Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
Szép ez a tablet és az ára is jó, de kár hogy a kijelző felbontás nem valami nagy szám, az úgy elrontja az egészet.
-
tenke.
tag
aki ismer az tudja hogy apple ellenes android fan vagyok, a minap nyomkodtam egy androidos tabbletet, méghozzá a galaxy tab-ot. másnap pedig egy ipadot... emberek ez az ipad valami lenyűgöző. aki nem hiszi próálja ki. ekkora felületen ez a szép interfész. nem tudom mennyi idő alatt unnám meg de teljesen jó volt. nem hiszem ohgy az android tableteknek van jövője. a telefonoknak annál inkább, sőt jobb mint az iphone szerintem
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szomorú lenne, ha nem támogatná 1 GHz-es procival és külön grafikus procival (a 2.3-as Androidról nem is beszélve)...
Egyébként miért olyan fontos egy tabletnél a videókészítés (egyáltalán a fotózás). Valaki komolyan elővesz egy ekkora kütyüt egy buliban/kiránduláson/akárhol és elkezd vele videózni? Én még soha nem használtam a tabletemet videózásra, mert vagy nálam van a fényképezőm vagy legalább a telefonom...
-
mycso
veterán
V9 light-om volt és annak igazából csak is a sebességével volt egy kis gondom. Ebbõl kiindulva ennek sikere lehet, feltéve, hogy jól lövik be az árát. Az akku ideje kifejezetten jónak mondható pl. a galaxy tabomhoz képest.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó kis gép lett.
-
xdx@
aktív tag
Egész jó, nagy fejlődésen ment át a V9-hez képest, kapacitív kijelző, és normális proci.
Reméljük 50-60k körül lesz az ára. -
sien
aktív tag
a hátlap téma érdekes felvetés, én egy éve nem láttam az ipad hátlapját. annyira nem hiszem hogy valaha olcsók lesznek ezek a gépek hogy valamilyen tok nélkül használja az ember. így akár mikiegér is lehet hátul ha valakinek az jön be
-
RaveForce
veterán
hátlap olyan amilyen, de a ZTE-nek ezt a csingcsangcsungos logoját sztem nemkéne eröltetni nemzetközi készülékein, a HTC, sőt az LG meg a samu se rakja rá, jól is nézne ki
bladen még jo hogy nincs
-
Mtbsrác
senior tag
Támogatja a flash lejátszást a teknika??
10.3 és tsa
Mert arról egy mukkot nem írt a szerző. -
FeRkE
őstag
bakker, mindenki a hátlapját szidja.. hát azért vennétek,
hogy azt nézegessétek ?
telefonnál se értettem sose, minek fikázzák, én az enyémnek csak akkor látom a hátlapját, ha nagy ritkán szétszedem -
RoadRunnerNG
tag
Szintén kíváncsi lennék, hogy mennyi volt a valós használati idő a teszt alatt. 20 óra üzemidő, folyamatos használat mellett kicsit furának tűnik.
A Wayteq 3200-assal 4-4,5 óra körül teljesít, árban és kinézetben pedig szerintem mindenképpen jobb. Ha tabletként akarjuk használni és nem kell beépített 3G és GPS vevő, nah mondjuk ezt hiányolom belőle....
-
Forceman
tag
" az információink szerint pedig nem is lesz Honeycomb frissítés a V9+-ra "
Na majd meglátjuk -
Smile13
csendes tag
Na végre! egyből ezt a típus kellet volna kiadniuk
-
zsirfecske
addikt
szép-szép, de ha csak épp 100k alatt lesz akkor az nagyon sok. annyi pénzért honeycomb kötelező, ha azt nézzük hogy egy acer iconia a500 125k körül van...
-
RaZroX
addikt
A hátulja szerintem is csúnya lett, de ettől eltekintve jó kis tablet.
-
kolosanyi
veterán
Hát ez valahogy nem jön be. Az a hátlap szerintem baromi ronda. Vannak nála jobb alternatívák ezért az árért, de maradva a kínaiaknál még olcsóbban is. Igaz ott a support kérdéses...
-
rep3at
őstag
Jó kis cucc, részemről tetszett.
-
Doci333
csendes tag
Akkor mi értelme van a kétmogos procinak ami a full hdt támogatja.majd biztos csak a youtubon fogom a hd videokat nézegetni.mondjuk nekem weavem van azzal meg vagyok most elégedve
-
Doci333
csendes tag
Az érdekes hogy ezeken a készülékeken a HD és Full HD tartalmak támogatva vannak de az android nem támogatja az NTFS fájlrendszert ezért HD filmnézésre nem is lehet használni rendesen őket mert ha mondjuk egy 5 gigás full Hd filmet akarsz rámásolni a készülékre azt nem lehet.Én pont most jártam így az apám galaxy s2 jével szoval ennyit ért a 16Gb beépített tárhely.
-
Luser2000
addikt
Egy 3G-s Samsung Galaxy Tab-al összevetve a 100ezer alatti (értesd: 100-hoz közeli ár) viccesen hangzik. Igaz, mondjuk a 69eFt is 100ezer alatt van, csak akkor azt nem így fogalmaznám.
-
retina
tag
a hátlap eléggé semmitmondó....
-
NoMagix
addikt
Nem rossz ketyere, az ára nem lehet száz közelében, hiszen nap mint nap jönnek az újjabbak.
Bár a Huawei Ideos S7 Slim kicsit csinosabb, amit mostanában kezdtek forgalmazni a T-nél, 70e pénzt kérnek érte!
Lehet a ZTE is ott lesz valahol. -
Plecsni? vagy ennyire nem jött be a készülék, nem tűnik pedig annyira rossznak, és a Marketből elég gyorsan fel lehet tuningolni
-
osztraksajt
őstag
Mint sokan előttem írták nagyon elvarázsol ára lesz ha tényleg 100k körül akarnak érte. Jó lesz az 60-nak is. Bár gondolom az XL megamédia surf stb csomagokhoz árazták be, hogy minden lelkes amatőr azt érezze, hogy mégiscsak jó ha két évig fizeti a tizenXezres havidíjat, mert így legalább milyen olcsón jutott a tablethez.
-
kelzsoca
félisten
Az a 100k körüli ár picit talán sok lesz érte
-
Mr. Byu
aktív tag
Talán majd ha jön a Win 8 tabletekre, akkor ott is rendet tesz a Microsoft, és olyan hardvert követel meg, amin egy apró röccenés sem fordulhat elő.
Ha már egyszer táblagépet vennék, biztos nem költenék egy fillért se olyan gépre, amin a böngészés nem tökéletesen folyamatos. Próbáltam anno Galaxy Tab-et... hát... mit ne mondjak, borzalmas volt...UI.: de ez is, ahogy most nézem a videót... egyszerűen rettenetes... benne van a gépben az iPad 1 hardvere kb., és még így is csak ilyen élvezhetetlen működésre képes? Ingyen sem kéne, elvenné az életkedvem
-
dr. Kind
aktív tag
Fent van az új videó, reméljük ez marad is
-
ssppiikkee
tag
Szerintem nem lett olyan rossz kis masina ez
ha 60 ezres áron lesz akkor fogyni fog belőle.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #13 üzenetére
Valószínűleg az aláfestő zene.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #13 üzenetére
Sony Music Entretainment.
Az a hobbija, hogy a neve alá tartozó, szerzői jogilag védett zenéket szűri youtube-on, és bármilyen formában van fent, letiltatja. Automata az egész felismerőrendszer, elég nehéz kikerülni.
-
Bibby
addikt
"főleg a webböngészés és multimédiás alkalmazások tesznek keresztbe neki."
Akkor mire lehet használni?
-
JanFe
aktív tag
Nem is rossz
-
JR.CSé
senior tag
A Wayteq masinája még mindig jobbnak tűnik bár egy jó árral akár best buy is lehet belőle
-
amanoba
őstag
ez a 20 óra használat mellett mit jelent? amikor folyamatosan volt használva azok összege a húsz óra, készenléti állapot nélkül, vagy azt is beleértve? mert ha az utóbbi, akkor bizony silány...
az ára meg, mint ahogy mások is leírták, 50-60 körül kellene, hogy legyen, akkor versenyképes lehet, egyébként:
-
Mercutio_
félisten
75k-ért már van 10"-os brazos platformos netbook, de 100-ból szűken már 11,5"-os E-350-es procival is kijön, akkor már inkább az.
Az első oldalona szövegben kimenetről hiányzik egy T és van egy plusz O-betű:
"Felül találjuk a 3,5 milliméteres kimenete, alul pedig a microUSB aljzat csücsül, valamint a sztereó hangfalpár is erre a két oldalora került." -
Mr. Byu
aktív tag
Hát, ennek nagyon olcsónak kell lennie, mert 100k-ért már bontatlan iPad 1-et lehet venni...
-
kaller1
veterán
Ez a 100k-s ár elég merész, nagy jóindulattal 60k-t el lehet érte kérni.
-
.bableWes
őstag
érdekes cucc. kiváncsi vagyok lesz-e olyan népszerü mint a blade
-
Egyre szaporodnak a kínai termékek a tesztek során. Nagyon betámadtak, de legalább egyre jobb cuccokat is csinálnak.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
most töltjük újra, nemsokára fent lesz
-
tjb007
nagyúr
Sikerült a V9 hiányosságait pótolni.
A hátlap olyan nagyon semmilyen, kopár mint a Mojave sivatag, legalább valami felirat kerülhetett volna rá plusz igazán lehetett volna fekete színű. Vagy ez nem végleges és még változni fog ?
Az ár meg nagyon kérdéses mert a 100.000 forint alatt akár 80-90.000 forintot is jelenthet ami esetén tőlem max. körberöhögést fog kapni. -
danilla
őstag
A videót más meg tudja nézni?
"A videó SME tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt."
-
DJGABI
addikt
Jó rövid teszt lett.
A vas nem rossz, egy, az elődhöz hasonlóan kedvező árat társítsanak hozzá aztán viszik is...
"hivatalos információink szerint 100 ezer forint alatt fog nyitni" 99k?
-
leslieke
Jómunkásember
Egész jó lett ez a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Androidos táblagép érkezett hozzánk a ZTE-től, amely a cég eddigi szokásai szerint a kedvező ár mellé komoly hardveres képességeket kínál.
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest