Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Jelentem ezúton búcsúzom a ZTE Grand X In tulajok táborától és fórumától! A mai napon egy kisebb kálváriát végigjárva sikerült Alcatel Idol S-re cserélnem a telefont.
Ma visszatértem a Duna Plázába, ahol jelezték, hogy rendelnek GXI-t, ha pedig nem lesz akkor cser. Reggel beértem (direkt emiatt kértem ki magam a munkahelyemről), mondta az egyik szervízes, hogy a másik kolléga már ki is készített nekem egy ACE 3-at
. Mondom mivan? Erre azt a választ kaptam, hogy a telefonom ér vagy 30-40 ezer Ft-ot, úgyhogy örüljek ennek a nagyon frankó cserekészüléknek.
Kérdeztem, hogy más opció nincs? Erre mondta, hogy Samsung Advance, sima Idol lehet még. Kérdem valami más, mondjuk LG vagy Sony? Hát csak LG férne bele, de ebből is csak az L7. Mondtam nekik, hogy írják fel, hogy mik vannak aztán végiggondolom, aztán ott is hagytam őkt (jah a listát meg sem nézhettem, mert az egy TITKOS belső anyag
). Bezzeg tegnap és múlt héten is kérdés nélkül kiadták az Xperia SP-t.Átmentem a Westendbe, ott mondta a srác, hogy csere. Felsorolta, hogy mikre lehet (101 eFt +-5 eFt Xperia Sp 1500-al több, mint ami lehetne...). Nem erőlködtem, jó az Idol S is, csak legyen már müködőképes a telefonom
. Mondta, hogy ok, de nincs náluk készleten, de megnézi, hogy hol van a környéken. Duna Pláza (mondom az nem esik útba
), Mammut (mondom az ok). Fel is hívta őket és félre is tetette a nevemre (maximális respect a szervízes úriembernek!).Azonnal átmentem a Mammutba. Beérek a boltba, erre szólnak, hogy azonnal hagyjam el az épületet, mer BOMBARIADÓ! Mondom anyám!!!! (elment 3,5 óra a munkaidőmből....

Végül fél 6-kor visszamentem és épp sorra kerültem. Megkaptam a külön félretett készüléket és 5 perc alatt végeztem is.Meg kell valljam, hogy nem volt egy egyszerű kör ez a gariztatás, remélem többet nem kell ezt eljátszanom. Nem vagyok nagy híve (egyébként, ha itt nem olvasom, hogy lehet ilyet is, akkor kihúztam volna a csereidőmig vagy kp-ért veszek egy G2-t /ehhez már igen közel álltam/), az előtte léveő SE Vivazom kérdés nélkül lehúzott 2,5 évet. Pedig az kapott hideget meleget, betont is
.Ui: Szerettem a GXI-t, mert jó telefon volt (erős hardver, viszonylag jó multimédiás képességek, jó ár és piszok masszivitás /ez tetszett benne a leginkább!
/), de volt egy jópár hibája is. Az biztos, hogy többet nem veszek a megjelenés napján telefont, inkább várok fél évet éás olvasom a fórumokat. Reméltem, hogy lesz FM rádió driver, NFC megoldás, custom rom, de sajna nem jött össze. Ez van, majd talán legközelebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Autós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondom mivan? Erre azt a választ kaptam, hogy a telefonom ér vagy 30-40 ezer Ft-ot, úgyhogy örüljek ennek a nagyon frankó cserekészüléknek.
). Bezzeg tegnap és múlt héten is kérdés nélkül kiadták az Xperia SP-t.
), Mammut (mondom az ok). Fel is hívta őket és félre is tetette a nevemre (maximális respect a szervízes úriembernek!).
/), de volt egy jópár hibája is. Az biztos, hogy többet nem veszek a megjelenés napján telefont, inkább várok fél évet éás olvasom a fórumokat. Reméltem, hogy lesz FM rádió driver, NFC megoldás, custom rom, de sajna nem jött össze. Ez van, majd talán legközelebb...