- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Az interface gördülékenységében a magok száma nem lényeges.
Láttam már 4 magost is szaggató felülettel.
Sztem ha már tizedes különbségek vannak mondjuk egy menüpont megnyitásában és amúgy mindkettő sima, mint a vízfolyás, akkor nem, nincs különbség.
Amúgy se vagyok meggyőződve róla, h van létjogosultsága a multicore-nak egy telefonban.Van igazi fényképező, persze. De azt csak akkor hordom magamnál, ha várhatóan fényképzeni fogok. Amúgy meg bizony a telefon helyettesíti. Ez havi egy-két alkalom, de akkor elvárom, h ne olyan képet készítsünk 2012-ben, mint mikor az első kamerás telefonok megjelentek bő 10 éve. Akkor inkább ne is rakjanak bele kamerát! A képernyő fénye éppen elég a tájékozódáshoz, néha jól tud jönni a fotonágyú. Ez is csak addig nem volt szempont, amíg nem lett egy ilyen telefonom, ami ezt is tudja.
(#116) Beri
IPhone. Ha gördülékenységről van szó, az az etalon.
Ezt csak megközelítheti egy Android, de ennek oka könnyen belátható: lásd konzol vs pc.
Amúgy én azt mondanám, hogy árban felső kategória.(#120) Kris87
Nem borul minden, csak az "sd-ext" partíciót választja le a telefon és csatlakoztatja a géphez.
A telefon által belső tárhelynek hitt partíció továbbra is csatlakoztatva marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő