Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
Nemsokára megjelenik a kiegészítő is a Redalert 3: Uprising

-
Papi74
aktív tag
A patch segitet,mostmár normálisan müxik

-
Papi74
aktív tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére

-
Papi74
aktív tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Esetleg tudnál segiteni hogy hol találok hozzá,patch-t

-
Papi74
aktív tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Nekem megvan az eredeti és a tört változat is,és mind kettönek igy van vége hogy egyszerüen kirak asztalra

-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
üzenetére
Az orosz kampány vége az, hoyg lerombolod a Szabadság-szobrot és az oroszok uralják a Földet, szóval valami gáz van a redalerteddel. Ja és a nehéz gpu még nem csal csak szemét módon játszik, de egy kis gyakorlással már nem ellenfél. A brutális viszont már úgy csal ahogy tud, a pénze mindíg sokkal több, mint nekem meg a haverjaimnak összesen is néha, szóval az már keményebb dió

-
-
törölt tag
Szasztok!
Hát felraktam és elkezdtem Oroszokkal nyomulni.Tetszetős de most csinál olyant ,hogy kirak a játék.Szóval olyan helyen járok amikor a saját kapitányomra rá kell támadni mert valami hitszegőnek titulálják.
Sikerül is meghal és ott mindenki megköszöni az együtmüködést és ott kirak a játék.
Volna más pálya utána vagy ennyi volt?Látom másnál is ez a gond.
-
Papi74
aktív tag
Sziasztók
Én most toltam végig a szovjet és a szövetséges küldetéseket,amikor az utolsó(szerintem)küldetés végéhez értem egyszerüen kivágot a game és annyi.Ez mindenkinek igy van vagy valami gond van

-
stiggy
tag
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy a Red Alert 3 CE-hez kaptatok egy exkluzív Warhammer Onlineos itemet, vagyis annak a kódját. Ha netalán akadna valaki, aki nem tart rá igényt és elküldené nekem a kódot, annak nagyon szépen megköszönném.

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok hogy pontosan mikor jön ki a Red Alert 3 Uprising kieészítője?
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Akinél fut a red alert 3 az keressen meg privátban.
Kösz:piadex2
-
tdd587
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Azért [itt] nem csak egy van. A RA3 letöltés szekciójában több kategóriában is vannak térképek.
-
DarthPeeter
aktív tag
Hali.
Már nagyon unjuk a haverokkal a multis pályákat, valaki nem tudna segíteni abban, hogy honnan tudnánk map packokat leszedni? Eddig 1-ről tudok de már azokon a mapokon is csukott szemmel játszunk...

-
tdd587
őstag
A galaxisban most 7 ezerre le van árazva, vegyétek, vigyétek.
Márciusban jön a kiegészítő... mindenki örömére a japán diáklánnyal a főszereben...
-
tdd587
őstag
válasz
kommunism
üzenetére
Szerintem mondja is, hogy szólj a tesónak, hogy intézze el. Strike target, ott van a bal felső sarokban. Az orosz commando sajnos sokkal jobb, mint tanya, ezért is mondtam, hogy tanya helyett szerintem valami más kellett volna. Pl. rex felügyelő, ha már úgyis vannak kutyusok. A japán commando meg... magneto az x-menből japán iskolás lánynak öltözve. Durva egyszemélyes halálosztag és védelmi vonal egyben. Az utolsó japán pályán kipróbáltam és vagy 15 percen keresztül nem jutottak át rajta. 3 Atlas futamított meg végül, de azokra meg nem tudok haragudni...
Ja és ha már lehet választani, akkor a japán eligazító tiszt volt a legcsinosabb szerintem. A színészek között meg a két japán férfi parancsnok volt még úgy ahogy hihető. Meg az az orosz srác. Krukov tábornok szerintem túljátszotta. Az amcsik nem tetszettek.
-
Bluegene
addikt
válasz
Gregorius
üzenetére
túlzásba viszed a kritikát, én például örömmel toltam végig és nem a hibákat fürkésztem
Tisztelet a kivételnek pl. a Tanyát alakító konyhaszökevény személyében. jópofa videók voltak és tanya nem nézett ki annyira rosszul, nálam jobban

Grafika: agyoneffektelt nulla. Koncepció: hát az orosz egységekben még láttam fantáziát, de mire a kínaiakhoz értem, már csöppet monoton volt az egész. Talán a vízen közlekedő engineer az egyetlen kivétel, az ötletes volt. A sablonosságról inkább ne is beszéljünk. nézd ez a játék gyerekenek készült, kicsit rajzfilmszerű és? szerintem ha ultra grafikája lenne nem bírnád felismerni az egységeket annyira részletes, jó ez az egyszerűsített, azonkívűl jól elfut egy gyenge gépen is
szerintem sok újat ebben a műfajban már nehéz kitalálni, ha ki tudnának újat már rég bedobták volnaOlcsó gagyi tömegjátékot csinált az EA egy legendából túlzás-túlzás

-
kommunism
aktív tag
pls help van az a pálya amikor a kémekkel kéne hatástalanitanom a generátorokat aztán kinyirni azt a hajót na most az első generátort nem tudom hatástalanitani akárhogy meek oda azok a lövegtornyok leszedik a kémeket natasa ott van a hajónál de csak áll ott mint1 f@sz és nemcsinál semmit ergo a hajót se tudom kicsinálni mi lehet a megoldás??????
-
tdd587
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Oké, tömeggagyi, de most végigvitted Hard-on a három kampányt, vagy azt meghagyod a tömegnek? Sok japán küldetést még nem sikerült megcsinálnom Hard-on.
A nem realisztikus grafika csak akkor béna, ha realisztikus akar lenni. Egyedül a víz ilyen. Nekem addig tetszik, amíg nincs rajta túl sok minden.
A videókon azon lepődtem meg, amikor japán parancsnok jelentkezett be ellenfélnek. Japánban nők? Hehehe... Az a copfos diáklány meg jól kifejezi a japánok félelmét a nőktől, akik tankokat meg csatahajókat borogatnak föl az elméjükkel. Biztos sok ilyen van arrafelé. Tanya viszont már baromi unalmas, hiteltelen pláza kommandós, én inkább kihagytam volna. Viszont az Atlas nekem nagyon tetszik (ez a műholdról jön a sugár dolog jó kis gadget), meg a japán tüzérség is. A repülők jó erősek, mint mindig, sajnos még mindig nem tudtak leprogramozni egy nyamvadt dogfight-ot. A vadászrepülő eléri célját, megáll a levegőben és lő, grrrrrrr. Ettől tökéletesen ugyanaz a kimenetele minden harcnak, kár érte. A Kirov szerintem hozza a formáját és darál, ahogy kell, a Bullfrog ejtőernyős mackó lövedékei is jó ötlet szerintem. A hadihajók persze megint nem lettek arányosak, de akkor egy képernyő lenne egy anyahajó. Ami jó is lenne, ha ki lehetne zoomolni. Hát nem lehet. Tűzerőben és gyorsaságban 2 japán csatahajóval + némi légvédelemmel viszont nincs megállás. Egy ügyes delfin kontra persze...
A speciális generális képességeket senki nem említette, nekem azok csalódások, többségük hasznavehetetlen. A japánoknál pl. csak a kamikaze szokott segíteni, a többi mintha nem is lenne. Az egy képernyőnyi cuccot lepucoló csodafegyverekről meg mindig is rossz véleménnyel voltam. Kampányban ellenfélnek jó, hogy sietni kelljen, de amikor nekem is van, az megöli a játékot.
A kampány meg: 3 teljes van belőle, többszörös feladatok, néha egy kis hátba támadással 10 perc után (Hardon gyilkos), minden térképen 2 a 2 ellen legalább, azért ez nem olyan nagy baj. Hogy éppen miért ott vagyunk ahol... például hogy lehet elkezdeni Japánból a Szovjetunió invázióját a Fekete-tengeren keresztül... hát azt nem sikerült összeraknom.
Viszont legalább könnyű visszaállítani angolra.
Szóval happy new year and David Hasselhoff for president...
Ui: már alig várom a japán eligazító tisztet, kár hogy lelőtted a poént... lehet a kiegészítőben már csak videók lesznek, hogy mi történt aznap este...? Command & Conquer Red Alert 3 - Barely Legal, hehehe....
-
Gregorius
őstag
Végigtoltam.
Egyelőre még keresgélem a szavakat, hogy mivel tudnám jellemezni ezt a szart. Komolyan csak egy pozitívumot tudok felhozni, amiben beérte a szintén nem csillagos ötös, de legalább elfogadható Tiberium Warst: az átvezető videókban a színészi teljesítmény. Tisztelet a kivételnek pl. a Tanyát alakító konyhaszökevény személyében.
Grafika: agyoneffektelt nulla. Koncepció: hát az orosz egységekben még láttam fantáziát, de mire a kínaiakhoz értem, már csöppet monoton volt az egész. Talán a vízen közlekedő engineer az egyetlen kivétel, az ötletes volt. A sablonosságról inkább ne is beszéljünk. Yuriko Omega. Könyörgöm. A kiegészítő neve mi lesz? Kill Bill 3 vagy Sailor Moon 19? Tanya Adams: meg lehet nézni az RA1-et, az kommandós csaj. Még a Wuhrer féle humorosabb Tanya is bőven elmegy az RA2-ben. Ez a harci hajlakkos szőkeciklon karakter talpig sminkben viszont nevetségesen gyenge kitalálmány. A junitok kezelhetősége határozott visszalépés a TW-hez képest. AI: az idiotizmus netovábbja. Kijelölök neki egy célpontot, erre odaküld fél tucat egységet, ami egyébként nem is képes rálőni a célra, csak arra jó, hogy lelövesse magát. A tutorial röhejesen gyerekes. A sztori egy erős intró után átmegy az érdektelenségbe és nem a színészek miatt. Valahogy az sem lepett meg, hogy a harmadik kampány is pontosan ugyanúgy van felépítve, mint az első kettő és az a zárójelenete, hogy az eligazítótiszt szexelni akar, utóbbi esetben már csak úgy spontán, minden előzmény nélkül.
Olcsó gagyi tömegjátékot csinált az EA egy legendából. -
tdd587
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Először én is így voltam vele, aztán elkezdtem játszani és szépen lassan átfordult a dolog. Szerintem érdemes betartani a kampányok sorrendjét és kizárólag Hard fokozaton nyomulni. Olyan sokat nem kell várni és el is kezdenek rendesen aprítani és néhány küzdelmes óra után kezdi az ember látni a belefektetett energiát meg az EA powert. És tényleg nem egy CnC3. Azért ott az ember kirakott 10 tankot aztán védelem kipipálva. Hard fokozaton is, legfeljebb szanaszét szívott az ember, mire megvolt az az 10 tank.
Itt ugyanez úgy néz ki, hogy először az első roham miatt kell kapkodni, aztán gyorsan fejleszteni, aztán a kolléga első kitámadása után a kontra miatt (nekem rendszeresen védeni kellett őt is, mert ha egy kontrában kipucolják, utána egyedül már nem megy) aztán jön a többi roham immár komoly egységekkel, távolsági fegyverekkel, aztán hamarosan a szuperfegyverekre is megjelenik az óra és közben elkezdenek piszkálódni is ejtőernyőssel, célzott harvester bombázással stb.
És ne feledjük el, hogy az egységeket tényleg használni kell. Van 5 tankod? Kit érdekel, 3 repülő bizbasz bedarálja őket fél perc alatt. Van 3 csatahajód? Kit érdekel, két apró sub lenyomja őket. Én most pont ezzel szívok éppen, mivel a Japán oldal egységei nem nekem valók, túl sok mikro menedzsment, hogy folyton transformers-ezni kell velük és Pearl Harbornál szanaszét szednek mindig. Na de hogy már medium fokozaton is, az megalázó. A legdurvább az egészben, hogy kapok egy akkora flottát, hogy térképet lehetne vele radírozni, de mivel a Japán hadihajóknak nincs légvédelme, ezért esélytelen csak úgy odamenni és rendet tenni.
A grafika ezek után szerintem tök másodlagos, gyakran elnagyolt, a víz folyton agyonhullámzik, ócska tereptárgyak, ovis menü/panel/grafikák stb. Évek múltán viszont ebből is arra fogok emlékezni, hogy egy küldetésnek 5x mentem neki és nem ment. Pont mint a Red Alert 2-nél. Akkor meg a program elérte célját. Kár, hogy ennyire drága. Persze David Hasselhoff beszéde minden pénzt megér...
-
kommunism
aktív tag
pls help valaki próbáljon meg nekem 1 olyan mentést küldeni ami a szovjet izlandi pálya után jön mert ott nekem a végén mindig kilép
-
AMD Power
titán
Úr Isten!
Ez a játék.... Valami iszonyat gagyi. Fullra raktam a grafikát de valami eszméletlen silány. Olyan ez mint egy 3-4 évvel ezelőtti game.

-
hemaka
nagyúr
már megcsináltam magamnak a beavatkozást, nincs gáz

-
hemaka
nagyúr
Működő money trainer-e van vkinek?
Már leszdtem vagy 5félét, de egyik sem jó. :\
very hardon meg elkél, különben csak 13percig húzom

-
Bluegene
addikt
ha van kedvetek online játszani akkor rakjátok fel a Hamachit és keressetek priviben

én nagyon szívesen tolnám online, eddig a single-t nyomtam, hát egen muszáj formába jönni, de ember ellen sokkal nehezebb

-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Hogyan lehet az, hogy bármennyi ércet is bányászok, egyszerűen lenullázódik a lém...és csak nagyon nehezen megy fel újra.
Nagyon gáz hogy azért nem tudok csapást mérni az ellenre, vagy épp megvédeni magam, mert nincs elegendő della
Azt se tudom hogy a csapataim miért nem védik meg a bázist....ott repkednek meg állnak háttal az ellennek, aki hót lazán zúzza az épületeimet...
A zúzódaruval hogy vérbe lehet épületet javítani? semmire nem reagál ha rákkattintok
-
Bluegene
addikt
srácok nekem tetszett a demo, kellemes csalódás!
2 kérdés: elég-e a 2GB ram neki? XP-re vagy Vista64-re tegyem, van-e különbség?

-
viizo
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
rengeteg embert megoszt, valaki imádja, valaki a pokolra kívánja..
amióta kijött, mi napi 2-3 órát nyomjuk a kollégákkal multiban, minden percét élvezzük.

nekem a single is tetszett, bár tény hogy ennél kis kreativitással jobbat is ki lehetett volna hozni - a videók viszont ütnek, és a hangulat kiváló

-
AMD Power
titán
Jó ez a game? Érdemes beszerezni?
-
Dilikutya
félisten
-
Tuco Ramirez
őstag
Végigtoltam mindhárom hadjáratot, nekem nagyon bejött a Red Alert 3.
A japcsik némi friss színt hoztak a játékba, szerintem jó ötlet volt belevenni őket.
Tetszett a sztori, a taktikus játékmenet, az átvezető filmek is rendben vannak, a grafika is pofás, a zenék meg egyszerűen lehengerlőek. Ráadásul még tök jó poénok is vannak benne.
Ja, és a csajok... (nekem a japcsi jött be a legjobban)
-
Gyuri27
félisten
Hamachin senkinek sincs kedve néha játszani?
-
mad1
veterán
válasz
Szuperboci
üzenetére
Mar lattam,csak akkor meg nem olvastam.
Nagyon felqurt
Azert koszi.
-
mad1
veterán
Van mar pach a jatekhoz?mert nekem folyton kilepked...
Baromira idegesit mert mar a veget jarom...
-
Szuperboci
senior tag
kijött az 1.04 es patch és az újratöltött team már el is készítette a hozzávalót
Így végre nem kell várni a patchek keresgetésére a játékba. -
desolator
senior tag
Szerintetek lehetséges online játékban, hogy cheat-elnek ellenem? Csak mert egy-két online meccsen néhány embernek nagyon rövid idő alatt nagyon sok egysége lesz. Olyan mintha valami pénz cheat-et használnának egyesek, vagy ezt kiszűrné a rendszer?
-
Silenzio
addikt
Nektek nem fagyogat? Játék közben kb. 10-15 percenként képes lefagyni, ami furcsa: nem szokása a gépemnek instabilnak lenni. Ja és még valami: nektek is 30 fps-ben limitálja a sebességet? Ez manapság elég nagy illetlenség, nem?
-
Papi74
aktív tag
Hello
Én tegnap néztem egy videot a game-röl,hát megmondom öszintén nem nagyon tetszet hétfön végre meglesz a game nagyon kiváncsi leszek rá

-
JuliusK
tag
Ha jól emlékszem, akkor Mecha Tengu-val tudod megoldani. Csak ne felejtsd el átalakítani őket Jet Tenguvá és lám, lőn világosság.

Én kivételesen a felkelő nap birodalmával kezdtem a Game-t. Ma az orosz hadjáratot fejeztem be és már csak a szövetséges maradt.
Végigtolom és aztán vélemény. Annyit elöljáróban, hogy azért annyira nem sikerült rosszul. Sőt a hangulat az, ami még mindig Red Alert.
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy a negyedik - ötödik pályán kilép a progi?
-
ImI87
őstag
-
ToBeY
nagyúr
A japán küldetésnél hogyan lehet megcsinálni azt mikor egy helikopter elviszi az időgépet?
Csak a sógunnal mentem oda de az nem tud rá lőni... -
_az
senior tag
punk rock, vér és háború, ez a játék tiszta frankó lett

-
ToBeY
nagyúr
Azért a japán küldetés nehezebb mint a szövetséges,az oroszoktól meg sokkal nehezebb.

-
Red_Bull
aktív tag
Lehet irányítani ki kell jelölni mint egy egységet aztán oda küldöd ahová akarod
amúgy az előbb próbáltam valamelyik japán tankra nem hat valamiért -
viizo
tag
válasz
engineeeer
üzenetére
lehet irányítani, nekem arra megy amerre akarom

katt a sugárban a nyilakra, majd katt a körön kívülre, ahova szeretnéd hogy menjen, és voilá'

-
ImI87
őstag
Na kész van a játék.
Elég jól el lehetett vele szórakozni, bár feeling-re a régebbiek jobban tetszettek.
Nálam a favorit még mindig a Generals.........
Jók a csajok, kedvesek a végén is.
Nekem az amcsi küldetés tetszett a legjobban, volt benne sok ötletes meg érdekes pálya. Folyt köv a következő C&C-vel.
-
NiaB
csendes tag
Több helyen olvastam hogy Terratec hangkártyával nincs hang egyáltalán a RA 3 -ban. Nekem is az van Audigy Prodigy 7.1 re modolva és szintén nincs hang. (ezenkívül minden játékban van) Megoldást még nemtaláltam, esetleg valakinek ötlet? (azonkívül hogy vegyek új kártyát)
-
ImI87
őstag
Frankó a játék, az orosz küldetések már készen vannak, és most tolom a japókkal, de elkadtam v.mi szarság miatt.

Azon a pályán, amikor egyszerre kellene harcolni a ez oroszok meg az amcsik ellen, ott rögtön azután, ahogy megkapom az irányítást, olyan kékhalált dob a gép mint az állat.Minden rendben van a géppel, full stabil minden tuning része. Máshol nem jelentkezik semmi gond, csak itt. VGA alapon megy, esetleg a driver lehet, forceware 180.43, Vista64-re. Más játékoknál minden rendben megy.......
Eddig nem volt ilyen egyszer sem, a kilépkedés elleni javítás pedig fel van rakvaTalálkozott már v.ki ilyennel?
Illetve mi lehet a megoldás? 
-
sto1911
veterán
Udv!
A gravitacios tankfelszippanto sugarat, vagy mit hogyan lehet iranyitani? Lehet egyaltalan?
-
fdisk
őstag
Nekem mind1.
Csak milyen dolog már,h ha feltolom a monitorom által támogatott legnagyobb felbontásba, megőszülök mire a főmenüig eljutok.
(akár indulásnál,akár kilépésnél)
És mi van ha élvezni szeretném a kártyám adta lehetőségeket?Nagy felbontás,magas összetettség.
Hisz ezért vettem,nem pedig azért h 640*480-ba toljam.
Még jó,h nem 800*600 az a felbontás,ahol ripsz-ropsz betöltődik a főmenü. -
fdisk
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
De igen.
Lentebb vettem,és most jó.Viszont így alig van kihasználva a vga-m.50% terheltségen van 1280*1024,8x AA,és legmagasabb minőségen(v mi a neve).
De akkor sem frankó így,mert akkor minek egy relative erős kari,ha nem lehet úgy használni ahogy kéne.
-
Gyuri27
félisten
Ha valakit érdekel a hamachi müködik a játékkal rendesen.
-
fdisk
őstag
Sajnos nem segített!
Ua olyan lassú mint volt.
Azért köszi!
A fc2 topikba írtam,h nagyon kevés az olyan játék amit nem játszok végig,hanem letörlöm a p.csába.
No ez a játék lehet azon kevesek egyike.
Végtelenül bugyutára sikerült SZVSZ!
Pedig szeretem a stratégiai játékot nagyon,de ezzel a buggal,v minek nevezzem ki van a f.szom.
Ki akartam lépni a főmenübe,és 5 perc
alatt sem lépett ki.Nem fagyott ki,mert az egeret tudtam mozgatni,és szólt a ruszki zene alatta,csak fekete képernyő(jobb felső sarokban a ruszki csillaggal) volt.
A reset segítette csak.
Hátha tényleg bug,és egy peccs megoldja majd. -
fdisk
őstag
Olvastam,h van/volt pár ember aki írta,h fekete képernyő van időnként a játék alatt.
Nos engem az idegesít,h a menűben ha állítok vmit,v szimplán már a legelején kb 2 perc mire csinál vmit ez a tetves játék!
Gém betoltés már ok,ott nem xaraxik,de h ennyire tetű legyen h vmilyen változtatást eszközölök a menüben,ez nonszensz.
Másnak is csinálja ezt?
Mármint,h tetű lassú a menüben. -
Papi74
aktív tag
Hello
Én kedden veszem meg a game-t valami jó tanácsal tudnátok szolgálni,hogy például melyik csapatal érdemes elkezdeni meg ilyenek

-
Papi74
aktív tag
Hello
Én kedden veszem meg a game-t valami jó tanácsal tudnátok szolgálni,hogy például melyik csapatal érdemes elkezdeni meg ilyenek

-
Jadro
veterán
Felszippantottam pá tankját az ellennek az űrbe, aztán amikor pedig kapott egy űrszemétbombázást akkor potyogtak a tankok is.

-
he7edik.
addikt
Belassulást én is érzékelek néha aig észervehetően de nem zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

alatt sem lépett ki.Nem fagyott ki,mert az egeret tudtam mozgatni,és szólt a ruszki zene alatta,csak fekete képernyő(jobb felső sarokban a ruszki csillaggal) volt.