- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
kriszpontaz #14 üzenetére
Pontosan. Ők sem hülyék. Eladásokat kell produkálniuk.
-
menyhartlevi
aktív tag
Oh, hát remélem akkor zte grand x in-re is kijün majd...
-
-
Bounti
aktív tag
Biztos csak nagyon szeretem, de ez a teló nem egy Alcatel One Touch 995 ???
-
-
-
-
Garyka
tag
Ez a blade III amit a telenor már árul!
-
uki
aktív tag
Ez simán politikai döntés volt a Google részéről, sajnos. Nem tudom mikor jön a következő fő verzió, de tényleg korrektebb lett volna akkor azt mondani hogy bocsi srácok eddig támogattuk, azóta kijött két refernecia teló (a második durván jó áron) most már tessék cserélni. (persze más kérdés hogy ez a tepsit nem kedvelőknek nem lesz vígasz)
-
ndudas199
csendes tag
Galaxy S meg S plus nem bírja el az ICS-t se. Hát persze!
-
HawerKing
őstag
Most vettem HTC Desire X et nemhinnem, hogy idosebb model a 4.2 JB nel de megis 4.0.4 ICS van rajta
s nemis igen kap frissitest , ha kap is sok sok ido mulva lehet addigra mar lessz ujabb verzioja az androidnak. Legkozelebb en is Nexust veszek megtanultam a lecket
-
jjeahh
nagyúr
sgs? viszont jó, tuningalap...egyik nap felpakoltam a 4.2-t, igaz még nem valami stabil, de az lesz, és máris nagyon vajas...4.1-ből pedig már rég van stabil is, soha semmi bajom nem volt vele...
ha nexus s megkapta a 4.1-et, 4.2-őt nem értem miért nem, gondolom a hardverigény nem változott...pár extra widgetet, swype-sztájl billentyűt, és notification bar controlt, szerintem még simán megbírna... -
uki
aktív tag
Ha minden droid gyártó támogatná a cuccait 1.5 évig, akkor nem lenne ilyen szintű szegmentáció. Most támogatásból kikerülő Nexus S 2.3-al jött ki és 4.1.2-ig jutott. Azért ez nem olyan rossz.
A másik meg hogy a Nexus-okra azonnal ott van a frissítés nem kell fél évet várni a gyártóra. (számomra az már csak hab a tortán hogy nem csapják agyon mindenféle saját skinekkel)
-
sagit
veterán
Rohadjon meg a samsung hogy az SGS-t 2.3.6-on hagyták.
-
-
galmat
aktív tag
3MPx-eles kamera, 1 mag... Ez nem középkategória, hanem alsó.
Ez függetlenként se ér többet 30e Ft-nál. A másik meg, hogy érdemes-e venni egy telefont, ami igencsak kérdéses, hogy röcögésmentesen tudja-e futtatni a 4.2-t. -
a'lá 7227A, azért ha ilyen procira rámerik dobni a 4.2-t sajnálatos, hogy a Samsungnál meg hisztiznek rajta
-
hunter84
aktív tag
Na szóval, a 4.2 fut ezen a hardveren is. Már előre várom a nagy gyártók kifogásait, hogy "aszondja":
"A felhasználói élmény garantálása nélkül nem tudjuk elkészíteni a 2 magos, 1 GB RAM-os telefonra a 4.2-t, de maradjatok hűséges vásárlóink, elvégre a konkurencia is szarik a fejetekre, nem csak mi.
"
Nexust kell venni, bár ahogy hallom, a Play áruházon kívül - LG által értékesítve - kb. a duplájába fog kerülni a Nexus 4.
-
sheep
addikt
3mp kamera?
azt meg hol találták?
értem én hogy olcsó , de hogy ennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest