- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Mondjuk ez igaz. én a gamer laptopokra gondoltam hogy ott nagyon jók az AMD full buildek. Csak hát a gamer az szűk piac gondolom. Ugyanúgy a VGA-nál is emiatt nagyobb az Intel és NV részesedése a sok igpu-s laptop, keretszerződés stb miatt mint ami a valós pl gamer piacon. Szerintem.
-
Cyberboy42
senior tag
Szerintem meg nehéz, rohadt nehéz. Egy olyan piacon kellett talpra álni, ahol egy gigaóriás üldögélt, mindenféle keresztszerződésekkel, meg biztosítékokkal. Vannak cégek ahol nem vehettek epycet, mert kb. meg volt tiltva hogy más legyen mint intel, még akkor is ha nyilvánvalóan jobb termék volt az AMD-s proci. Ha nem lett volna annyival erősebb az Epyc, lehet nem is létezne már a cég, az asztali gépeknél is már csak a fanok tarotották magukat. Úgyhogy igen, közel 30 szorosára növelni a részesedést pont hogy a legnehezebb, amikor a 0-rol indulsz. márcsak a bérgyártónál lefoglalni a megfelelő mennyiségő lapka legyártást nehéz lehet belőni, hogy ne is gyárttass sokat, de ha kéne a termék azért legyen honnét adni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest