Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
Szevasztok!
Jövök én is egy kérdéssorral, hátha valaki találkozott már ilyesmivel. Ismeretes hiba, legalábbis sok külföldi fórumon olvastam róla, hogy flash programból megszólaltatott hang, pl youtube, alaplapi realtek chipen 5.1 hangfalszetten nem sztereó a hangzást eredményez, hanem automatikusan kitölti 5.1-re, tönkretéve a hangzást. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha az ember leveszi a hangszórók mintavételezési frekvenciáját 44100 Hz-re. Ilyenkor működik a hangszóró kitöltés (speaker expansion). ALC889 chipes alaplapjaim voltak, mindnél jelentkezett a hiba.
Viszont új problémával szembesültem, sztereó line in bemenetről származó hangot is felkeveri 5.1-re lejátszásnál, és sehogyan nem lehet kikapcsolni. végigzongoráztam a létető összes beállítást, egyedül 2 hangszórós módban nem kever, de olyankor a mély sem szól. Olyan mintha figyelmen kívül hagyná a hangszóró kitöltés kapcsoló állapotát. Régi/új driver, sem segített. Ennyire sz*r lenne a realtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest