- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Mondjuk ez igaz. én a gamer laptopokra gondoltam hogy ott nagyon jók az AMD full buildek. Csak hát a gamer az szűk piac gondolom. Ugyanúgy a VGA-nál is emiatt nagyobb az Intel és NV részesedése a sok igpu-s laptop, keretszerződés stb miatt mint ami a valós pl gamer piacon. Szerintem.
-
Cyberboy42
senior tag
Szerintem meg nehéz, rohadt nehéz. Egy olyan piacon kellett talpra álni, ahol egy gigaóriás üldögélt, mindenféle keresztszerződésekkel, meg biztosítékokkal. Vannak cégek ahol nem vehettek epycet, mert kb. meg volt tiltva hogy más legyen mint intel, még akkor is ha nyilvánvalóan jobb termék volt az AMD-s proci. Ha nem lett volna annyival erősebb az Epyc, lehet nem is létezne már a cég, az asztali gépeknél is már csak a fanok tarotották magukat. Úgyhogy igen, közel 30 szorosára növelni a részesedést pont hogy a legnehezebb, amikor a 0-rol indulsz. márcsak a bérgyártónál lefoglalni a megfelelő mennyiségő lapka legyártást nehéz lehet belőni, hogy ne is gyárttass sokat, de ha kéne a termék azért legyen honnét adni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest