Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Szerintem kifejezetten jó vétel a koros hardver ellenére, ár/érték arányban az alsóbb kategóriások között nem sok kihívója van. Nekem 3 napja van meg, Blade1-et cseréltem, és eddig igencsak elégedett vagyok vele. Hetek óta kerestem valami újat a régi Blade helyett, és egyszerűen nem találtam, pedig nem voltak olyan elrugaszkodott igényeim: 3.5-4", min 480*800, ICS, elfogadható sebesség (UI, böngészés) és ár (max 20-30000-ért). Ezeket pedig teljesíti, ráadásul újabb 2 évre csak 10k volt alsó-kategóriás előfizetéshez.
Ha meg azt nézzük hogy a megegyező hardverrel szerelt Xperia J mennyibe fáj, akkor meg aztán főleg olcsónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest