- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Asszonye volt blade 3. Oke nem mai csirke, de kb az okostelefon ugy volt ra ervenyes hogy egy-egy lepest alaposan megfontolt: vajon biztos be akar lepni a fomenube? Nemcsak veletlenul nyomhatta meg? Jaj mit tegyek! Na jo belepek a fomenube.
Telenor nyomatta regebben nagyon a ZTE-ket alap elofizura 5-10 rugo kozott el lehetett hozni, nagy elofiizura meg ingyen. Igy porgott viszonylag jol itthon, de onerobol sose ment volna, annyira bena volt a sw.
-
dementor
senior tag
válasz
kislaszlo83 #45 üzenetére
Sajnos a Blade 3 óta nem igazán remekelt a gyártó. Talán majd az A1? Tény, hogy nem lesz 1szerü felzárkózni.
-
kislaszlo83
tag
Ne haragudjon meg a kedves szerző, de azt borzasztó következetlenségnek találom, hogy az ár/érték arányra 8 pontot ad, és még plecsni se jár.
Akkor ezek szerint vagy a termék nem jó, vagy az ára.
De akkor mire a magas pontszám? -
dhstyle
tag
ennyivel letudni egy tesztben a telefon sebességét , hogy "korrekt"... komolyan egyre nevetségesebbek ezek a mobilarénás tesztek..
-
-
cidalain
veterán
Marpedig a ZTE-nek nem erossege a szoftver. Kihozzak a telot egy rakas szarral, aztan kap max 1 db frissitest, amit gyakorlatilag meg sem erzel: 20 bugbol eltunik ketto, keletkezik 3 uj
Szerencsere annyira nepszeru gyarto, hogy altalaban nincsen hozza custom rom sem.
Szoval akkor veszek legkozelebb, ha piros ho esik. Pedig az enyem is Blade volt, sot az asszonynak is volt Bladeje, szinten fos volt. Persze nem a sima Blade, az meg jo volt, de amint szamokat, betuket kezdtek moge rakni azok nem lettek tup felhsznalobaratak. -
^Clown
addikt
Lehet még belőle jó telefon, egy kecsegtető árcédulával és megfelelő közösségi támogatással, jó romokkal.
-
tothl
addikt
ZTE kell a tokomnek az eletben tobbet soha!
Ez is atom gyenge eresztes. Ezerszer inkabb egy Doogee mondjuk bar az se kene! -
kelzsoca
félisten
Összességében a Blade A1 egy remek készülék lehetett volna ahhoz, hogy a gyártó visszatérjen a hazai piacra.
Ehhez a hazai szolgáltatóknak is tenniük kellene, hogy a ZTE készülékek ismét elérhetőek legyenek, mivel a ZTE szinte teljes mértékben a szolgáltatókon keresztül értékesítette a készülékeit idehaza.
Jelenlegi formában erősen kompromisszumos a megvásárlása és a használata, nincs benne 800 MHz-es LTE, félkész a magyar fordítás, sok fölösleges alkalmazás van rajta
Mivel a tesztkészülék kínából érkezett, így ezen nem igazán lehet csodálkozni, hazai hivatalos forgalmazás esetén ez másképp lenne.
-
pècsimunkás
addikt
Mostanában a telefonteszteket csak addig olvasom ,hogy :dual sim ,de vagy microsd , vagy dual sim...
Nagy baj ,hogy ezt kitalálta valaki , a még nagyobb ,hogy lassan mindenki átveszi ! Lassan azon gondolkodom ,hogy a - még - tökéletesen szuperáló Coolpadom mellé veszek egy telefont dualsim +msd lehetőséggel , aztán félrerakom , ha egyszer szükség lesz rá ,előveszem ... -
Nem bizok a soc miatt a gps-ben, az lte sav hianya lol, pedig mar majdnem elgondolkodtam rajta, de a korlatozott kamerafunkciokkal egyutt ez egy nagy kapufa.. So sad, marad a 735, jol szolgal.
-
.DLL
veterán
Szerintem egy Tetszett minősítést megér, hiszen ahogy olvastam az jött le, hogy "tetszett".
Tény, hogy nem az instant-felhasználóknak van, kell vele egy kicsit mókolni, hogy flottul menjen.
Az akku is decens, a formaterv is pofás.
¿A képernyő OGS, vagy itt is beljebb csücsül, mint a Dogi X5 Próban? -
Yayoh
aktív tag
Hát ez nem kicsit Meizu copy
-
Den Hadnagy
senior tag
-
judas13
addikt
De nem kéne...
-
Narxis
nagyúr
Ezelőtt 2 éve vettem egy ZTE Blade V-t 40ezer forintért kártyafüggetlenül vatta újan. Elsők között volt amelyeknél 1GB RAM volt ennyi pénzért. Kb. ennyi pozitívum is volt vele. Sikerült nekik 0 szoftverfrissítést kiadni hozzá, a belső tárhely valami rejtélyes oknál fogva ketté volt partícionálva, hogy véletlenül se legyen elég bár lehet ez az android 4.1.2 sajátja volt? Mindegy, power usernek használhatatlan volt. 5-6 alkalmazás elfért rajta és kész.
Lényeg, hogy az ilyen irtó olcsó ZTE-től én távol maradnék hacsak nincs mögötte komoly custom ROM támogatás. Azt hiszik, hogy ők különbek a többi kínai gyártótól és a ZTE név ér valamit...
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #20 üzenetére
Utána a "XD"-k elmúlnak vagy mi?
-
opr
nagyúr
Szerintem ennyiért ez a vas még így is jó, láttunk már ennél bugosabb indulószoftvert nagyobb gyártó jóval drágább modelljétől is.
Pláne, hogy a kamera az egyetlen ami kritikus, de az könnyen, gyorsan és ingyen javítható egy másik kamera-appal.Szerintem ennyiért nagyon jó vétel annak, akinek nem fontos a magyar nyelv.
-
Kampó
senior tag
40e ft ami nem vészes..
de miért venne akár ki lg leon 4-g.t ami 4.7colos vagy 4.5 +WVGA meg 1gb ram van benne... meg csak 8gb a háttér tár..
szemben a jelenlegi készülékkel ami :
5 colos ips 720x1280
2gb ram
16gb háttértár amiből kb 12gb free..hát lehet velem van a baj de inkább utobbi mint a leon 4g xdxd
mostmár ez a hardver sem elég 40e ft ért XDXD??? mikéne még XDXD 16gb ram??
ULTRA QUAD CSILLIÓ BILLIÓ HD ?? 12 colon??
meg intel i7 mobiliti??D:
nem hiszek el egykét embert komolyan XDXD
-
DaveHutt
őstag
Úgy látom sikerült a ZTE V5 kijelzőjét és előlapját gombostul beleönteni egy iphone 5c házba, és már meg is van a következő olcsó ZTE. Természetesen a szokásos, korai bugos szoftverrel. Fél év és működőképes lesz. Reméljük a kijelző nem foltosodik, mint a V5-ben.
-
s4tch
veterán
Rise Against, fckyeah!
-
csucsu21
aktív tag
A benchmark résznél tényleg ennyire erős prociban ? Vagy csak el lett írva a táblázat?
-
kengyel
nagyúr
Elég jól néz ki, és még a kamera is használható.
-
Richie86
senior tag
Bejön ez a telefon. Nem rossz ez csak helyén kell kezelni, akinek nincsenek túlzott igényei annak teljesen jó szerintem, aki a prémium telókat szereti az úgyse ilyet vesz (vagy esetleg másodlagos ütős-vágós telefonnak
)
-
tothmaxy182
őstag
Én a kamerától sokkal szarabb képeket vártam... Egész használhatóak az elkészült fotók...
-
rdt89
addikt
A tegnapi "készülék" után kellemesebb olvasni való volt ez a telefon és képességei
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Hát nem a legjobb készülék.
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki, főleg az a home gomb az értesítő leddel elég vagány. Lg Leont meg a kutyámnak sem ajánlanám, akkora egy szar.
-
szupermacs
veterán
Gyönyörű telefon, elfogadnám másodiknak. Kár, hogy mostanában vettem a telefont.
-
nightmanager
tag
LG K8 teszt várható a közeljövőben? Ugyan ebben a ligában játszik..
-
scbb
tag
Egész jól néz ki ez a telefon, körülbelül ennyi a pozitívum benne
-
Obyboy
addikt
318 nit nem kevés erős ellenfényben???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged