Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz voci #17102 üzenetére

Én is pont ezen gondolkodom most, épp tegnap csináltam rajt Factory Resetet (rootolt gyári B04) és próbaképp nem telepítettem rá semmit (egyedül a Gsam-ot raktam vissza mentésből de aztán le is töröltem hogy ne zavarjon be a képbe) csak google fiók szinkronizáció volt a telefonszámok miatt de semmi más, még a gyári appokat sem frissítettem, és ugyanúgy merül nekem is mint előtte... :(( :(((

Nekem is ugyanígy van, én is Novemberben vettem, és kb 1 hónapja szenvedek az aksimerüléssel én is...

Ezért gondoltam arra én is, hogy kizárásos alapon vagy az aksi, vagy a telefon lehet inkább a hiba oka, de nem tudom hogy lehetne eldönteni, hogy melyik.

Én szívem szerint előbb cseréltetném az aksit mint a telefont, mert pl a gyári adatkábel csatija nálam is széttöredezett már, és így egybe azt is cseréltetném gondoltam hogy ha úgy is csak zacskós darabok vannak csereként, akkor így lenne legrosszabb esetben egy új aksim, ha utána kiderül hogy a telefont is cseréltetni kell.

Ezért én is ezt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek lehetséges hogy az aksival van a gond, illetve megérné cseréltetni első körben csak az aksit, nem a telefont?

Bármilyen infót előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák