- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#24845312 #87 üzenetére
Bár ez a téma már lezárt, de egy apróságot még megengednék magamnak (nem, nem újabb nézőpont, nem újabb plusz a dolgokhoz, csak felhívnám a figyelmét a kommentelőnek egy apróságra, ami elkerülte a figyelmét - ha ez mégis tiltott, akkor elnézést, és valaki törölheti ezt a posztot).
Azaz csak annyit kérnék, hogy legyél olyan szíves, és olvasd el újra, mit is írtam, és utána azt, hogy mit is reagáltál. Mert én nem azt írtam, amire reagáltál. -
válasz
#24845312 #79 üzenetére
Na, még erre is egy reagálás: a szórakozás létszükséglet. Nem feltétlen a számítógépes játék, hanem maga a szórakozás (a kirándulás, a színház, a mozi, a bármilyen összejövetel a barátokkal, rokonokkal, ..... - mindegy, csak minél többször kiszakadni a napi mókuskerékből). Aki nem képes ezt elhinni, az nagyon hamar be tud savanyodni, meg tud őrülni (a monotonitás (csak a meló, és semmi más) gyorsan meg tudja rokkantani az embert mind lelkileg, mind testileg)).
Persze értem, mire akarsz kilyukadni, de valami 'túlzásba vitele' és a 'létszükséglet' nagyon nem ugyanaz. A víz létszükséglet, de ha óránként meg akarnál inni belőle 3-4 litert, akkor az már egészségügyileg sem lenne jó. Az étel létszükséglet, de ha túlzásba viszed, akkor a túlsúly már több betegség alapja (szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, ...). -
Noukoum
veterán
válasz
#24845312 #63 üzenetére
Pénzt keresni úgy is lehet ám hogy valami olyat csinálsz ami a társadalom számára hasznos. A bányászat nem az.
És még mindig létszükséglet a szórakozás, a pénz meg nem.Nem ujjal mutogatok, csak egy példát hoztam fel hogy mi környezetszennyezőbb mint a kriptovaluta bányászat
Igen és? Ettől még nem lesz kisebb probléma a bányászat.mégis a bányászokat cseszteti mindenki
Azért mert annak nincs értelme. Kevesen szidják a plázában a mozgólépcsőt azért mert mindenki örül hogy nem kell fel alá lépcsőznie. A bányászat viszont, mivel olyan mintha gereblyéznéd a vizet, azon kívűl hogy valaki pénzt keres vele teljesen haszontalan mindenki számára.mert szemellenzőt hordanak és csak azt látják hogy jaj így felesleges meg úgy felesleges
Igen tényleg mi hordunk szemellenzőt. A Föld meg lapos, igen...de egy ész érvet nem tudnak felmutatni hogy pontosan miért is felesleges
Ahhoz kell ész érv miért nem felesleges nem ahhoz hogy miért is az. Egyébként meg mindenki leírta hogy nincs semmi haszna = felesleges. Ennyi.Legalább lenne valami alapja annak ami felesleges.
Miért felesleges a vizet gereblyézni?Mert ez a számoljuk a semmit ez abszolút nem állja meg a helyét
?Ennyi erővel felesleges bármilyen gép, hiszen az ember önerőből is megcsinálhat mindent
Nem a gépek a feleslegesek hanem néhány ember
Fejezzük már be az ovit könyörgöm, ne kelljen már magyarázkodni hogy valami hasznos, valami meg nem mert nagyon unalmas.
-
South Velen
addikt
válasz
#24845312 #63 üzenetére
Szvsz, elég rosszul közelíted meg azáltal, hogy külön választod, és sorrendet állítasz a pénz és szórakozás között.
a pénz arra van, hogy valamikor, valahol valamiféle szórakozásra/boldogságra válthasd (legyen ez egy ingatlan, amiben élsz, vagy bármilyen más matéria, mint szórakozás (boldogság). A pénznek önmagában nincs értéke, ha eldöntöd, hogy sosem veszel belőle semmit. Persze valakinek az az élmény, hogy minél többet összegyűjt, közben skótként él, és sosem szórakozik, és neadjisten még gyereke sincs, hogy örökölhesse (a gyerekének legalább örömöt szerezhessen.), így a pénz összegyűjtése értelem nélkül maradt). Ismerek ilyen embereket. De lehet közben ez a gyűjtési, felhalmozási folyamat őt boldoggá tette, de kicsit ez is olyan ebben az esetben, mint a btc mögöttes értéke... tulajdonítanak értéket egy olyan dolognak, aminek valójában nincs.
-
Noukoum
veterán
válasz
#24845312 #60 üzenetére
És az élethez vajon mire van nagyobb szüksége az embereknek, pénzre vagy szórakozásra?
Nem gondoltam hogy ezt le kell írnom de: a bányász ugyanúgy el fog menni szórakozni, bármilyen meglepő.Az egyik nélkül létezni sem tudsz, mert minden pénzbe kerül, a másik meg csak egy haszontalan semmitérő dolog.
Pénz nélkül lehetne élni, azért nem tudunk mert sokan vagyunk. Ellenben szórakozás volt több ezer éve és van ma is. Anélkül nem tudsz élni, legalábbis én azt nem nevezném életnek.Ezt az ujjal mutogatást nagyon nem szeretem, mond azt inkább hogy te sz@rsz a környezetre (hidd el nem leszel egyedül sajnos).
A kriptovaluta bányászatnak pont annyi értelme van mint egy nem használt földalatti bunkert otthagyni felkapcsolt lámpával. Semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest