ZTE V9+ - egy kis plusz

Bevezető, tartozékok

Mostanában tendencia, hogy a kisebb, Európában kevésbé ismert cégek is megpróbálnak betörni a táblagépek piacára, amelyből néhány igen kellemes kivételen kívül (ilyen volt a Huawei Ideos S7 Slim) nem sok jó sül ki. A Blade nevű telefonnal komoly hírnévre szert tevő ZTE első próbálkozása, a V9 sem volt a helyzet magaslatán, most viszont itt a V9+, amely a paraméterek alapján masszív minőségbeli ugrással kecsegtet.

ZTE V9+
[+]

Ez a kis plusz pedig nem csak a névben jelentkezik, tesztalanyunk ugyanis szinte minden téren ráver az elődre. A rezisztív, 800 x 480 pixeles felbontású kijelzőt egy kapacitív, 1024 x 600 képpontosra cserélték, a 600 MHz-en ketyegő Qualcomm MSM7227 helyett egy 1 GHz-es órajelű MSM8255 SoC operál, a rendszer verziója pedig 2.1-ről 2.3.3-ra nőtt, csak hogy a legfőbb eltéréseket említsem. Ezeket a specifikációkat pedig már illik komolyan venni.

ZTE V9+
[+]

A tartozékokról nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel mi csak magát a készüléket kaptuk meg. A boltok polcaira kerülő modellben találunk egy microUSB kábelt, egy hálózati töltőt, egy sztereó headsetet, valamint egy 2 GB kapacitású microSD kártyát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés