- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Én is pont ezen gondolkodom most, épp tegnap csináltam rajt Factory Resetet (rootolt gyári B04) és próbaképp nem telepítettem rá semmit (egyedül a Gsam-ot raktam vissza mentésből de aztán le is töröltem hogy ne zavarjon be a képbe) csak google fiók szinkronizáció volt a telefonszámok miatt de semmi más, még a gyári appokat sem frissítettem, és ugyanúgy merül nekem is mint előtte...
Nekem is ugyanígy van, én is Novemberben vettem, és kb 1 hónapja szenvedek az aksimerüléssel én is...
Ezért gondoltam arra én is, hogy kizárásos alapon vagy az aksi, vagy a telefon lehet inkább a hiba oka, de nem tudom hogy lehetne eldönteni, hogy melyik.
Én szívem szerint előbb cseréltetném az aksit mint a telefont, mert pl a gyári adatkábel csatija nálam is széttöredezett már, és így egybe azt is cseréltetném gondoltam hogy ha úgy is csak zacskós darabok vannak csereként, akkor így lenne legrosszabb esetben egy új aksim, ha utána kiderül hogy a telefont is cseréltetni kell.
Ezért én is ezt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek lehetséges hogy az aksival van a gond, illetve megérné cseréltetni első körben csak az aksit, nem a telefont?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest