Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Sziasztok, szeretném ide is bemásolni a problémámat, hátha tudtok segíteni.
Vettem egy ASUS TUF Gaming B560M-Plus alaplapot és az előlapi audio bemenet/kimenet nem működik. Gondoltam, nyilván a Win10 driverek lesznek kevesek hozzá, megpróbáltam feltenni a Realtek honlapjáról letöltött legújabb drivert, de nem engedte telepíteni egy hiba miatt (-0001 hibakód).
Megpróbáltam az alaplapi lemezen lévőt, ami fel is települt, de ez nem a szokásos "Realtek HD Audio Manager"-t telepítette fel, hanem egy "Realtek Control Panel"-t, és semmit nem reagál az előlapba bedugott eszközökre. Azt is hinném, hogy rosszul lett bekötve az alaplapba, de a Windows most lát lejátszóeszközt, de úgy jeleníti meg, hogy "Leválasztva".
Tudtok erre javasolni valami megoldást? Most egy bluetoothos fülest használok, de feleslegesnek tartom, amikor itt van a gépház mellettem.Olvasgatok külföldi oldalakat, és más is küzd hasonlóval, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy ne lenne erre egy nyilvánvaló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest