- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
#27483136 #143 üzenetére
De látom, de az marhára nem ugyan az! Hangot ugyanis sehogy nem fogsz rávarázsolni a HDMI-re! Köszönjük, hogy megemlítetted alternatívaként, de szerintem ebben a topicban ennyinek elégnek kellene lennie! Nem igazán értem miért kardoskodsz még mindig amellett a lap mellett...
Gyakorlatilag az üres alaplap árán kívül nem tudsz pozitívumot felmutatni a ION-oshoz képest. Ha mindennel felszereled, már messze lemarad árban! Amint beleraksz egy kártyát, a kisméretű házak fele kiesik a használhatók köréből. Egy valamiben lesz csak előnyben, CPU teljesítményben, de arra meg ezen a területen a jelek szerint nincs szükség. Ez már itt off...
-
zso79
őstag
-
zso79
őstag
Az a kiskereken múlik mikor lesz, nagykerben már kapható
Eleninte én is A-ra gondoltam a táp miatt, de azt adnak ugye az általam már említett házhoz is, szóval felesleges lenne hozzá. Ráadásul annak a teljesítménye is nagyobb, biztos nem lesz gond teljes terhelésnél sem.
-
zso79
őstag
Szerintetek befér ez a lap a modecom feel 202-es házába egy slim dvd-vel és egy 3.5-es vinyóval?
-
zso79
őstag
Ha valaki megtudja hol és mennyiért lehet ezt itthon beszerezni legyen szíves ossza meg velünk! Konkrétan ez a típus érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő