Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
RtkNGUI64.exe ezt elindítva bejött a program, tudom kattingatni amit akarok stb, viszont ha a hátsó hangszórókra kattintok és tesztelem, akkor a bal hátsó helyett bal első szól, jobb hátsó helyett jobb első
A jack dugók jól vannak bedugva, azokat nem húztam ki win 10 felrakásakor -
balazska92
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Nem. A realtek hd audio manager program kéne hogy bejöjjön, ahol ugye tudok mélyhangkezelést beállítani, illetve egyesével tesztelni a hangszórókat. Jelenleg csak a sima alap hang van, ezen is tudom tesztelni meg beállítani a hangszórókat stb, de így a hátsó hangszórókat nem ismeri fel, nem szólnak.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Win8.1-ről váltottam win10-re. Sabertooth z77 tuf lapom van, rákötve egy 5.1 genius szett. Eddig jó volt a realtek hd, működött minden, szólt 5.1-ben, de a windows 10 telepítése óta akármit csinálok, nem tudom előcsalni a realtek hd audio-t, nem szól 5.1-ben, a hátsó hangfalak nem szólnak. bármit frissítek, törlök, telepítek, nem jó. Valaki mondjon már valami megoldást, mert megőrülök bele

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A jack dugók jól vannak bedugva, azokat nem húztam ki win 10 felrakásakor