- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Isten
tag
Sajnos én is ettől tartok, de az ext3-ról aszonták, hogy jobban visszalehet állítani, de újratelepítést csak akkor eszközlök, ha mindent megpróbáltam! Kössz!
-
Isten
tag
Sziasztok,
a következő probléma merült fel:
van egy Red Hat 7.2 es rajta egy ext3 filrendszer, de van mellette 32 GB FAT32 logikai cuccos, es ezt akartam felmountolni! Sikerült, de azt irta ki bootnal, hogy a VFAT támogatás alfa állapotban van, és itt lefagy a gép... (közben oda-vissza ír, olvas)
Hirtelen felindulásból fogtam az mtab és fstab (az /etc könyvtárban ezek írják le az eszközöket és attribútumaikat) fileokat és ''kivettem'' belölük a VFAT-os bejegyzést, de nem konfigoltam újra! Aztán újraindult a gép és leálllt azzal, hogy a VFAT támogatás alfa. No akkor letöröltem az mtab-ot és fstab-ot (azt hittem, ha nem lesznek ezek a file-ok, alapba ''felismeri'' a saját file rendszereit, persze ekkor a VFAT-ra nem is szamoltam), és akkor azt mondta, hogy CTRL+D normál boot (persze itt auto-ujraindult), vagy rendszergazda jelszoval lehetett visszaállítani a cuccost! (ext3, rendszer filrendszerek, mint /proc, stb.)
Szal ezzel próbálkotam, de nem jött össze, mert mindig mtab-ot meg fstab-ot keres, de így csak read-only filrendszer van!
mount /dev/hda5 -n -oremount,rw -re sem csinal semmit, segítsetek!
Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest