Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
Szevasztok!
Jövök én is egy kérdéssorral, hátha valaki találkozott már ilyesmivel. Ismeretes hiba, legalábbis sok külföldi fórumon olvastam róla, hogy flash programból megszólaltatott hang, pl youtube, alaplapi realtek chipen 5.1 hangfalszetten nem sztereó a hangzást eredményez, hanem automatikusan kitölti 5.1-re, tönkretéve a hangzást. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha az ember leveszi a hangszórók mintavételezési frekvenciáját 44100 Hz-re. Ilyenkor működik a hangszóró kitöltés (speaker expansion). ALC889 chipes alaplapjaim voltak, mindnél jelentkezett a hiba.
Viszont új problémával szembesültem, sztereó line in bemenetről származó hangot is felkeveri 5.1-re lejátszásnál, és sehogyan nem lehet kikapcsolni. végigzongoráztam a létető összes beállítást, egyedül 2 hangszórós módban nem kever, de olyankor a mély sem szól. Olyan mintha figyelmen kívül hagyná a hangszóró kitöltés kapcsoló állapotát. Régi/új driver, sem segített. Ennyire sz*r lenne a realtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest