolnom, de azt is 10 percig tartott, mert asztem, hogy kifordul a forgóm:) -
rizsaxx
csendes tag
Egyszer veszprémi helyijáraton elvittem két darab 25kg kibaszottnagy lézernyomtatót. Kicsit durva volt.
UI.: És nem vagyok az a kigyúrt állat, akinek ez olyan könnyen menne! -
Lortech
addikt
Van ez így. Nekem úgy különösebben nem volt bajom tőle. Elég jól bírja a szervezetem, mégcsak nem is jött ki a dolog. Biztos a tudatalattim műve volt, mert elég drága róka lett volna.
Tegnap este felelevenítettem a dolgot, és barátaim azt mondták, hogy nem ittam meg az egész üveg Ballantines-t, kidobták az ablakon. Volt az alján még vagy egy deci, csak ezt akkor nem merték elmondani... :) .
Egyszer egy osztálytársammal (9.-esek voltunk) le akartuk tesztelni mit bír a másik, mert mentek előtte a sztorik, hogy így bírom meg úgy bírom a piát. Karácsonyi ünnepség volt, nem volt kedvünk bemenni...vettünk először fél liter COOP rumot, teásbögrével húzóra mindketten felét-felét (kísérő nélkül), na akkor ő visszament a kolijába. Én közben még ittam egy deci császárkörtét. Találkoztunk negyedóra múlva: -hát akkor igyunk még! -Legyen! Fél liter COOP barack elfogyasztva a fentebb leírtak szerint. Akkor aztán már kezdtük elég ''jól'' érezni magunkat. Elindultunk a suli felé, mert közben megjött a kedvünk az ünnepséghez. Odafelé menet, minden előzmény nélkül egyszercsak összeesett, még a reflexei sem működtek, behúztam valahogy a koliba, hát ő intenzívre került. Nekem nem lett sok bajom, mert barátok foglalkoztak velem és később hazavittek, legfeljebb annyi, hogy kaptam egy igazgatóit. -
azzio
aktív tag
ha igaz, amit írtál, ügyes vagy... jó másfél éve uncsitesómmal megittunk (összesen) 2x0,7l kalinkát és egy 2 decis rumot (fujj de szar volt), de annak meg is lett az eredménye: uncsitesó ment a korányiba, én meg a fürdőkádba (de csak azért, mert engem magamhoz tudtak téríteni... :) ) rég volt, azóta se volt ilyen, de szerintem nem is lesz... de már ezt lehet, h leírtam ebben a topicban?
-
-
csudri
őstag
Ha fél literesek voltak akkor hihető. Csak azon akadtam fent, hogy ha literesek voltak a cuccok, akkor másfél lityi töményet nyeltél volna be, ami ha belegondolsz kissé sok egy 13 kis pöcsnek. De mivel mostmár megtudtuk a helyes mértékegységeket, így elfogadható a story.
Amúgy nem kötekedni akartam, csak megakadt a szemem a storyn. Nem szeretem az olyat ha valaki piával vagizik, aztán ha leülök vele piálni már 2 sör után vihetem haza, mert rosszul van. -
azzio
aktív tag
-
Lan T1-es kapcsolattal a koleszban stabil 25 bájt körüli töltés :). KB 20000 óra alatt le is jött volna a film :)
-
Mag
senior tag
Ez nem az én rekordom de ezt sztem senki se szárnyalhatja túl :
Motor :Suzuki GSX-R 1000
Stockholm ---------> Uppsala
Táv : 68 Km
Idő: d.e. 10:18
------------------------------------------------------------------------------------------------
14perc 55 másodperc
Átlagsebesség : 273 ( !!! ) km/h
Max sebesség : 299 km/h
----------------------------------------------------------------------------------------------
Akit érdekel a video keressen rá DC++ -on :
Ghostrider_the_final_ride.mpg (Full CD) -
Sotho
őstag
Egykaros húzodzkodás : 3 db
Pár évvel ezelőtt.
Most hogy megin gyurok 10 kg mal nehezebben nem tudom meddig jutok.
Valaki meg tudná mondani mennyi ebbőla világrekord? -
Lortech
addikt
Tudom, sokan piát írnak, dehát ez maradt már csak meg nekem... :D
2dl gin, vodka húzóra a gyári kettes üvegből kisérő nélkül egymás után; 3,5dl gin húzóra, pohárból; 0.5 liter víz 3,5 másodperc alatt, pohárból.
És a legdurvább, amivel eddig a ''témakörben'' találkoztam: 8.-os osztálykirándulás, barátomnak odaadtam a fél literes kólásüvegben tárolt házit (kb. 4,5 deci , főzetett ~55 fokos szilvapálinka), fogta és húzóra lenyomta. Kb 6-7 másodperc alatt, az üvegből, és nem kért rá kisérőt (!). Én meg csak néztem megijedve, hogy most mi fog történni... semmi. Még járni is bírt utána. Azért később behoztam őt egy fél üveg Jagerrel, meg egy üveg Ballentinesszal.
Hogy mondjak egy kicsit ''mást'' is :) : március 15-i futás, Sátoraljaújhely-Sárospatak között (12800m), művelődás háza wc-jében rágyúrtunk egy kicsit a futásra egy kevés kisüsti vegyessel (zöldüveges 45 fokos :) ), megyünk ki a térre, látjuk, hogy épp akkor rajtolnak el... sprint utánuk és még vagy 500 m után is röhögtünk. Elég érdekes volt, de végülis lefutottuk.
Egyébként ezt a távot lefutottam hatodikban (akkor józanul :) ), 12-13 évesen is 1 óra 2 perc alatt, ami azért volt nagy dolog nekem, mert asztmás vagyok (nem gyengén :O )
Bocsi hogy ennyire belemerültem ebbe témába... -
csudri
őstag
Na akkor én is beszállok a mókába.
Suli: 2001 matek érettségi 34 perc - hibátlan! Mivel csak egyszer érettségiztem matekból ezért mindenképpen rekord.
Sport: 25m-es medence oda-vissza egy levegővel. (akkoriban még vizilabdáztam és nem dohányoztam)
Elmebetegség: kb. 25h-án át hallgattam a Queen - Bohemian Rhapsody c. számát neten-szörfözés közben
Pia: 28 korsó sör kb 10-11h alatt
Pia2: 5liter VBK (gy.k. vörösboroscola) kb 4h alatt
Pia3: 12 tequila 12 perc alatt
most nem jut eszembe több :C -
concret_hp
addikt
caesar 3-ban építettem 18000 lakosú várost. ott viszont összeborul minden.
-
DAni198
csendes tag
Én kb 2,5 másodperc alat gyorsultam fel 65kilóméter/órára a kőnehéz bütykösgumis mónténbálykommal. Megoldás: meredek ''szakadék'' oldal. Utána azért volt para a fékezéssel.
Másik hülyeség: Este elkezdett esni a hó, úgyhogy a haverokkal kitaláltuk hogy kéne autókázni benne egyet. A probléma csak az volt hogy a céljármű meghajtása igen szétszedett állapotban leledzett (autó itt, motor ott és a váltó meg amott). Este 10-kor kezdtük el összerakni és másnap reggel 6-ra lettünk vele készen, 8 óra megszakításnélküli szerelés lett a dologból. Eddigre viszont esett egy jó adag hó, úgyhogy jól ki is próbáltuk a járgányt.(Összetörni akkor még nem sikerült).
Üdv Dani -
Myki19
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
''Mindenhez értek'' :)
csak egy bajom van hogy mindig leszólom magam!:) -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
úgy könnyű, hogy mindig mindenbe belekotty ! :))
-
Alvin_ti4200
félisten
Ma van a rekord, itt a 9000. hozzászólásom:DD:C:DD
-
concret_hp
addikt
24 órás sakkversenyen volt már valaki? legjobb móka a világon :DD
csak 1 kicsit fárasztó :DDD -
Sick Boy
őstag
Egyszer egy nap 12 szer kirántottam.
-
BeBe
csendes tag
Egyik személyes rekordom: 1 nap alatt 16 kredit a fősulin. :DD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak poén volt :P
cooper teszt: mennyit tudsz futni (sík terepen, pl. futópálya) 12 perc alatt.
Személyes rekordok:
1. WinXP-t csontra vágni 1.5 óra alatt, de úgy, hogy már telepíten sem lehetett rá. Ja, és mindezt ''most látunk először XP-t, ismerkedjünk vele'' címen :D
2. UHU Linux-ot 1 óra alatt kifagyasztani (hasonló idíttatásból, mint az XP esetében, igaz akkor már ismertem az UHU-t). S ez nem rc, hanem stabil verzió volt (1.0-s).
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Tehát akkor csak 122 gólt kaptál? ;]
-
tigga
tag
jójez a topic :D
Gdansk- nál fürödtem a tengerben ami 7 fokos volt brrrrr ;]
+ mégegy 10km 37 perc alatt futva :D hát igen hosszútávfutónak lenni jó :D
[Szerkesztve] -
Myki19
aktív tag
ja és első lettem 1000m -es Véraláfutásban!
-
Myki19
aktív tag
és a legutóbbi Comdexen én raktam össze leghamrabb a számítógépet a PCword-nél!
-
Matr x
aktív tag
válasz
_Gudella
üzenetére
Volt egy buszos kirándulás Erdélybe. És már hazafelé jöttünk, a magyar határon átjöttünk, és valaminél meg kellett állni egy fél órára (a sofőr variált vagy mi), aztán pihenő (este 10-11 körül).
A busz mellett elkezdtem fárasztani a társakat... 3-an kezdték, a végére már csak 2ember bírta:DDD de meglett a 15... aztán indultunk tovább, és inkább kezdtem csendben maradni... -
Jarlaxle
senior tag
100 decibeles hangerőn ordítoztam a haverommal amiért leült a gépemhez és megnyitotta az undorító dolgok topikját amig én a nagy dolgot végeztem.:(((
-
Petisz84
tag
Az én rekordom kicsit több mint 59 óra alvás nélkül!
-
Loretto
veterán
amugy nekem rekord hogy 14 évesen országos bajnok voltam röplabdában.
-
12 perc alatt 6 ezer kattintás az egérrel.... :)
-
Nah, 12 perc alatt 3670 m. Nem bicajon, futva. :)
-
Loretto
veterán
én eccer 25 órát takrítottam egyfolytában.lehet überelni:))
-
_Gudella
senior tag
2.5 óra net vonalszakadás nélkül :(((
-
Sav
tag
Nem muszáj elhinni... De amúgy igaz.
-
Bash
őstag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
A munkahelyen nem gond, mert ott éjfélig rendőri felügyelet van, csak itthon kellene valamit kitalálni. A biztonsági őr nem megoldás, mert az igen sokba kerülne.
-
Bash
őstag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne rosszakarónk, de remélem nincsen, mert van még két kocsi azon kívül, nem lenne jó, ha azokat is meglovasítanák.
-
crab
senior tag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Sóstótól(nem tom mond-e valamit) jöttünk a főúton a központ, néztek is a kamionosok, 60 km/h a speed limit, de a cangásoknak 40 a max.:)
mindezt persze hátszéllel -
Bash
őstag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Amit nem sikerült elvinniük az egy Mercury Sable volt (azóta már eladtuk), amit ma elvittek, az egy Honda Accord. Azt mondta a rendőr csaj, hogy 24-48 órán belül meg szokták találni, de ez nem vigasztal, mert általában azokat már lehet vini a bontóba.
Rohadjanak meg! -
crab
senior tag
Mai rekordom megin' bciklis: 56 km/h.
áhh, el is fáradtam, azért írok hülyeségeket.:)
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest