- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena ZTE GRAND X In 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

golyós addikt válasz  Winchester95

üzenetére Winchester95

üzenetéreKépernyő fekvőből állóba vagy fordítva lassan reagál. Pont ezt szeretem benne.Az eddigi telefonjaimban pont azért kapcsoltam ki az automatikus elforgatást mert minden apró mozzanatra forgott mint a körhinta.  
 Az alsó gombok világítása ha nem mondják fel sem tűnik. Tudom hol vannak a gombok.Rezgőmotor az speciel mintha nem is lenne.De már megszoktam. Nekem már ez a folyamatos hibakeresési mizéria lassan úgy tűnik mint egy fizetett hirdetés. 
 Pont olyan lényegtelen dolgokba megy a "kötekedés" amin semmi nem múlik és 3szor drágább típusoknál is jelen van hiszen tökéletes telefont még nem alkottak.(bár a 3210 Nokiát nagyon bírtam)Én abszolut nem bántam meg,hogy ezt a telefont választottam.(amint olvastam a t-n , hogy hamarosan érkezik eldöntött tény volt, hogy ő lesz a következő.Ennyiért meg pláne    Akinek meg futja jobbra is az meg nem hiszem,hogy ezen a készüléken gondolkodik.Ha futna lehet,hogy én sem ezt vettem volna.Bár így utólag csak nevetek ha elővesznek egy "csúcstelót" és mutogatják.Teszteredmények? Ja csak ennyi?Mennyibe került? Na ki a lúzer?  
 (Ez csak az én véleményem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Hardcore café
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest