Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
DTS Connectet az o alaplapija is tud.
Innentol kezdve folosleges penzkidobas a kulon hangkartya, max annyi lenne a valtozas, hogy nem 5% hanem csak 1-2% lenne a processzor terhelese a jatek hangjanak kiszamitasara.
(DTS Connect meg igyis-ugyis +5-10%, mivel Creative is szoftveresen szamolja a tomoritest, nem hardveresen.)CMSS3D-rol meg mar megirtam parszor a velemenyemet az audigys topikokban.
Arra jo, hogy minden hangfalon szoljon a zene, csak eppen a sztereo hangkepet vagja tonkre, telepiteskor elso dolgom kikapcsolni
Egyebkent azert vettem 4 eve Au4-et, hogy ne az alaplapi zajgenerator melle rakott ocska DAC-ot kelljen hallgatnom. Arra tokeletes.
Ha lenne DTS dekoder az erositomben, akkor az eggyel nagyobb felszereltsegu Giga lapot vettem volna, es analog kabelek elfelejtve, Au4 meg repult volna a verbe, elegem van a Creative supportjabol, nem kepesek epkezlab drivert irni.
(Lasd a legfrissebb 2.18.0011-es Audigy drivert. 3 honapja adtak ki, most jelent meg a 10. beta bugfixe, mostanra birtak ugy osszerakni, hogy ne recsegjen
De meg igy is maradt benne bug boven...)
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De meg igy is maradt benne bug boven...)