- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Én is vacilláltam az Ace-en, megjelenésekor azonnal beleszerettem. Hálistennek a Skate-et vettem. Kolléganőm Ace-jét kellett párszor ápolnom, hát ekkora rakás hulladékot én még életemben nem láttam ilyen áron. Meg amiket mesélt róla... Az Ace topic is tele van sírva (ezért nem vettem azt, egyébként).A Skate messze nem tökéletes, van gyengesége bőven, de az Ace-nél kb. 3x jobb.
A T-nél megjelent Kis Plus miben plusz az eredeti Kis-hez képest?
-
DS39
nagyúr
akkor vegyél telefont kamera meg led villan miatt. az én Y200-om tud annyit mint az Ace, és töredék áron vettem ahhoz képest. a kamerája sem rossz, de nyilván az Ace-ét nem veri, de engem nem zavar, fotózni van kompakt. a led zseblámpa minek? ha kell fény bekapcsolom a képernyőt, az elég erősen világít.
az meg hogy nincs számottevő különbség az elithez képest... hát nem tudom, de egy négymagos csúcs Samu és az Ace között ne lenne különbség? meglepődnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest