Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz Keeperv85 #7275 üzenetére

Nem fordítva megy, azt csak én néztem be a (nyelvi) fordítás kapcsán, de értelmileg azt jelentik amiket leírtál.
    Bár mindegy, mert a különböző beállítások gyakorlati működésének alapvetően nincs köze a nevükhöz. Ez az amit próbálok elmondani az elejétől.

Tehát mindegy mit választok a három WSP közül mind ugyanazt eredményezi: a WiFi nem kapcsol ki, amikor a telefon igen (~alvó mód). De nem akarom még jobban kavarni a dolgot, reggel beteszem majd a screenshot-ot a "Soha" beállításról, délután meg majd a "Mindig"-ről, és akkor a csíkok majd magukért beszélnek. :))

(#7276) heidricha
    Én nem találok ilyen NAT vagy ALG féle beállításokat sehol az enyémben. :(
    Lehet az hogy nincsenek is, vagy minden valamire való linksys-ben kell ilyen cuccnak lenni?

... előző oldalon betettem a képet a WSP-ről, az szerintem egyértelműen írja, hogy mit lehet(ne) állítani (ha működne). - "(Mikor) Tartsa bekapcsolva a WiFi-t (a telefon) alvás(a) közben"

Egyébként valóban jó a WiFi fogyasztása, én sem azért rúgózok rajta, hanem a képernyőfagyások miatt. Bár akinek nem jön elő, azt meg tudom érteni hogy nem érdekli.
    Szerintem viszont valahonnan innen kellene kiindulni ha egyáltalán javít(t)a(tt)ni akarjuk ezt.

(#7287) junkpod
    És nálatok ez senkit se zavar? Vagy fel se tűnt?
    Képernyőfagyások sincsenek (többieknél)?

(#7291) kelzsoca
    Te most végigpróbálgattad az összes gyári rom-ot? Vagy mi alapján választottad pont a makedónt? Látom, hogy a build frissebb, de gondolom az kívülről nem látszik.

Új hozzászólás Aktív témák