- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atlitasz
tag
ZTE-t, mert nem tesznek rá mindenféle csicsát, sallangot vagy saját kezelőfelületet... A telefon (hála az egymagos, 1600 MHz-es Intel Atom Z2460 processzornak és az 1024 MB műveleti memóriának) piszok gyors (erre nincs más szó
). Különösen a korábbi telefonjaimhoz mérten. A váltás egyik meghatározó oka éppen a több RAM volt (a másik pedig az 540*960-as, 4,3 inch-es TFT kijelző).
Rendelkezésre áll 4 GB ROM (amiből 1,5 GB a szabadon felhasználható) - ez számomra bőségesen megfelel, a további igényekhez pedig bővítettem egy 16 GB-os microSD kártyával. Eddig minden általam telepített alkalmazás simán települt (korábban voltak olyan hangok, hogy lesznek komoly kompatibilitási gondok). Az MX player például az első videó indításánál egyből adott linket az x86-os kodek letöltéséhez, így máris megtekinthetővé váltak a Full HD (1080p) filmek is. Videókat pedig nemcsak megnézni lehet ebben a minőségben, hanem készíteni is; a beépített 8 MP-es kamera alkalmas rá.
Vannak persze problémák is, ezekről pár szó:
- a kijelző helyenként érzéketlen*
- az alsó gombsor szinte csak teljes sötétben kezd világítani
- az FM rádió (bár fizikailag benne van) jelenleg még nem működik (szoftveres okokból)
- néhány spéci játék: Modern Combat 3, GTA3 nem fut rajta (az alap, hétköznapi game-ek viszont igen)
Számomra ezek egyike sem zavaró: a kijelzőt kezdem megszokni, a gombok helyét megtanultam, a rádió pedig valószínűleg javítva lesz egy frissítéssel. Addig pedig ott vannak a zenék + filmek. Apropó, frissítés... a ZTE (egy FB-os kérdésre) nyilatkozta, hogy tervben van a típus 4.1 Jelly Bean-re való frissítése. Ha valóban megkapjuk, szuper.. ha mégsem, akkor sem dől össze a világ, mert szerintem így, ahogy van, tehát ezzel a rendszerrel is remekül megállja a helyét.
Az 1650 mAh-s akkut kicsit keveslem (főleg a Defy Plus után, ami sokkal kisebb kijelző mellé kapott 1700-ast é
-
atlitasz
tag
válasz
Csapoati #19347 üzenetére
Tudom hogy nincs benne rádio , de én kiváncsi voltam rá hogy ,
rádió csippel rendelkezik e hardveresen a teló és mivel a
telepitett spirit Ul nevü app megtalálja az fm 92.5 Mhz nél a
Petőfi rádiót és ki is írja a nevét meg a szám címét is ami éppen
megy a rádióban ezér állitom hogy hardveresen benne van a rádió
csip......csak nem ad hangot mert valami még kellene hozzápl library system/lib...vagy /etc tehát valami nincs jelen és nem
tud kapcsolodni az audió eszközhöz....de én nem értek anyira hozzá hogy mi kellene még
szerintem lehet hogy meg lehet csinálni !
egy pár kép a progiról
-
atlitasz
tag
Sziasztok
??????????? RÁDIÓ A ZTE GRAND X -IN TELEFONON ????????
én nem rég vettem egy ilyen telót
és mivel nem volt rajta rádió probakép telepítettem
a spirit nevű univerzális progit
a program telepűl és el is indúl
megkeresi az adókat ki is írja nevét programozni is lehet
rds is mükszik ........csak hangot nem add ki
kérdezem a jobban hozzáértő gurukat meg lehet e oldani hogy hangja is legyen.köszönöm ha foglalkozik vele valaki többet tudó
........................................................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest