- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
C-category... If you know what I mean.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
odani
tag
Olyan plecsni nincs, hogy "Eret vágok"? Egymást múlják alul a gyártók ebben a szegmensben.
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt kellene 5,5colban gyártani, HD+ kijelzővel...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
"A kétcsatornás WiFi 5 modul középsebességen operál (802.11a/b/g/n/ac, Direct, HotSpot), a Bluetooth 5.4-es (A2DP, LE, AAC, SBC, LDAC). Meglepett az egycsatornás műholdvevő villámgyors és pontos működése (A-GPS, GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou). Iránytű és gyorsulásmérő is van, akárcsak NFC."
Ez a része teljesen rendben van. Az LDAC-nak különösek örülök. A színe is szép. Az akkidő is jó. Ennyi a pozitívum.
Maximum az LDAC miatt venném meg a telefont, semmi más miatt nem. Akinek nem kell LDAC, annak nem ajánlott ez a telefon.
-
Szena67
tag
Ez a teszt azért készült, mert a Media Marktban a kutya sem viszi. Ugyanis a hangzatos Black November alatt megint a leghitványabb termékeiket próbálják rásózni valakire. Ilyet az ellenségemnek sem vennék, nemhogy családtagnak. Igazából nem ezt várnánk.
-
junior tag
-
Kiss4ever
csendes tag
Soha többet Xiaomi, logikátlan borzasztó menürendszer még logikátlanabb magyar elnevezésekkel, a szemed kikaparod a használata a közben, és mindezekre a reklámok teszik fel a habot, amik kb mindenhol jelen vannak menükben, lejátszókban random sw-ben, nevetségesen szánalmas, és ezért még fizetni is kell. Soha többet, egyszer elég volt, visítva dobtam minél messzebb magamtól, mióta Samsung van minden gondom megszűnt
Ez a telefon pedig csak simán drágán rossz, tiszta elektronikus környezetszennyezés, pár év vmelyik harmadik országbeli tengerparton fog kikötni a szeméthegyek tetején. Ezért kár ilyen telefont gyártani szerintem. -
taptaq
aktív tag
Igazi ipari hulladék ....
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Graphics
Jómunkásember
Hát igen, majd a Motonál is érdemes megnézni, főleg a záróképernyőn esetlegesen felbukkanó reklámokat.
Nem baj, jó az is. Biztos ritkábban fordul elő, és lesznek olyan rajongók is, akik majd azt mondjak soha nem is láttak reklámot..
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Aha látom pezseg az élet amúgy ez tényleg hulladék.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
Szena67
tag
Sanyin nincs reklám és nem kínai, közel szűz android, fél család már ezzel motorozik. Egyelőre Thaiföldön rakják össze nem Indiában (ha ez lesz, akkor majd dobni kell). Sajnos a ne legyen szifon, se samsung és ne legyen kínai elég lehetetlen helyzet, mert nem marad jelölt. Asus talán még (Taiwan bár kínaiak lakják, de mégsem kínai). Moto-t én is szerettem, de akkor még jenki gyártmány volt, nem kínai.
-
Jack72
tag
Nem is hallottam a Nothing Phone című telóról de köszönöm az ajánlást.
@Graphics: az androidos topikban még csak nem is ajánlották, ezért már érdemes volt idekattintani.You're a disease and I'm the cure
-
kbyte1024
veterán
Én is szeretném megköszönni Graphics fórumtársnak a segítséget De ne itt lógj hanem teszteld az órát
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
bollokcs80
Korrektor
Gxx-et eMMC 5.1-el és 4 GB RAM-mal az ellenségemnek se adnék. Kedvelem az X-et, de ezek az alsópolcos ajánlataik egy kalap lócitrom.
A legkisebb Redmi Note alá ne menjen senki, aki teheti.
B.Cs.
-
.Szaki.
addikt
A "Trabant-zöld" szín baromira tetszik!
-
Garzonrobot
kezdő
válasz domper2015 #26 üzenetére
Edge 50 fusion is reklám mentes. Amúgy első beüzemelés során megkérdezi, hogy szeretnél e híreket a Motorolárol. Ha nem kéred nem kapod, utólag a moto értesítésekben kapcsolható. Ennyi belefér nálam, valakinek ez sem.
De igazából ez nem a Xiaomi féle 970 db harmadik féltől származó hirdetés, ami állítólag kikapcsolható szintén, bár nekem a kikapcsolás ellenére is szórta a Redmi meg a Poco.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Pfff.....e-szemet ennyiert....65 ezer ezert a telefonert 8/256 GB-tal. Tudom, rengeteg telefonnal ossze lehetne hasonlitani, de peldaul a Motorola G84 8/256 Gb kiszerelesben most az egyik legnagyobb e-kereskedonel 70 ezer. Ezert a penzert jar 6.5 colos Full HD Oled kijelzo, Snapdragon 695-twl, ami majdnem ketszer ilyen eros, ha mar emliteni kell...
[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Kedves Bone!
A verdiktnél még szerintem ki lehet azt is emelni, hogy ebben sajnos nincsen 5g, míg pl. a Samsungban van.
Hát ez a készülék nagy mellélövés."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
veterán
94.490.- Ft-tól hazavihető a Samsung A25 5G 8/256GB.
5 héttel ezelőtt épp Bone123 tesztelte (az olcsóbb, 6/128 GB-os verziót), ahogy a jelen cikk főhősét is. 1459 nit fényerejű 120Hz Amoled kijelzőt talált benne, jó kamerát, bővíthető tárhelyet, 5G-t, ...
Fél év alatt én az enyémben nemigazán találkoztam reklámmal. [kép] -
IQfályter
tag
Én kintről rendeltem POCO C75 néven 52 ezer volt töltőfejjel a 8/256 -os változat Kifejezetten zenehallgatásra.
-
kubista85
csendes tag
vajon hany raklapnyi usb 2.0 es wifi 5 chip maradt meg raktaron?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
aktív tag
Ez kissé meredek lett:
„6,88"-en kifejezetten életlen 720 x 1640”
Uhh
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
kispe82
tag
Redmi note 9-ről megéri váltani? 13 eFt-ért hozzám vágja a Telekom.
-
Armagedown
őstag
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Armagedown #44 üzenetére
Hát , jó is lehetne, de kicsit vastagon fogott a ceruza.
-
veterán
válasz Armagedown #44 üzenetére
Dupla vastagságú készülék 4000 mAh akkuval ? Kicsit gáz, na.
-
gombasm
aktív tag
Megnéztem, nem rossz az: Dimensity 7300, A14, 12/256 GB, komplett doboz (töltő (66W ?), fólia, dual 5G SIM, SD bővíthetőség, jack adapter fülesekhez, karpánt ), infraport.
Mindig a kisebb képernyős cuccok után megy a sírás: itt van egy középkategóriás cucc, hajrá!Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz IQfályter #33 üzenetére
A C75 azonos ezzel ugye? Én is kintről rendeltem a Pocoból egy 6/128-as 42k-ért anyóséknak karácsonyra. Nekik netezgetni meg néhány fényképet ellőni tökéletes lesz. Mondjuk nem egy apró telefon az tény (épp ma jött meg). Ja és járt hozzá 33 wattos töltő, meglepő hogy a Redmihez drágábban nem adnak.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!