- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
Nem nyerte el a tetszésemet
-
callmeakos
veterán
Csak akkor tényleg legyen jó. Ne olyan gányolmány amit az elmúlt időszakban droid fronton leművel....
-
-
hakosh
tag
Ez egy jó cikk arról, hogy miért is készül a Firefox OS: [link]
-
butyek
senior tag
Csak jöjjön. Felhasználók majd eldöntik mennyire életképes.
-
=Mentor=
őstag
Számomra kicsit hihetetlen, hogy a ZTE volt az elmúlt negyedév 4. legnagyobb okostelefon gyártója... Mire föl, jó ideje nincs egy épkézláb készülékük...
-
ESP23
senior tag
Találtam egy másikat. [link]
-
xakta
tag
válasz
daniel909 #21 üzenetére
"ha olcsó eszközökre teszik rá, és a célközönség az lesz, akik annyira nem értenek hozzá, meg mindegy nekik mi fut a telefonon"
Mindkettő egyszerre legyen igaz vagy és/vagy egyaránt jó ? Mert ugye mindannyian ismerünk sok olyan embert akinek drága készüléke van és mindegy nekik mi fut a telefonon. Illetve fordítva is igaz aki 1-2 10k.-s készüléket moddolgat szab testre stb.
-
daniel909
addikt
max akkor lesz értelme ennek a rendszernek, ha olcsó eszközökre teszik rá, és a célközönség az lesz, akik annyira nem értenek hozzá, meg mindegy nekik mi fut a telefonon. egy 4. teljes értékű rendszernek ez nagyon gyengus, még a badában is több fantázia volt.
-
ESP23
senior tag
-
DS39
nagyúr
hát ez a felület nem egy nagy durranás.
még az androidos Firefox böngészőt sem tudták normálisan összerakni, az Opera Mobile, a Dolphin, de még a gyári Android browser is kenterbe veri.engem inkább az érdekelne hogy ez mitől tudna más lenni mint az Android rendszer, gondolom ez is open source lesz, ezért mókolható, viszont 0-ról teret nyerni nem lesz könnyű. (még az a Mozilla, meg a Firefox brand nem is ismeretlen a felhasználók körében)
-
ESP23
senior tag
válasz
Kis Samurai #15 üzenetére
Tényleg, fel sem tűnt a dolog.
-
Kis Samurai
tag
Biztos feltűnt már, de azért: Firefox OS = F OS ?
(bocs) -
haxiboy
veterán
Kukába vele. Nekem nem tettszett....ZTE...nagyot csalódtam, még a Blade (1) volt talán az egyetlen telefonja ami szót érdemelt. Az is az első amoledes széria. De hát...ez van.
-
ESP23
senior tag
-
Psytech
őstag
ZTE + új OS = alacsony ár --> mindenképp be fogok szerezni egyet kipróbálni
de sajnos még soká lesz ez...
-
xakta
tag
A Samsung BADA-nál biztos jobb lesz szerintem. ZTE telefonok amúgy is bejövősek.
-
margithid
veterán
Kiváncsi leszek erre a Firefox OS-re, kívánom, hogy legyen sikeres, meg Blackberry is, ez csak jót tenne a piacnak és az áraknak.
Mindenesetre aki nem Iphoneban gondolkodik, annak érdemes kivárni jővő év elejét, jönnek az új Blackberryk, wp8-as telefonok, most emg a Firefox OS-sel szereltek is. -
Damage401
senior tag
ZTE nagyon kapaszkodik. Lassan OSből lesz egy telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest