- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonor
tag
Nem tudjátok milyen wifi chip van benne? Pár hónapja nem működik a wifi...
-
-
csonor
tag
Az a helyzet, hogy nem nagyon találtam ilyenre megoldást. Sok angol oldalon láttam ilyen problémát és se indokot, se megoldást nem tudnak erre.
Esetleg próbáld több féle módszerrel felrakni a driver-t (telefon ki-be dugva, kompatibilitási mód). Többféle driverrel is próbáld ki.
Windows 8-cal mit csinált a program?Nekem egyébként 3 hónapja nem működik a wifi. Semmit nem lehet tenni érte.
-
csonor
tag
Egyszer nekem is volt ilyen és full formattal meg lehet oldani. Ha recoveryben sem indul akkor azt megszívtad. Bár szerintem még lehet vele valamit csinálni ha a gép felismeri.
Én nekem recoveryben elindult és mindent formáztam (kivéve a boot-ot) még az sd-kártyát is aztán gyári rommal ment és utánna több rommal próbálgattam, tökéletesen működött. -
csonor
tag
Sziasztok!
Nagyjából 2 és fél éve van meg ez a teló. Kb. 2 hónapja a wifi nem kapcsol be. Próbáltam rengeteg másik rommal, egyikkel sem reagál így hardveres problémára gyanakszok. Elképzelhető, hogy azért, mert már régi? Garanciáját már fél évesen elvesztette, így marad az, hogy nem kell megcsinálni ha meglehet.
Köszi előre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest