Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaver1337
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Karácsony alkalmából tegnap megleptek egy Logitech x-530as hangfal szettel, ami remekül működik, szépen szól mindegyik hangfal DVD filmek esetén, viszont ha csak mp3-at hallgatok, vagy sima filmet nézek, akkor csak 2.1-es része szól. Ezt vágom miért, mert sima 2 hangsávos audiót nem küld 5.1-re...és ez lenne a probléma amihez segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy zene hallgatás közben is mind az 5 hangfal szóljon. Olvasgattam és sokan írták h megoldható, csak nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan. Külön hangkártya nincs benne, azt hiszem egy sima alaplapi integrált hangkártya van benne ( Realtek HD Audio Definition ALC889).
Nem tudom mi lenne a megoldás, így is megoldható gépen belül, vagy vegyek hozzá 1 hangkártyát. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest